RADOJKOVIC MILENA

DR. M. STOJKOVICA 6PodgoraMakarska rivijera

Telefon: 00385-21-625061; 00385-99-6836456

Vlasnici govore: EN CZ

Pošaljite upit

broj osnovnih ležajeva6
broj pomoćnih ležajeva2
dječji krevetić PO UPITU
broj spavaćih soba3
dnevni boravak DA
odvojeni boravak DA
pozicija PRIZEMLJE
kvadratura99 m2
klima DA
TV DA
satelitska TV DA
Internet (Wi-Fi) DA
terasa DA
parking DA
garaža NE
vez NE
pogled na more NE
do mora (m)100 m
do centra (m)300 m
pristup kolicima NE
grijanje NE
KUPAONICA
perilica rublja PO UPITU
tuš / kada KADA
KUHINJA
hladnjak DA
pećnica DA
štednjak DA
mikrovalna DA
DODATNA PONUDA
MASLINOVO ULJE,
AP1CJENIK U EURO PO DANU ***
1.6.- 30.6.18.
1.7.- 31.8.18.
1.9.- 30.9.18.
apartman/dan
60-110
110-140
60-110
Eur-a
Boravišna pristojba za odrasle (EURO/DAN)
uklučena u cijenu
uključena u cijenu
uključena u cijenu

POŠALJITE UPIT ZA AP1

Fiksni datumi

Želim primati novosti i ponude

ANTI SPAM 3+2=

PONUDA SMJEŠTAJA U BLIZINI
Smještaj u blizini: Podgora
RADONIĆ ZORICA
Podgora
Smještaj u blizini: Podgora
LETICA RUŽICA
Podgora

NAPOMENE:

VLASNIK je pojedinac, obrtnik, trgovačko društvo ili zadruga koja u svom posjedu-vlasništvu ima pravo upravljanja smještajnim jedinicama, a putem ove internet stranice ih oglašava i/ili reklamira u svoju korist i za svoj račun. VLASNIK smještajnih jedinica garantira da je ispunio sve potrebne uvjete Zakona o ugostiteljskoj djelatnosti (NN 138/06, 152/08, 43/09 i 88/10), te preuzima na sebe svu odgovornost koja iz tog zakona proizlazi, sa naglaskom na "članak 3a" tog zakona. VLASNIK ima samostalni pristup administraciji svih podataka, te preuzima na sebe svu odgovornost o točnosti tj. istinitosti podataka o smještajnim jedinicama koje se prezentiraju na ovoj internet stranici. VLASNIK preuzima na sebe svu odgovornost i obveze prema osobama, koje su odlučile koristiti (konzumirati) smještajne jedinice VLASNIKA, a došle su putem ove internet stranice.

Ispunjavanjem online forme za slanje upita za rezervacijom, dajete svoj pristanak da Vaše osobne podatke sadržane u ovom formularu možemo obrađivati i/ili povjeriti obradu predmetnih osobnih podataka trećim osobama u interne svrhe. Svi posjetitelji koji popune online formu za slanje upita za rezervacijom daju svoj pristanak, da im se na navedene kontakt podatke mogu javiti vlasnik objekta ili njihov predstavnik, te ovlaštene osobe koje održavaju ovu internet stranicu.

Stranica Apartmani Hrvatska koristi tzv. kolačiće, cookies, male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na posjetiteljevom računalu. Koriste se za omogućavanje potpune funkcionalnosti stranice, te prilagodbu izgleda. U Vašem pregledniku možete mijenjati postavke za primanje kolačića, obrisati ih ili ih jednostavno odbiti primiti, čine će neke funkcionalnosti na stranici Apartmani Hrvatska postati nedostupne.