JURINA MILANA

SLAVKA NIKOLICA 8Krkotok Krk

Telefon: 00385-51-221397;

Web:

Vlasnici govore: HR,IT, EN

Pošaljite upit

OPIS MJESTA

NE PRIMAMO KUĆNE LJUBIMCE

OPIS OBJEKTA

Iznajmljujem apartmane za 2 - 3 osobe. Dva apartmana imaju pogled na more iz apartmana i sa terasa ili balkona. Druga dva apartmana su u prizemlju bez pogleda na more. Apartmani su prostrani, imaju po 50 m2. Sastoje se od po 1 spavaće sobe, kupaone, dnevnog boravka i kuhinje. Postoji mogućnost na upit, korištenja klima uređaja. Parkirno mjesto je u dvorištu kuće sa automatskim vratima. Centar grada Krka, plaža je 5 minuta pješke. Restoran, trgovački centar, pekarnice, ribarnice, mesnice je 3 minute pješke od apartmana. Autobusni kolodvor je udaljen 3 minute pješke od apartmana. Najkasnije u roku od par sati vožnje od bilo kojeg europskog grada, Vaš automobil će Vas dovesti usred boja, mirisa i zvukova mediteranske klime, idealno okruženje za ugodan, opuštajući i zabavan odmor.

broj osnovnih ležajeva2
broj pomoćnih ležajeva1
broj spavaćih soba1
dnevni boravak DA
br.pom. ležaja u boravku1
odvojeni boravak DA
pozicija KAT
kvadratura55 m2
klima DA
telefon NE
Internet (Wi-Fi) DA
terasa DA
parking DA 1
garaža NE
pogled na more DA
do mora (m)200 m
do centra (m)200 m
pristup kolicima NE
grijanje NE
KUPAONICA
perilica rublja NE
tuš / kada KADA
KUHINJA
hladnjak DA
štednjak DA
aparat za kavu DA
A1CJENIK U EURO PO DANU ***
PRED SEZONA
SEZONA
POST SEZONA
PO UPITU
PO UPITU
PO UPITU
NADOPLATA ZA POMOĆNI LEŽAJ (po osobi/dan)
PO UPITU
PO UPITU
PO UPITU
NAPOMENA
POGLEDAJTE- VISIT- APARTMAN :https://www.dropbox.com/s/n3qbq63ayxw7p88/A1.AVI?dl=0

POŠALJITE UPIT ZA A1

Fiksni datumi

Želim primati novosti i ponude

ANTI SPAM 3+3=

PONUDA SMJEŠTAJA U BLIZINI
Smještaj u blizini Krk
BOGDANIĆ RAJKO
Krk
Smještaj u blizini Krk
ZRILIĆ MILE
Krk

NAPOMENE:

VLASNIK je pojedinac, obrtnik, trgovačko društvo ili zadruga koja u svom posjedu-vlasništvu ima pravo upravljanja smještajnim jedinicama, a putem ove internet stranice ih oglašava i/ili reklamira u svoju korist i za svoj račun. VLASNIK smještajnih jedinica garantira da je ispunio sve potrebne uvjete Zakona o ugostiteljskoj djelatnosti (NN 138/06, 152/08, 43/09 i 88/10), te preuzima na sebe svu odgovornost koja iz tog zakona proizlazi, sa naglaskom na "članak 3a" tog zakona. VLASNIK ima samostalni pristup administraciji svih podataka, te preuzima na sebe svu odgovornost o točnosti tj. istinitosti podataka o smještajnim jedinicama koje se prezentiraju na ovoj internet stranici. VLASNIK preuzima na sebe svu odgovornost i obveze prema osobama, koje su odlučile koristiti (konzumirati) smještajne jedinice VLASNIKA, a došle su putem ove internet stranice.

Ispunjavanjem online forme za slanje upita za rezervacijom, dajete svoj pristanak da Vaše osobne podatke sadržane u ovom formularu možemo obrađivati i/ili povjeriti obradu predmetnih osobnih podataka trećim osobama u interne svrhe. Svi posjetitelji koji popune online formu za slanje upita za rezervacijom daju svoj pristanak, da im se na navedene kontakt podatke mogu javiti vlasnik objekta ili njihov predstavnik, te ovlaštene osobe koje održavaju ovu internet stranicu.

Stranica Apartmani Hrvatska koristi tzv. kolačiće, cookies, male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na posjetiteljevom računalu. Koriste se za omogućavanje potpune funkcionalnosti stranice, te prilagodbu izgleda. U Vašem pregledniku možete mijenjati postavke za primanje kolačića, obrisati ih ili ih jednostavno odbiti primiti, čine će neke funkcionalnosti na stranici Apartmani Hrvatska postati nedostupne.