SANKOVIĆ SNJEŽANA

BRAĆE ILIĆ 35FažanaIstra

Telefon: 00385-52-541203; 00385-91-7951020;+385 91791 9565

Vlasnici govore: D, EN, IT, SLO, CZ

Pošaljite upit

OPIS MJESTA

Apartmani Snježana nalaze se u malom ribarsko-turističkom mjestu Fažana.Nalaze se u prizemlju i na katu obiteljske kuće,svega 70 tak m od plaže.Apartmani na katu su klimatizirani,i imaju balkone sa djelomičnim pogledom na more,dok apartmani u prizemlju imaju velike terase i mogučnost upotrebe vanjskog roštilja u mediteranskom vrtu.Kod domačina se može kušati domače vino i rakija,maslinovo ulje,domače voći i povrće.Uz prethodnu najavu moguće su vožnje brodičem i ribarenje. U Fažani je osim raznolike gastronomske ponude;dostupan i širok spektar zabave i sportskih aktivnosti.

  • POLOŽAJ NA KARTI
  • GALERIJA 1
broj osnovnih ležajeva1
dječji krevetić PO UPITU
broj spavaćih soba2
dnevni boravak DA
pozicija PRIZEMLJE
kvadratura60
klima DA
TV DA
satelitska TV DA
Internet (Wi-Fi) BESPLATNO
terasa DA
parking DA
pogled na more NE
do mora (m)70 m
do centra (m)150 m
pristup kolicima NE
grijanje DA
KUPAONICA
perilica rublja DA
tuš / kada TUŠ
KUHINJA
hladnjak DA
pećnica DA
štednjak DA
mikrovalna DA
aparat za kavu DA
roštilj vanjski DA
DODATNA PONUDA
ČAMAC, BICIKL, IZLETI, RONJENJE, RIBARENJE, TENIS, MASLINOVO ULJE, SMOKVE, POVRĆE IZ VRTA, VOĆE, U cijenu apartmana su uključeni svi troškovi(klima,prijava boravka,boravišna pristojba),kao i piče i kolači dobrodošlice!
OPIS APARTMANA AP1
Apartman br 3 se nalazi na katu naše obiteljske kuće,udaljene svega 70 tak m od plaže.Ima spavaču sobu sa izlazom na balkon,mini kuhinju sa veš mašinom i kupaonicu se tuš kabinom.Klimatiziran je,ima satelitsku TV,wifi internet
AP1CJENIK U EURO PO DANU ***
01.01.- 30.06.
01.07.- 31.08.
01.09.- 31.12.
60 eura
110 eura
60 eura
NADOPLATA ZA POMOĆNI LEŽAJ (po osobi/dan)
5 eura
5 eura
5 eura
NAPOMENA
Boravišna pristojba uračunata je u cijenu apartmana.

POŠALJITE UPIT ZA AP1

Fiksni datumi

Želim primati novosti i ponude

ANTI SPAM 1+1=

PONUDA SMJEŠTAJA U BLIZINI
Smještaj u blizini Fažana
PARIS LUCIANO
Fažana
Smještaj u blizini Fažana
MATOHANAC DAVORKA
Fažana

NAPOMENE:

VLASNIK je pojedinac, obrtnik, trgovačko društvo ili zadruga koja u svom posjedu-vlasništvu ima pravo upravljanja smještajnim jedinicama, a putem ove internet stranice ih oglašava i/ili reklamira u svoju korist i za svoj račun. VLASNIK smještajnih jedinica garantira da je ispunio sve potrebne uvjete Zakona o ugostiteljskoj djelatnosti (NN 138/06, 152/08, 43/09 i 88/10), te preuzima na sebe svu odgovornost koja iz tog zakona proizlazi, sa naglaskom na "članak 3a" tog zakona. VLASNIK ima samostalni pristup administraciji svih podataka, te preuzima na sebe svu odgovornost o točnosti tj. istinitosti podataka o smještajnim jedinicama koje se prezentiraju na ovoj internet stranici. VLASNIK preuzima na sebe svu odgovornost i obveze prema osobama, koje su odlučile koristiti (konzumirati) smještajne jedinice VLASNIKA, a došle su putem ove internet stranice.

Ispunjavanjem online forme za slanje upita za rezervacijom, dajete svoj pristanak da Vaše osobne podatke sadržane u ovom formularu možemo obrađivati i/ili povjeriti obradu predmetnih osobnih podataka trećim osobama u interne svrhe. Svi posjetitelji koji popune online formu za slanje upita za rezervacijom daju svoj pristanak, da im se na navedene kontakt podatke mogu javiti vlasnik objekta ili njihov predstavnik, te ovlaštene osobe koje održavaju ovu internet stranicu.

Stranica Apartmani Hrvatska koristi tzv. kolačiće, cookies, male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na posjetiteljevom računalu. Koriste se za omogućavanje potpune funkcionalnosti stranice, te prilagodbu izgleda. U Vašem pregledniku možete mijenjati postavke za primanje kolačića, obrisati ih ili ih jednostavno odbiti primiti, čine će neke funkcionalnosti na stranici Apartmani Hrvatska postati nedostupne.