ŠIMIĆ IVO

A.G.MATOŠA 9MakarskaMakarska rivijera

Telefon: 00385-21-613825; 00385-91-9266443

Vlasnici govore: D

Pošaljite upit

OPIS OBJEKTA

Obiteljska kuća u centru grada u lijepoj i mirnoj ulici. Velika zajednička terasa s pogledom na more. Sve smještajne jedinice imaju SAT TV, WI-FI i klimu. Mogućnost roštilja po dogovoru. Ispred kuće je osiguran parking. Prodaja domaćeg crnog vina i rakije. Dobro došli!

broj osnovnih ležajeva4
broj pomoćnih ležajeva2
broj spavaćih soba2
dnevni boravak DA
odvojeni boravak DA
pozicija KAT
kvadratura60 m2
klima DA
telefon NE
TV DA
satelitska TV DA
Internet (Wi-Fi) DA
terasa DA
parking DA
garaža NE
vez NE
pogled na more DA
do mora (m)250 m
do centra (m)250 m
pristup kolicima NE
grijanje DA
KUPAONICA
tuš / kada KADA
KUHINJA
hladnjak DA
štednjak DA
roštilj vanjski DA
DODATNA PONUDA
U cijenu je uključena taxa, porez, klima, parking, internet, ručnici i posteljina.
OPIS APARTMANA AP1
Apartman se nalazi na drugom katu. Ima veliku, vlastitu terasu s pogledom na more i grad.Sadrži dvije spavaće sobe, svaka ima bračni krevet i jedan krevet-kauč. Kuhinja s blagovaonicom je opremljena potrebnim posuđem za kuhanje i posluživanje. Kupaonicu je s kadom. Apartman ima sušilo za kosu i glačalo, a nudimo uslugu pranja rublja. Srdačno vas očekujemo!
AP1CJENIK U EURO PO DANU ***
PREDSEZONA
SEZONA
POSTSEZONA
40 - 60
80 - 100
80 - 50
BANKOVNI RAČUN ZA UPLATU REZERVACIJE
IVAN ŠIMIĆ A.G.MATOŠA 9, MAKARSKA ZG.BANKA, POSLOVNICA MAKARSKA IBAN HR5423600003230605544 SWIST CODE: ZABAHR2X
NAPOMENA
Cijene su okvirne. Mogu se mijenjati ovisno o broju osoba i datumu dolaska. Točnu cijenu formiramo po upitu.

POŠALJITE UPIT ZA AP1

Fiksni datumi

Želim primati novosti i ponude

ANTI SPAM 2+1=

PONUDA SMJEŠTAJA U BLIZINI
Smještaj u blizini Makarska
BARBIR VICE
Makarska
Smještaj u blizini Makarska
PUHARIĆ MARIJA
Makarska

NAPOMENE:

VLASNIK je pojedinac, obrtnik, trgovačko društvo ili zadruga koja u svom posjedu-vlasništvu ima pravo upravljanja smještajnim jedinicama, a putem ove internet stranice ih oglašava i/ili reklamira u svoju korist i za svoj račun. VLASNIK smještajnih jedinica garantira da je ispunio sve potrebne uvjete Zakona o ugostiteljskoj djelatnosti (NN 138/06, 152/08, 43/09 i 88/10), te preuzima na sebe svu odgovornost koja iz tog zakona proizlazi, sa naglaskom na "članak 3a" tog zakona. VLASNIK ima samostalni pristup administraciji svih podataka, te preuzima na sebe svu odgovornost o točnosti tj. istinitosti podataka o smještajnim jedinicama koje se prezentiraju na ovoj internet stranici. VLASNIK preuzima na sebe svu odgovornost i obveze prema osobama, koje su odlučile koristiti (konzumirati) smještajne jedinice VLASNIKA, a došle su putem ove internet stranice.

Ispunjavanjem online forme za slanje upita za rezervacijom, dajete svoj pristanak da Vaše osobne podatke sadržane u ovom formularu možemo obrađivati i/ili povjeriti obradu predmetnih osobnih podataka trećim osobama u interne svrhe. Svi posjetitelji koji popune online formu za slanje upita za rezervacijom daju svoj pristanak, da im se na navedene kontakt podatke mogu javiti vlasnik objekta ili njihov predstavnik, te ovlaštene osobe koje održavaju ovu internet stranicu.

Stranica Apartmani Hrvatska koristi tzv. kolačiće, cookies, male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na posjetiteljevom računalu. Koriste se za omogućavanje potpune funkcionalnosti stranice, te prilagodbu izgleda. U Vašem pregledniku možete mijenjati postavke za primanje kolačića, obrisati ih ili ih jednostavno odbiti primiti, čine će neke funkcionalnosti na stranici Apartmani Hrvatska postati nedostupne.