www.apartmani-hrvatska.com POČETNA MARKETING INFO LOGIN
Private accommodation, apartments, and rooms on PETRUŠIĆ TIHOMIR, PLOČE
Privatunterkunft Appartements und Zimmer PETRUŠIĆ TIHOMIR, PLOČE Kroatien
Alloggi privati , appartamenti e camere PETRUŠIĆ TIHOMIR, PLOČE, Croazia
Apartmanok Horvátország - Dalmácia, Brac szigeti magánszállások PETRUŠIĆ TIHOMIR, PLOČE
Privat inkvartering, lägenheter och rum PETRUŠIĆ TIHOMIR, PLOČE, Kroatien
Privátní ubytování , Apartmány a pokoje PETRUŠIĆ TIHOMIR, PLOČE , Chorvatsko
Kwatery prywatne, apartamenty i pokoje PETRUŠIĆ TIHOMIR, PLOČE, Chorwacja
Апартаменты Хорватия : частные квартиры Адриатика море каникулы
Privatni smještaj , apartmani i sobe , Hrvatska PETRUŠIĆ TIHOMIR, PLOČE
     
PETRUŠIĆ TIHOMIR
  STABLINSKA 1A,
 • PLOČE
 •  ,Pelješac
  Telefon:  00385-20-678399; 00385 98 1311786
  OPIS MJESTA:  Doživite obiteljski ugođaj u APP "SAN ANTONIO"- Ploče - DALMACIJA Grupe do 20 ljudi- Doručak - BIFFET- Pješčana plaža - APP od 60 m2 + terasa-  
  OPIS OBJEKTA:  PLOČE- su smještene u blizini Baćinskih jezera, ušća Neretve, svetišta Međugorja, poluotoka Pelješca,Narone Metković, Mostara itd...Apartmani "SAN ANTONIO" 4* osim apartmana i soba raspolažu s vanjskim kaminom, parkingom, balkonima i terasom s pogledom na poluotok Pelješac i ušće Neretve. U dodatnoj ponudi nudimo noćenje s doručkom - ŠVEDSKI STOL- Doživite veliki odmor u malom gradu u APP "SAN ANTONIO"- Ploče. 
logo
Apartmani Hrvatska
43°3´15.32  17°26´42.12 43.05431  17.44495
NAPOMENA:
VLASNIK je pojedinac, obrtnik, trgovačko društvo ili zadruga koja u svom posjedu-vlasništvu ima pravo upravljanja smještajnim jedinicama, a putem ove internet stranice ih oglašava i/ili reklamira u svoju korist i za svoj račun. VLASNIK smještajnih jedinica garantira da je ispunio sve potrebne uvjete Zakona o ugostiteljskoj djelatnosti (NN 138/06, 152/08, 43/09 i 88/10), te preuzima na sebe svu odgovornost koja iz tog zakona proizlazi, sa naglaskom na "članak 3a" tog zakona. VLASNIK ima samostalni pristup administraciji svih podataka, te preuzima na sebe svu odgovornost o točnosti tj. istinitosti podataka o smještajnim jedinicama koje se prezentiraju na ovoj internet stranici. VLASNIK preuzima na sebe svu odgovornost i obveze prema osobama, koje su odlučile koristiti (konzumirati) smještajne jedinice VLASNIKA, a došle su putem ove internet stranice.
Ispunjavanjem OnLine forme za slanje upita za rezervacijom, dajete svoj pristanak da Vaše osobne podatke sadržane u ovom formularu možemo obrađivati i/ili povjeriti obradu predmetnih osobnih podataka trećim osobama u interne svrhe. Svi posjetitelji koji popune OnLine formu za slanje upita za rezervacijom daju svoj pristanak, da im se na navedene kontakt podatke mogu javiti vlasnik objekta ili njihov predstavnik, te ovlaštene osobe koje održavaju ovu internet stranicu.
AP1
BROJ SPAVAĆIH SOBA 1
BROJ OSNOVNIH KREVETA 3
BROJ POMOĆNIH KREVETA 1
ONLINE REZERVACIJA
 
AP1 PREGLED ZAUZETOSTI
ZAUZETO