PETRUŠIĆ TIHOMIR

STABLINSKA 1APločerivijera Ploče

Telefon: 00385-20-678399; 00385 98 1311786

Web:

Vlasnici govore: DE, IT, CZ

Pošaljite upit

OPIS MJESTA

Doživite obiteljski ugođaj u APP "SAN ANTONIO"- Ploče - DALMACIJA Grupe do 20 ljudi- Doručak - BIFFET- Pješčana plaža - APP od 60 m2 + terasa-

OPIS OBJEKTA

PLOČE- su smještene u blizini Baćinskih jezera, ušća Neretve, svetišta Međugorja, poluotoka Pelješca,Narone Metković, Mostara itd...Apartmani "SAN ANTONIO" 4* osim apartmana i soba raspolažu s vanjskim kaminom, parkingom, balkonima i terasom s pogledom na poluotok Pelješac i ušće Neretve. U dodatnoj ponudi nudimo noćenje s doručkom - ŠVEDSKI STOL- Doživite veliki odmor u malom gradu u APP "SAN ANTONIO"- Ploče.

  • POLOŽAJ NA KARTI
  • GALERIJA 1
broj osnovnih ležajeva3
broj pomoćnih ležajeva1
broj spavaćih soba1
dnevni boravak DA
odvojeni boravak DA
pozicija KAT
kvadratura55 m2
klima DA
TV DA
satelitska TV DA
Internet (Wi-Fi) BESPLATNO
terasa DA
parking DA 12
garaža NE
vez NE
pogled na more DA
do mora (m)200 m
do centra (m)100 m
kućni ljubimci DA
pristup kolicima DA
grijanje DA
KUPAONICA
perilica rublja DA
tuš / kada TUŠ
KUHINJA
hladnjak DA
pećnica NE
mikrovalna DA
aparat za kavu DA
roštilj vanjski DA
VLASTITI RESTORAN U OBJEKTU
DODATNA PONUDA
ČAMAC, BICIKL, IZLETI, RONJENJE, RIBARENJE, TENIS, MASLINOVO ULJE, SMOKVE, POVRĆE IZ VRTA, VOĆE, PRŠUT, Gosti koji bi ostali duži period (GRUPA DO 20 LJUDI) možemo ponudit cjelu kuću na raspolaganju s uslugom polu pansiona.a raspolaganju : klimu,centralno,solarno,parking(12),rti terase po 50m2, kamin itd
AP1CJENIK U EURO PO DANU ****
PRED SEZONA
SEZONA
POST SEZONA
40 EURO
55 EURO
40 EURO
DORUČAK
7 e - ŠVEDSKI STOL -
DJECA POPUST
DJECA DO 9 GODINA = 10%
NAPOMENA
I vi možete doživiti Dalmatinski ugođaj u apartmanima

POŠALJITE UPIT ZA AP1

Fiksni datumi

Želim primati novosti i ponude

ANTI SPAM 2+2=

NAPOMENE:

VLASNIK je pojedinac, obrtnik, trgovačko društvo ili zadruga koja u svom posjedu-vlasništvu ima pravo upravljanja smještajnim jedinicama, a putem ove internet stranice ih oglašava i/ili reklamira u svoju korist i za svoj račun. VLASNIK smještajnih jedinica garantira da je ispunio sve potrebne uvjete Zakona o ugostiteljskoj djelatnosti (NN 138/06, 152/08, 43/09 i 88/10), te preuzima na sebe svu odgovornost koja iz tog zakona proizlazi, sa naglaskom na "članak 3a" tog zakona. VLASNIK ima samostalni pristup administraciji svih podataka, te preuzima na sebe svu odgovornost o točnosti tj. istinitosti podataka o smještajnim jedinicama koje se prezentiraju na ovoj internet stranici. VLASNIK preuzima na sebe svu odgovornost i obveze prema osobama, koje su odlučile koristiti (konzumirati) smještajne jedinice VLASNIKA, a došle su putem ove internet stranice.

Ispunjavanjem online forme za slanje upita za rezervacijom, dajete svoj pristanak da Vaše osobne podatke sadržane u ovom formularu možemo obrađivati i/ili povjeriti obradu predmetnih osobnih podataka trećim osobama u interne svrhe. Svi posjetitelji koji popune online formu za slanje upita za rezervacijom daju svoj pristanak, da im se na navedene kontakt podatke mogu javiti vlasnik objekta ili njihov predstavnik, te ovlaštene osobe koje održavaju ovu internet stranicu.

Stranica Apartmani Hrvatska koristi tzv. kolačiće, cookies, male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na posjetiteljevom računalu. Koriste se za omogućavanje potpune funkcionalnosti stranice, te prilagodbu izgleda. U Vašem pregledniku možete mijenjati postavke za primanje kolačića, obrisati ih ili ih jednostavno odbiti primiti, čine će neke funkcionalnosti na stranici Apartmani Hrvatska postati nedostupne.