RADOJEVIĆ PERČINIĆ ANTONIJA

BARBAT 59RAB

Telefon: 00385-95-196-51-73; 00385-95-196-51-73

Web: www.villarab.com

Vlasnici govore: DE, EN, SLO

Pošaljite upit

OPIS OBJEKTA

Villa Miranđa smještena je na izuzetnoj lokaciji uz samo more, a odlikuje ju elegantni stil gradnje kamene kuće koji odražava mediteransku arhitekturu. Sagrađena davne 1958.godine bila je domaćin brojnim posjetiteljima, a obitelji Perčinić osnova za obavljanje djelatnosti turizma. Skladan vrt, koji predstavlja kompoziciju kamena i mediteranskog bilja te zimzelenih grmova, pridonosi ljepoti kuće. Lavanda, svojim svjetlo ljubičastim cvjetovima u klasu, čini niz gustih aromatičnih humaka dok palmino drvo, staro 40 godina, pruža tropski ugođaj. Pješčana plaža ispred ville, s bujnom vegetacijom, o kojoj brine obitelj Perčinić također je jedna od prednosti koja obogaćuje ponudu ovog pansiona. Ime Miranđa villa je dobila kombinacijom imena dviju kćeri, Mire i Antonije, koje vode obiteljski pansion i s dobrodošlicom dočekuju svakog gosta. Sve sobe i apartmani uređeni su u elegantnom mediteranskom stilu koji proizlazi iz opuštenog načina života na području Sredozemlja. Kamen, opeka, keramičke pločice, bijeli zidovi te prozorski kapci smeđe boje donose mediteranski ugođaj. Namještaj je izrađen od drveta i jednostavnog je dizajna. Zastor, stolnjaci i prekrivači su od laganih pamučnih tkanina ukrašeni motivima iz prirode. •pristup osobnim vozilom do objekta •terasa ispred kuće na stalno korištenje (svaki apartman ima rezerviran svoj stol) •vanjski roštilj •pješčana plaža ispred kuće •podrum 2m od plaže u kojem je moguće ostaviti opremu: motor za čamac, vesla, lufmadrace, gumeni čamac i sl.

broj osnovnih ležajeva4
broj pomoćnih ležajeva2
dječji krevetić NE
broj spavaćih soba2
dnevni boravak DA
br.pom. ležaja u boravku1
odvojeni boravak DA
pozicija KAT
kvadratura47 m2
klima DA
telefon NE
TV DA
satelitska TV DA
Internet (Wi-Fi) DA
terasa DA
parking DA 2
garaža NE
vez DA
pogled na more DA
do mora (m)2 m
do centra (m)3500 m
kućni ljubimci DA
pristup kolicima NE
grijanje DA
KUPAONICA
perilica rublja NE
tuš / kada TUŠ
KUHINJA
hladnjak DA
pećnica NE
štednjak DA
mikrovalna DA
aparat za kavu DA
roštilj vanjski DA
DODATNA PONUDA
ČAMAC, MASLINOVO ULJE, SMOKVE,
AP1CJENIK U EURO PO DANU ***
PRED SEZONA
SEZONA
POST SEZONA
60 EURO
85 EURO
60 EURO
NADOPLATA ZA POMOĆNI LEŽAJ (po osobi/dan)
10 EURO
10 EURO
10 EURO
NOĆENJE S DORUČKOM
84 EURO
110 EURO
84 EURO
DORUČAK
6 EURO
DJECA POPUST
DO 3 GODINA - NE PLAĆAJU

POŠALJITE UPIT ZA AP1

Želim primati novosti i ponude

ANTI SPAM 2+1=

PONUDA SMJEŠTAJA U BLIZINI
Smještaj u blizini: RAB
ZDENKA ŠPANJOL
RAB
Smještaj u blizini: RAB
GRCE IVANA
RAB

NAPOMENE:

VLASNIK je pojedinac, obrtnik, trgovačko društvo ili zadruga koja u svom posjedu-vlasništvu ima pravo upravljanja smještajnim jedinicama, a putem ove internet stranice ih oglašava i/ili reklamira u svoju korist i za svoj račun. VLASNIK smještajnih jedinica garantira da je ispunio sve potrebne uvjete Zakona o ugostiteljskoj djelatnosti (NN 138/06, 152/08, 43/09 i 88/10), te preuzima na sebe svu odgovornost koja iz tog zakona proizlazi, sa naglaskom na "članak 3a" tog zakona. VLASNIK ima samostalni pristup administraciji svih podataka, te preuzima na sebe svu odgovornost o točnosti tj. istinitosti podataka o smještajnim jedinicama koje se prezentiraju na ovoj internet stranici. VLASNIK preuzima na sebe svu odgovornost i obveze prema osobama, koje su odlučile koristiti (konzumirati) smještajne jedinice VLASNIKA, a došle su putem ove internet stranice.

Ispunjavanjem OnLine forme za slanje upita za rezervacijom, dajete svoj pristanak da Vaše osobne podatke sadržane u ovom formularu možemo obrađivati i/ili povjeriti obradu predmetnih osobnih podataka trećim osobama u interne svrhe. Svi posjetitelji koji popune OnLine formu za slanje upita za rezervacijom daju svoj pristanak, da im se na navedene kontakt podatke mogu javiti vlasnik objekta ili njihov predstavnik, te ovlaštene osobe koje održavaju ovu internet stranicu.

Stranica Apartmani Hrvatska koristi tzv. kolačiće, cookies, male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na posjetiteljevom računalu. Koriste se za omogućavanje potpune funkcionalnosti stranice, te prilagodbu izgleda. U Vašem pregledniku možete mijenjati postavke za primanje kolačića, obrisati ih ili ih jednostavno odbiti primiti, čine će neke funkcionalnosti na stranici Apartmani Hrvatska postati nedostupne.