www.apartmani-hrvatska.com POČETNA MARKETING INFO LOGIN
Private accommodation, apartments, and rooms on RADOJEVIĆ PERČINIĆ ANTONIJA, RAB
Privatunterkunft Appartements und Zimmer RADOJEVIĆ PERČINIĆ ANTONIJA, RAB Kroatien
Alloggi privati , appartamenti e camere RADOJEVIĆ PERČINIĆ ANTONIJA, RAB, Croazia
Apartmanok Horvátország - Dalmácia, Brac szigeti magánszállások RADOJEVIĆ PERČINIĆ ANTONIJA, RAB
Privat inkvartering, lägenheter och rum RADOJEVIĆ PERČINIĆ ANTONIJA, RAB, Kroatien
Privátní ubytování , Apartmány a pokoje RADOJEVIĆ PERČINIĆ ANTONIJA, RAB , Chorvatsko
Kwatery prywatne, apartamenty i pokoje RADOJEVIĆ PERČINIĆ ANTONIJA, RAB, Chorwacja
Апартаменты Хорватия :  частные квартиры Адриатика море каникулы
Privatni smještaj , apartmani i sobe , Hrvatska RADOJEVIĆ PERČINIĆ ANTONIJA, RAB
     
RADOJEVIĆ PERČINIĆ ANTONIJA
    BARBAT 59,
  • RAB
  •  ,
    Telefon:  00385-95-196-51-73; 00385-95-196-51-73
    OPIS OBJEKTA:  Villa Miranđa smještena je na izuzetnoj lokaciji uz samo more, a odlikuje ju elegantni stil gradnje kamene kuće koji odražava mediteransku arhitekturu. Sagrađena davne 1958.godine bila je domaćin brojnim posjetiteljima, a obitelji Perčinić osnova za obavljanje djelatnosti turizma. Skladan vrt, koji predstavlja kompoziciju kamena i mediteranskog bilja te zimzelenih grmova, pridonosi ljepoti kuće. Lavanda, svojim svjetlo ljubičastim cvjetovima u klasu, čini niz gustih aromatičnih humaka dok palmino drvo, staro 40 godina, pruža tropski ugođaj. Pješčana plaža ispred ville, s bujnom vegetacijom, o kojoj brine obitelj Perčinić također je jedna od prednosti koja obogaćuje ponudu ovog pansiona. Ime Miranđa villa je dobila kombinacijom imena dviju kćeri, Mire i Antonije, koje vode obiteljski pansion i s dobrodošlicom dočekuju svakog gosta. Sve sobe i apartmani uređeni su u elegantnom mediteranskom stilu koji proizlazi iz opuštenog načina života na području Sredozemlja. Kamen, opeka, keramičke pločice, bijeli zidovi te prozorski kapci smeđe boje donose mediteranski ugođaj. Namještaj je izrađen od drveta i jednostavnog je dizajna. Zastor, stolnjaci i prekrivači su od laganih pamučnih tkanina ukrašeni motivima iz prirode. •pristup osobnim vozilom do objekta •terasa ispred kuće na stalno korištenje (svaki apartman ima rezerviran svoj stol) •vanjski roštilj •pješčana plaža ispred kuće •podrum 2m od plaže u kojem je moguće ostaviti opremu: motor za čamac, vesla, lufmadrace, gumeni čamac i sl.  
logo
   
NAPOMENA:
VLASNIK je pojedinac, obrtnik, trgovačko društvo ili zadruga koja u svom posjedu-vlasništvu ima pravo upravljanja smještajnim jedinicama, a putem ove internet stranice ih oglašava i/ili reklamira u svoju korist i za svoj račun. VLASNIK smještajnih jedinica garantira da je ispunio sve potrebne uvjete Zakona o ugostiteljskoj djelatnosti (NN 138/06, 152/08, 43/09 i 88/10), te preuzima na sebe svu odgovornost koja iz tog zakona proizlazi, sa naglaskom na "članak 3a" tog zakona. VLASNIK ima samostalni pristup administraciji svih podataka, te preuzima na sebe svu odgovornost o točnosti tj. istinitosti podataka o smještajnim jedinicama koje se prezentiraju na ovoj internet stranici. VLASNIK preuzima na sebe svu odgovornost i obveze prema osobama, koje su odlučile koristiti (konzumirati) smještajne jedinice VLASNIKA, a došle su putem ove internet stranice.
Ispunjavanjem OnLine forme za slanje upita za rezervacijom, dajete svoj pristanak da Vaše osobne podatke sadržane u ovom formularu možemo obrađivati i/ili povjeriti obradu predmetnih osobnih podataka trećim osobama u interne svrhe. Svi posjetitelji koji popune OnLine formu za slanje upita za rezervacijom daju svoj pristanak, da im se na navedene kontakt podatke mogu javiti vlasnik objekta ili njihov predstavnik, te ovlaštene osobe koje održavaju ovu internet stranicu.
AP1
BROJ SPAVAĆIH SOBA 2
BROJ OSNOVNIH KREVETA 4
BROJ POMOĆNIH KREVETA 2
ONLINE REZERVACIJA
 
AP1 PREGLED ZAUZETOSTI
ZAUZETO

PONUDA SMJEŠTAJA U BLIZINI
Smještaj u blizini: RAB
BEG KRUNO
RAB
Smještaj u blizini: RAB
VLADIMIR MARIJAN
RAB