www. APARTMANI HRVATSKA .com
Vlasnik: RADOJEVIĆ PERČINIĆ ANTONIJA
Adresa: BARBAT 59, RAB Regija: Otok Rab
Telefon: 00385-95-196-51-73
Mob: 00385-95-196-51-73
web: www.villarab.com
e-mail: ileana@villarab.com
Vlasnici govore: DE, EN, SLO
Opis objekta: Villa Miranđa smještena je na izuzetnoj lokaciji uz samo more, a odlikuje ju elegantni stil gradnje kamene kuće koji odražava mediteransku arhitekturu. Sagrađena davne 1958.godine bila je domaćin brojnim posjetiteljima, a obitelji Perčinić osnova za obavljanje djelatnosti turizma. Skladan vrt, koji predstavlja kompoziciju kamena i mediteranskog bilja te zimzelenih grmova, pridonosi ljepoti kuće. Lavanda, svojim svjetlo ljubičastim cvjetovima u klasu, čini niz gustih aromatičnih humaka dok palmino drvo, staro 40 godina, pruža tropski ugođaj. Pješčana plaža ispred ville, s bujnom vegetacijom, o kojoj brine obitelj Perčinić također je jedna od prednosti koja obogaćuje ponudu ovog pansiona. Ime Miranđa villa je dobila kombinacijom imena dviju kćeri, Mire i Antonije, koje vode obiteljski pansion i s dobrodošlicom dočekuju svakog gosta. Sve sobe i apartmani uređeni su u elegantnom mediteranskom stilu koji proizlazi iz opuštenog načina života na području Sredozemlja. Kamen, opeka, keramičke pločice, bijeli zidovi te prozorski kapci smeđe boje donose mediteranski ugođaj. Namještaj je izrađen od drveta i jednostavnog je dizajna. Zastor, stolnjaci i prekrivači su od laganih pamučnih tkanina ukrašeni motivima iz prirode. •pristup osobnim vozilom do objekta •terasa ispred kuće na stalno korištenje (svaki apartman ima rezerviran svoj stol) •vanjski roštilj •pješčana plaža ispred kuće •podrum 2m od plaže u kojem je moguće ostaviti opremu: motor za čamac, vesla, lufmadrace, gumeni čamac i sl.

APARTMAN   1/4
APARTMAN   1/2
APARTMAN   1/2
APARTMAN   1/2
APARTMAN   1/6+1
SOBA   1/2
SOBA   1/2
SOBA   1/2+1

PREZENTACIJA SMJEŠTAJNE JEDINICE
APARTMAN  AP1 1/4 Raspoloživost

  ukupni broj osnovnih ležaja u AP1 4
  ukupni broj pomoćnih ležaja u AP1 2
  dječiji krevetić NE
  broj spavaćih soba 2
  dnevni boravak DA
  br. pom. ležaja u boravaku
  odvojeni boravak DA
  pozicija KAT
  kvadratura 47 m2 
  klima DA
  telefon NE
  tv DA
  satelitska TV DA
  Internet DA
  terasa DA
  parking DA 2
  garaža NE
  vez DA
  pogled na more DA
  do mora (m) 2 m 
  do centra (m) 3500 m 
  kućni ljubimci DA
  pristup kolicima NE
  grijanje DA
 
KUPAONICA
  perilica rublja NE
  tuš / kada TUŠ
 
KUHINJA
  hladnjak DA
  pećnica NE
  štednjak DA
  mikrovalna DA
  aparat za kavu DA
  roštilj vanjski DA
DODATNA PONUDA
ČAMAC , MASLINOVO ULJE , SMOKVE , RAKIJA ,

  CJENIK ZA AP1 U EURO PO DANU
***
PRED SEZONA
SEZONA
POST SEZONA
APARTMAN  AP1

1/4

Raspoloživost
60 EURO
85 EURO
60 EURO
DORUČAK
6 EURO
NOĆENJE S DORUČKOM
84 EURO
110 EURO
84 EURO
POMOĆNI LEŽAJ
(po osobi/dan)
10 EURO
10 EURO
10 EURO
DJECA POPUST
DO 3 GODINA - NE PLAĆAJU
POŠALJITE UPIT za AP1
MOLIMO UPIŠITE VAŠE OSOBNE PODATKE:
Ime i prezime:
Adresa:
Mjesto: Poštanski broj:
Država:
Telefon: E-mail:
MOLIMO UPIŠITE PODATKE O BROJU OSOBA I PERIODU BORAVKA:
Želim rezervirati smještaj za odrasle osobe i djece. Dob djece:
U periodu od 2014. do 2014. godine.
Napomene:      
Primanje novosti i ponuda
ANTI SPAM
1+4=

NAPOMENA:
VLASNIK je pojedinac, obrtnik, trgovačko društvo ili zadruga koja u svom posjedu-vlasništvu ima pravo upravljanja smještajnim jedinicama, a putem ove internet stranice ih oglašava i/ili reklamira u svoju korist i za svoj račun. VLASNIK smještajnih jedinica garantira da je ispunio sve potrebne uvjete Zakona o ugostiteljskoj djelatnosti (NN 138/06, 152/08, 43/09 i 88/10), te preuzima na sebe svu odgovornost koja iz tog zakona proizlazi, sa naglaskom na "članak 3a" tog zakona. VLASNIK ima samostalni pristup administraciji svih podataka, te preuzima na sebe svu odgovornost o točnosti tj. istinitosti podataka o smještajnim jedinicama koje se prezentiraju na ovoj internet stranici. VLASNIK preuzima na sebe svu odgovornost i obveze prema osobama, koje su odlučile koristiti (konzumirati) smještajne jedinice VLASNIKA, a došle su putem ove internet stranice.
Ispunjavanjem OnLine forme za slanje upita za rezervacijom, dajete svoj pristanak da Vaše osobne podatke sadržane u ovom formularu možemo obrađivati i/ili povjeriti obradu predmetnih osobnih podataka trećim osobama u interne svrhe. Svi posjetitelji koji popune OnLine formu za slanje upita za rezervacijom daju svoj pristanak, da im se na navedene kontakt podatke mogu javiti vlasnik objekta ili njihov predstavnik, te ovlaštene osobe koje održavaju ovu internet stranicu.

ISTEK: 1.6.2015