MALNAR ŠTEFANIJA

RADE KONČARA 13SelceCrikvenička rivijera

Telefon: 00385-51-764220; 00385-91-5726124

Vlasnici govore: DE, EN, IT

Pošaljite upit

broj osnovnih ležajeva2
broj pomoćnih ležajeva2
dječji krevetić DA
broj spavaćih soba1
dnevni boravak DA
br.pom. ležaja u boravku2
pozicija PRIZEMLJE
kvadratura42 m2
klima DA
telefon NE
TV DA
satelitska TV DA
Internet (Wi-Fi) DA
terasa DA
parking DA
vez DA
pogled na more DA
do mora (m)250 m
do centra (m)300 m
kućni ljubimci DA
pristup kolicima DA
grijanje DA
KUPAONICA
perilica rublja DA
tuš / kada TUŠ
KUHINJA
hladnjak DA
pećnica DA
štednjak DA
mikrovalna DA
aparat za kavu DA
roštilj vanjski DA
DODATNA PONUDA
ČAMAC, BICIKL, IZLETI, RONJENJE, RIBARENJE, TENIS, MASLINOVO ULJE, SMOKVE,
OPIS APARTMANA AP1
WI-FI FREE.
AP1CJENIK U EURO PO DANU ***
15.06.- 10.07.
10.07.- 21.08.
22.08.- 15.09.
45 EURO
55 EURO
45 EURO
NADOPLATA ZA POMOĆNI LEŽAJ (po osobi/dan)
5€
5€
5€

POŠALJITE UPIT ZA AP1

Fiksni datumi

Želim primati novosti i ponude

ANTI SPAM 1+4=

PONUDA SMJEŠTAJA U BLIZINI
Smještaj u blizini: Selce
APARTMANI ADRIA Tintor
Selce
Smještaj u blizini: Selce
BOŽIDAR ANTIĆ
Selce

NAPOMENE:

VLASNIK je pojedinac, obrtnik, trgovačko društvo ili zadruga koja u svom posjedu-vlasništvu ima pravo upravljanja smještajnim jedinicama, a putem ove internet stranice ih oglašava i/ili reklamira u svoju korist i za svoj račun. VLASNIK smještajnih jedinica garantira da je ispunio sve potrebne uvjete Zakona o ugostiteljskoj djelatnosti (NN 138/06, 152/08, 43/09 i 88/10), te preuzima na sebe svu odgovornost koja iz tog zakona proizlazi, sa naglaskom na "članak 3a" tog zakona. VLASNIK ima samostalni pristup administraciji svih podataka, te preuzima na sebe svu odgovornost o točnosti tj. istinitosti podataka o smještajnim jedinicama koje se prezentiraju na ovoj internet stranici. VLASNIK preuzima na sebe svu odgovornost i obveze prema osobama, koje su odlučile koristiti (konzumirati) smještajne jedinice VLASNIKA, a došle su putem ove internet stranice.

Ispunjavanjem online forme za slanje upita za rezervacijom, dajete svoj pristanak da Vaše osobne podatke sadržane u ovom formularu možemo obrađivati i/ili povjeriti obradu predmetnih osobnih podataka trećim osobama u interne svrhe. Svi posjetitelji koji popune online formu za slanje upita za rezervacijom daju svoj pristanak, da im se na navedene kontakt podatke mogu javiti vlasnik objekta ili njihov predstavnik, te ovlaštene osobe koje održavaju ovu internet stranicu.

Stranica Apartmani Hrvatska koristi tzv. kolačiće, cookies, male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na posjetiteljevom računalu. Koriste se za omogućavanje potpune funkcionalnosti stranice, te prilagodbu izgleda. U Vašem pregledniku možete mijenjati postavke za primanje kolačića, obrisati ih ili ih jednostavno odbiti primiti, čine će neke funkcionalnosti na stranici Apartmani Hrvatska postati nedostupne.