GULAN ZEIMA

PRILAZ OBALI 18PromajnaMakarska rivijera

Telefon: 00385-21-621565; apartmani.gulan@gmail.com

Vlasnici govore: HR, EN, RUS

Pošaljite upit

broj osnovnih ležajeva3
broj spavaćih soba1
dnevni boravak NE
pozicija KAT
kvadratura23 m2
klima DA
telefon NE
TV DA
satelitska TV NE
Internet (Wi-Fi) DA
terasa DA
parking DA
pogled na more DA
do mora (m)150 m
do centra (m)200 m
pristup kolicima NE
grijanje DA
KUPAONICA
perilica rublja PO UPITU
tuš / kada TUŠ
KUHINJA
hladnjak DA
pećnica NE
štednjak DA
mikrovalna DA
roštilj vanjski DA
AS1CJENIK U EURO PO DANU ***
PRED SEZONA
SEZONA
POST SEZONA
NA UPIT
50 EURO
NA UPIT
BANKOVNI RAČUN ZA UPLATU REZERVACIJE
RAIFFEISEN BANK AUSTRIA D.D. ZAGREB,Podr./Branch Makarska, Gulan Zeima,Br.rač/Acc.No: 3190041117, SWIFT: RZBHHR2X, IBAN: HR85 2484 0083 1900 4111 7

POŠALJITE UPIT ZA AS1

Fiksni datumi

Želim primati novosti i ponude

ANTI SPAM 3+3=

PONUDA SMJEŠTAJA U BLIZINI
Smještaj u blizini: Promajna
SOLDO RADMILA
Promajna
Smještaj u blizini: Promajna
RADOJKOVIĆ BOŽIDAR
Promajna

NAPOMENE:

VLASNIK je pojedinac, obrtnik, trgovačko društvo ili zadruga koja u svom posjedu-vlasništvu ima pravo upravljanja smještajnim jedinicama, a putem ove internet stranice ih oglašava i/ili reklamira u svoju korist i za svoj račun. VLASNIK smještajnih jedinica garantira da je ispunio sve potrebne uvjete Zakona o ugostiteljskoj djelatnosti (NN 138/06, 152/08, 43/09 i 88/10), te preuzima na sebe svu odgovornost koja iz tog zakona proizlazi, sa naglaskom na "članak 3a" tog zakona. VLASNIK ima samostalni pristup administraciji svih podataka, te preuzima na sebe svu odgovornost o točnosti tj. istinitosti podataka o smještajnim jedinicama koje se prezentiraju na ovoj internet stranici. VLASNIK preuzima na sebe svu odgovornost i obveze prema osobama, koje su odlučile koristiti (konzumirati) smještajne jedinice VLASNIKA, a došle su putem ove internet stranice.

Ispunjavanjem online forme za slanje upita za rezervacijom, dajete svoj pristanak da Vaše osobne podatke sadržane u ovom formularu možemo obrađivati i/ili povjeriti obradu predmetnih osobnih podataka trećim osobama u interne svrhe. Svi posjetitelji koji popune online formu za slanje upita za rezervacijom daju svoj pristanak, da im se na navedene kontakt podatke mogu javiti vlasnik objekta ili njihov predstavnik, te ovlaštene osobe koje održavaju ovu internet stranicu.

Stranica Apartmani Hrvatska koristi tzv. kolačiće, cookies, male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na posjetiteljevom računalu. Koriste se za omogućavanje potpune funkcionalnosti stranice, te prilagodbu izgleda. U Vašem pregledniku možete mijenjati postavke za primanje kolačića, obrisati ih ili ih jednostavno odbiti primiti, čine će neke funkcionalnosti na stranici Apartmani Hrvatska postati nedostupne.