JOVIĆ MUJAGIĆ VERICA

GRABAR 39Cresotoci Cres i Lošinj

Telefon: 00385-51-571831; 00385-98-9047480, 00385-98-9520834

Vlasnici govore: DE, EN, IT

Pošaljite upit

  • POLOŽAJ NA KARTI
  • GALERIJA 1
broj osnovnih ležajeva6
broj pomoćnih ležajeva2
broj spavaćih soba3
dnevni boravak DA
pozicija PRIZEMLJE
kvadratura70 m2
klima DA
telefon NE
TV DA
satelitska TV DA
terasa DA
parking DA
pogled na more NE
do mora (m)100 m
pristup kolicima NE
grijanje DA
KUPAONICA
perilica rublja DA
tuš / kada TUŠ
KUHINJA
hladnjak DA
pećnica DA
roštilj vanjski DA
DODATNA PONUDA
ZA BORAVAK KRAĆI OD 3 NOĆI TIJEKOM BLAGDANA TE ZA GRIJANI APARTMAN: 20% VEĆA CIJENA. KLIMA UREĐAJ=4 EURO/DAY, internet gratis, 2 wc-a, 3 tuša - 2 unutrašnja i 1 vanjski.
AP1CJENIK U EURO PO DANU ***
01.01.- 31.12.
60-140 EURO
NAPOMENA
CIJENA OVISI O BROJU OSOBA I TERMINU. U CIJENU UKLJUČEN PDV,TROŠAK ČIŠĆENJA.

POŠALJITE UPIT ZA AP1

Fiksni datumi

Želim primati novosti i ponude

ANTI SPAM 1+1=

PONUDA SMJEŠTAJA U BLIZINI
Smještaj u blizini Cres
KUČIĆ ETA
Cres
Smještaj u blizini Cres
SUČIĆ JOSIP
Cres

NAPOMENE:

VLASNIK je pojedinac, obrtnik, trgovačko društvo ili zadruga koja u svom posjedu-vlasništvu ima pravo upravljanja smještajnim jedinicama, a putem ove internet stranice ih oglašava i/ili reklamira u svoju korist i za svoj račun. VLASNIK smještajnih jedinica garantira da je ispunio sve potrebne uvjete Zakona o ugostiteljskoj djelatnosti (NN 138/06, 152/08, 43/09 i 88/10), te preuzima na sebe svu odgovornost koja iz tog zakona proizlazi, sa naglaskom na "članak 3a" tog zakona. VLASNIK ima samostalni pristup administraciji svih podataka, te preuzima na sebe svu odgovornost o točnosti tj. istinitosti podataka o smještajnim jedinicama koje se prezentiraju na ovoj internet stranici. VLASNIK preuzima na sebe svu odgovornost i obveze prema osobama, koje su odlučile koristiti (konzumirati) smještajne jedinice VLASNIKA, a došle su putem ove internet stranice.

Ispunjavanjem online forme za slanje upita za rezervacijom, dajete svoj pristanak da Vaše osobne podatke sadržane u ovom formularu možemo obrađivati i/ili povjeriti obradu predmetnih osobnih podataka trećim osobama u interne svrhe. Svi posjetitelji koji popune online formu za slanje upita za rezervacijom daju svoj pristanak, da im se na navedene kontakt podatke mogu javiti vlasnik objekta ili njihov predstavnik, te ovlaštene osobe koje održavaju ovu internet stranicu.

Stranica Apartmani Hrvatska koristi tzv. kolačiće, cookies, male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na posjetiteljevom računalu. Koriste se za omogućavanje potpune funkcionalnosti stranice, te prilagodbu izgleda. U Vašem pregledniku možete mijenjati postavke za primanje kolačića, obrisati ih ili ih jednostavno odbiti primiti, čine će neke funkcionalnosti na stranici Apartmani Hrvatska postati nedostupne.