ALAČ ZORAN

GORNJA VALA 16DrvenikMakarska rivijera

Telefon: 00385-21-628242; 00385-91-5191966, 00385-95-9013184

Web:

Vlasnici govore: EN, SLO, CZ

Pošaljite upit

broj osnovnih ležajeva3
broj pomoćnih ležajeva2
broj spavaćih soba1
dnevni boravak DA
br.pom. ležaja u boravku1
kvadratura45 m2
klima DA
TV DA
satelitska TV DA
terasa5 m2
parking DA
pogled na more DA
do mora (m)20 m
do centra (m)CENTAR
grijanje DA
KUPAONICA
tuš / kada TUŠ
KUHINJA
hladnjak DA
štednjak DA
DODATNA PONUDA
ČAMAC, BICIKL, IZLETI, RONJENJE, RIBARENJE, MASLINOVO ULJE, SMOKVE, POVRĆE IZ VRTA, VOĆE, PRŠUT,
AP1CJENIK U EURO PO DANU
PRED SEZONA
SEZONA
POST SEZONA
PO UPITU
PO UPITU
PO UPITU
NAPOMENA
MOŽETE NAS KONTAKTIRATI I NA E-MAIL: zoran.alac@net.hr

POŠALJITE UPIT ZA AP1

Fiksni datumi

Želim primati novosti i ponude

ANTI SPAM 3+3=

NAPOMENE:

VLASNIK je pojedinac, obrtnik, trgovačko društvo ili zadruga koja u svom posjedu-vlasništvu ima pravo upravljanja smještajnim jedinicama, a putem ove internet stranice ih oglašava i/ili reklamira u svoju korist i za svoj račun. VLASNIK smještajnih jedinica garantira da je ispunio sve potrebne uvjete Zakona o ugostiteljskoj djelatnosti (NN 138/06, 152/08, 43/09 i 88/10), te preuzima na sebe svu odgovornost koja iz tog zakona proizlazi, sa naglaskom na "članak 3a" tog zakona. VLASNIK ima samostalni pristup administraciji svih podataka, te preuzima na sebe svu odgovornost o točnosti tj. istinitosti podataka o smještajnim jedinicama koje se prezentiraju na ovoj internet stranici. VLASNIK preuzima na sebe svu odgovornost i obveze prema osobama, koje su odlučile koristiti (konzumirati) smještajne jedinice VLASNIKA, a došle su putem ove internet stranice.

Ispunjavanjem online forme za slanje upita za rezervacijom, dajete svoj pristanak da Vaše osobne podatke sadržane u ovom formularu možemo obrađivati i/ili povjeriti obradu predmetnih osobnih podataka trećim osobama u interne svrhe. Svi posjetitelji koji popune online formu za slanje upita za rezervacijom daju svoj pristanak, da im se na navedene kontakt podatke mogu javiti vlasnik objekta ili njihov predstavnik, te ovlaštene osobe koje održavaju ovu internet stranicu.

Stranica Apartmani Hrvatska koristi tzv. kolačiće, cookies, male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na posjetiteljevom računalu. Koriste se za omogućavanje potpune funkcionalnosti stranice, te prilagodbu izgleda. U Vašem pregledniku možete mijenjati postavke za primanje kolačića, obrisati ih ili ih jednostavno odbiti primiti, čine će neke funkcionalnosti na stranici Apartmani Hrvatska postati nedostupne.