LJUBIĆ VLADISLAV

BAŠKA VODABaška VodaMakarska rivijera

Telefon: 00385-1-3700773; 00385-91-2534008; 00385-91-7628223 (EN)

Vlasnici govore: EN

Pošaljite upit

OPIS OBJEKTA

Najbolje za dvije obitelji ili osam osoba.

broj osnovnih ležajeva6
broj pomoćnih ležajeva2
broj spavaćih soba3
dnevni boravak DA
br.pom. ležaja u boravku2
pozicija KAT
kvadratura88 m2
klima DA
telefon NE
TV NE
satelitska TV NE
Internet (Wi-Fi) DA
terasa DA
parking DA 3
pogled na more DA
do mora (m)280 m
do centra (m)500 m
pristup kolicima NE
grijanje NE
KUPAONICA
perilica rublja PO UPITU
tuš / kada KADA
KUHINJA
hladnjak DA
štednjak DA
aparat za kavu DA
DODATNA PONUDA
IZNAMLJUJE SE SAMO SREDNJA ETAŽA
OPIS APARTMANA AP1
APARTMAN SE MOŽE IZNAJMITI I KAO ČETVEROKREVETNI, ZA ČETIRI OSOBE.
AP1CJENIK U EURO PO DANU **
PRED SEZONA
SEZONA
POST SEZONA
PO UPITU
PO UPITU
PO UPITU
NAPOMENA
IZNAMLJUJE SE SAMO SREDNJA ETAŽA; POGODNO ZA DVIJE OBITELJI KOJE SE POZNAJU (DVIJE KUHINJE);

POŠALJITE UPIT ZA AP1

Fiksni datumi

Želim primati novosti i ponude

ANTI SPAM 4+3=

PONUDA SMJEŠTAJA U BLIZINI
Smještaj u blizini: Baška Voda
MEDIĆ DUBRAVKA
Baška Voda

NAPOMENE:

VLASNIK je pojedinac, obrtnik, trgovačko društvo ili zadruga koja u svom posjedu-vlasništvu ima pravo upravljanja smještajnim jedinicama, a putem ove internet stranice ih oglašava i/ili reklamira u svoju korist i za svoj račun. VLASNIK smještajnih jedinica garantira da je ispunio sve potrebne uvjete Zakona o ugostiteljskoj djelatnosti (NN 138/06, 152/08, 43/09 i 88/10), te preuzima na sebe svu odgovornost koja iz tog zakona proizlazi, sa naglaskom na "članak 3a" tog zakona. VLASNIK ima samostalni pristup administraciji svih podataka, te preuzima na sebe svu odgovornost o točnosti tj. istinitosti podataka o smještajnim jedinicama koje se prezentiraju na ovoj internet stranici. VLASNIK preuzima na sebe svu odgovornost i obveze prema osobama, koje su odlučile koristiti (konzumirati) smještajne jedinice VLASNIKA, a došle su putem ove internet stranice.

Ispunjavanjem online forme za slanje upita za rezervacijom, dajete svoj pristanak da Vaše osobne podatke sadržane u ovom formularu možemo obrađivati i/ili povjeriti obradu predmetnih osobnih podataka trećim osobama u interne svrhe. Svi posjetitelji koji popune online formu za slanje upita za rezervacijom daju svoj pristanak, da im se na navedene kontakt podatke mogu javiti vlasnik objekta ili njihov predstavnik, te ovlaštene osobe koje održavaju ovu internet stranicu.

Stranica Apartmani Hrvatska koristi tzv. kolačiće, cookies, male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na posjetiteljevom računalu. Koriste se za omogućavanje potpune funkcionalnosti stranice, te prilagodbu izgleda. U Vašem pregledniku možete mijenjati postavke za primanje kolačića, obrisati ih ili ih jednostavno odbiti primiti, čine će neke funkcionalnosti na stranici Apartmani Hrvatska postati nedostupne.