TOMAS ZLATIBOR

DUGNO 14, POVILENovi VinodolskiCrikvenička rivijera

Telefon: 00385-91-6156700; 00385-99-7231987

Vlasnici govore: EN

Pošaljite upit

OPIS MJESTA

Apartman se nalazi u prizemlju novoizgrađene kuće, u novoizgrađenom naselju Dugno u mjestu Povile koje je zapravo nastavak grada Novi Vinodolski. Naselje je smješteno ispod Jadranske magistrale , neposredno uz more. Ispod naselja, svega 65 stepenica nalaze se dvije plaže sa obluticama, a 300 m od kuće smještena je velika betonirana plaža. Mjesto posjeduje još 3 restorana, kamp, mini market i voćaru. Obezbjeđen je parking za automobile. Naselje Dugno veoma je tiho naselje a što se tiče mora ono je veoma čisto što potvrđuju i delfini koje možete vidjeti sa terase objekta u jutarnjim satima. Iz mjesta možete započeti biciklističke ture po obližnjim planinama kao i planinarske ture za razne kategorije pješačenja.

OPIS OBJEKTA

Dvosobni apartman s po 3 kreveta u svakoj sobi i mogućnost 2 ležaja u dnevnom boravku idealno za dvije familije do 8 osoba.Natkrita terasa 30 m2, pogled na more. Cijene u cjeniku na bazi 7 dana i za 4 osobe, svaka naredna 5-10 Eur/noć ovisno o datumu korištenja apartmana. Svaki gost dobiva na korištenje veliki i mali ručnik. Korištenje klime se posebno ne naplaćuje te je uračunato u cijenu apartmana.

broj osnovnih ležajeva6
broj pomoćnih ležajeva2
broj spavaćih soba2
dnevni boravak DA
br.pom. ležaja u boravku2
odvojeni boravak DA
pozicija PRIZEMLJE
kvadratura70 m2
klima DA
TV DA
satelitska TV DA
Internet (Wi-Fi) DA
terasa DA
parking DA 2
pogled na more DA
do mora (m)100
do centra (m)2000
pristup kolicima NE
grijanje DA
KUPAONICA
tuš / kada KADA
KUHINJA
hladnjak DA
pećnica DA
štednjak DA
mikrovalna DA
aparat za kavu DA
roštilj vanjski DA
DODATNA PONUDA
BICIKL, IZLETI,
OPIS APARTMANA AP1
Dvosobni apartman s po 3 kreveta u svakoj sobi i mogućnost 2 ležaja u dnevnom boravku idealno za dvije familije do 8 osoba. Natkrita terasa 30 m2, pogled na more. Cijene u cjeniku na bazi 7 dana i za 4 osobe, svaka naredna osoba 10 Eur/noć. Čišćenje apartmana se naplaćuje 25 Eur. Svaki gost dobiva na korištenje veliki i mali ručnik. Korištenje klime se posebno ne naplaćuje te je uračunato u cijenu apartmana.
AP1CJENIK U EURO PO DANU ***
30.05..- 27.6.2020.
27.6.- 4.7.2020.
4.7.- 22.8.2020.
22.8.- 31.8.2020.
40
55
70
60
NADOPLATA ZA POMOĆNI LEŽAJ (po osobi/dan)
5
5
7.5
5
NAPOMENA
Boravišna taksa za sve periode po 1 eur/dan/osoba nje uračunata u cijenu.

POŠALJITE UPIT ZA AP1

Fiksni datumi

Želim primati novosti i ponude

ANTI SPAM 3+2=

PONUDA SMJEŠTAJA U BLIZINI
Smještaj u blizini Novi Vinodolski
PLJEŠA MARIJA
Novi Vinodolski
Smještaj u blizini Novi Vinodolski
ŠMIT ZORAN
Novi Vinodolski

NAPOMENE:

VLASNIK je pojedinac, obrtnik, trgovačko društvo ili zadruga koja u svom posjedu-vlasništvu ima pravo upravljanja smještajnim jedinicama, a putem ove internet stranice ih oglašava i/ili reklamira u svoju korist i za svoj račun. VLASNIK smještajnih jedinica garantira da je ispunio sve potrebne uvjete Zakona o ugostiteljskoj djelatnosti (NN 138/06, 152/08, 43/09 i 88/10), te preuzima na sebe svu odgovornost koja iz tog zakona proizlazi, sa naglaskom na "članak 3a" tog zakona. VLASNIK ima samostalni pristup administraciji svih podataka, te preuzima na sebe svu odgovornost o točnosti tj. istinitosti podataka o smještajnim jedinicama koje se prezentiraju na ovoj internet stranici. VLASNIK preuzima na sebe svu odgovornost i obveze prema osobama, koje su odlučile koristiti (konzumirati) smještajne jedinice VLASNIKA, a došle su putem ove internet stranice.

Ispunjavanjem online forme za slanje upita za rezervacijom, dajete svoj pristanak da Vaše osobne podatke sadržane u ovom formularu možemo obrađivati i/ili povjeriti obradu predmetnih osobnih podataka trećim osobama u interne svrhe. Svi posjetitelji koji popune online formu za slanje upita za rezervacijom daju svoj pristanak, da im se na navedene kontakt podatke mogu javiti vlasnik objekta ili njihov predstavnik, te ovlaštene osobe koje održavaju ovu internet stranicu.

Stranica Apartmani Hrvatska koristi tzv. kolačiće, cookies, male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na posjetiteljevom računalu. Koriste se za omogućavanje potpune funkcionalnosti stranice, te prilagodbu izgleda. U Vašem pregledniku možete mijenjati postavke za primanje kolačića, obrisati ih ili ih jednostavno odbiti primiti, čine će neke funkcionalnosti na stranici Apartmani Hrvatska postati nedostupne.