Privatni smještaj pruža mnoge mogućnosti za ekskluzivni i elitni turizam. Bogato opremljeni apartmani , sobe , kuće i kampovi , zdrava hrana i ekskluzivni sportovi na vodi osigurati će Vam nezaboravno ljetovanje. Rezervacija smještaja .

Apartmani koje nudi privatni smještaj na hrvatskoj obali mogu se rezervirati izravno kod vlasnika apartmana, Rezervacija smještaja brza je i jednostavna.

Sportovi na vodi , plivanje , jedrenje , ronjenje , surfanje , daskanje

Čisto Jadransko more , sunce i plaže predivni su na hrvatskom Jadranu, ali to nije ni izdaleka sve što se može naći u našoj turističkoj ponudi. Popularni sportovi na vodi važan su dio turističke ponude. Provedite ugodne trenutke odmora uz plivanje , jedrenje i surfanje ( daskanje ) ili pak uz ronjenje uživajući u prirodnim ljepotama flore i faune našeg podmorja .

Zdrava hrana , izuzetna kulinarska ponuda specijaliteta kao što su masline , kapari , vino i slično, te čista i netaknuta priroda omogućuju eko-turizam

Zdrav život , ekologija , zdrava i prirodna prehrana te netaknuta priroda suvremeni su trendovi turizma. Zanima li Vas eko-turizam ili ste pak ljubitelj kvalitetne hrane teško ćete naći prikladnije mjesto na svijetu od hrvatskog Jadrana. Vrhunski opremljeni apartmani uz noćenje i druge mogućnosti rekreacije ponudit će Vam bogatu trpezu sa specijalitetima kao što su masline , maslinovo ulje , kvalitetno vino , med , kapari , janjetina , sir , pršut ... Prekrasna priroda , ljekovito bilje i mnoge endemske vrste pravo su bogatstvo naše obale. Posebno treba istaknuti eko-otok Silba - mjesto vrhunskog eko-turizma

Regije , rivijere , otoci , mjesta i ljetovališta na hrvatskom Jadranu

Naša ponuda apartmana za iznajmljivanje podijeljena je prema regijama. Sve regije , rivijere , mjesta , otoci i ljetovališta detaljnije su obrađeni na zasebnim stranicama. Nadamo se da će apartmani iz naše ponude zadovoljiti Vaše prohtjeve i da ćete pronaći apartman za sebe. Iznajmljivanje apartmana prema regijama:

www.apartmani-hrvatska.com
Private accommodation, apartments, and rooms on island Brac
Privatunterkunft Appartements und Zimmer Insel Brac Kroatien
Alloggi privati , appartamenti e camere l'isola di Brac, Croazia
Apartmanok Horvátország - Dalmácia, Brac szigeti magánszállások Bol, Spetar, Sutivan, Postire, Sumartin
Privat inkvartering, lägenheter och rum ön Brac, Kroatien
Privátní ubytování , Apartmány a pokoje ostrov Brac , Chorvatsko
Kwatery prywatne, apartamenty i pokoje wyspa Brač, Chorwacja
Апартаменты Хорватия :  частные квартиры Адриатика море каникулы
Privatni smještaj , apartmani i sobe , Hrvatska