APARTMANI HRVATSKA ZAGREB

MEDULIĆEVA 14ZagrebZagreb i središnja Hrvatska

Telefon: 00385-91-4818818;

Vlasnici govore: EN. DE

Pošaljite upit

OPIS MJESTA

Apartman u centru Zagreba – smještaj u centru Zagreba

OPIS OBJEKTA

Apartmani Hrvatska - Zagreb, nalaze se u ulici Andrije Medulića 14.
Želite li biti u središtu događanja, a s druge strane imati mir i privatnost, Apartmani Hrvatska imaju idealan izbor. Koncerti, sajmovi i sva ostala događanja u centru Zagreba bit će Vam na dohvat ruke, a sama lokacija Apartmana nudi mir i intimu za odmor nakon napornoga dana. Apartmani Hrvatska nude novouređene apartmane, koji nude svojim gostima potpuni komfor. Opremljeni su sa klima uređajima, podnim grijanjem, te centralnim plinskim grijanjem, Svaki apartman ima smart LED-TV 4K, Wi-Fi, opremljenu kuhinju sa šednjakom, mikrovalnom pećnicom, frižiderom, kuhalom za vodu; kupaonica s wc-om, tuš kabinom, sušilo za kosu…
Sve sobe obložene su toplinsko-zvučnim izolacijama. Nakon dnevnih obaveza nema boljeg osjećaja od toplog tuša i odmora na velikom krevetu. Osjećajte se odlično i povratite energiju, nudimo Vam mogućnost i najma Apartmana za dnevni odmor.
APARTMANI HRVATSKA Vam žele dobrodošlicu!!!

broj osnovnih ležajeva2
broj pomoćnih ležajeva2
dječji krevetić PO UPITU
broj spavaćih soba1
dnevni boravak DA
br.pom. ležaja u boravku2
odvojeni boravak NE
pozicija PRIZEMLJE
kvadratura31
klima DA
TV DA
satelitska TV DA
Internet (Wi-Fi) BESPLATNO
terasa NE
parking DA 1
garaža DA
do mora (m)200 km
do centra (m)0
pristup kolicima NE
grijanje DA
KUPAONICA
perilica rublja PO UPITU
tuš / kada TUŠ
KUHINJA
hladnjak DA
štednjak DA
mikrovalna DA
aparat za kavu DA
AP1CJENIK U EURO PO DANU ***
01.01.- 30.04.
01.05.- 30.09.
01.10.- 31.12.
PO UPITU
PO UPITU
PO UPITU
DJECA POPUST
DA

POŠALJITE UPIT ZA AP1

Fiksni datumi

Želim primati novosti i ponude

ANTI SPAM 2+2=

NAPOMENE:

VLASNIK je pojedinac, obrtnik, trgovačko društvo ili zadruga koja u svom posjedu-vlasništvu ima pravo upravljanja smještajnim jedinicama, a putem ove internet stranice ih oglašava i/ili reklamira u svoju korist i za svoj račun. VLASNIK smještajnih jedinica garantira da je ispunio sve potrebne uvjete Zakona o ugostiteljskoj djelatnosti (NN 138/06, 152/08, 43/09 i 88/10), te preuzima na sebe svu odgovornost koja iz tog zakona proizlazi, sa naglaskom na "članak 3a" tog zakona. VLASNIK ima samostalni pristup administraciji svih podataka, te preuzima na sebe svu odgovornost o točnosti tj. istinitosti podataka o smještajnim jedinicama koje se prezentiraju na ovoj internet stranici. VLASNIK preuzima na sebe svu odgovornost i obveze prema osobama, koje su odlučile koristiti (konzumirati) smještajne jedinice VLASNIKA, a došle su putem ove internet stranice.

Ispunjavanjem online forme za slanje upita za rezervacijom, dajete svoj pristanak da Vaše osobne podatke sadržane u ovom formularu možemo obrađivati i/ili povjeriti obradu predmetnih osobnih podataka trećim osobama u interne svrhe. Svi posjetitelji koji popune online formu za slanje upita za rezervacijom daju svoj pristanak, da im se na navedene kontakt podatke mogu javiti vlasnik objekta ili njihov predstavnik, te ovlaštene osobe koje održavaju ovu internet stranicu.

Stranica Apartmani Hrvatska koristi tzv. kolačiće, cookies, male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na posjetiteljevom računalu. Koriste se za omogućavanje potpune funkcionalnosti stranice, te prilagodbu izgleda. U Vašem pregledniku možete mijenjati postavke za primanje kolačića, obrisati ih ili ih jednostavno odbiti primiti, čine će neke funkcionalnosti na stranici Apartmani Hrvatska postati nedostupne.