KAMENE PRIČE - STONE STORIES, JAZZ APARTMENTS

KAŠTEL 57BaleIstra

Telefon: 00385-52-824235; 00385-91-5253383

Web:

Vlasnici govore: EN, DE

Pošaljite upit

OPIS MJESTA

Okruženo istarskim bojama zelenom i plavom, u zelenilu brežuljaka i livada te morskom plavetnilu, jedno se ljupko, tajanstveno i mnogima još nepoznato mjestašce, tihih, popločanih uličica, stoljetnih običaja i predaja, koje su se održale u kruguzidina srednjovjekovnog kaštela, sakrilo od znatiželjnih pogleda posjetitelja istarske pitoreskne regije. Ovdje je vrijeme naoko stalo.

OPIS OBJEKTA

ANA MUTIĆ - LONELY PLANET, CROATIA 2009 - razmišljam o smislu života u rijetkom i dragocijenom trenutku za opuštanje. Unutarnja terasa KAMENIH PRIČA, u istarskom gradiću BALE, savršeno je mjesto za to. Okruženo kamenim zidinama i ispunjeno obiljem otkačenih predmeta, to je mjesto gdje možete utonuti u naslonjač i provesti sate razmišljajući, pišući, razgovarajući, crtkajući - uz jelo i piće, sanjarenje, slušanje glazbe. Ovdje je sve uključeno.

  • POLOŽAJ NA KARTI
  • GALERIJA 1
broj osnovnih ležajeva2
broj spavaćih soba1
dnevni boravak DA
br.pom. ležaja u boravku1
pozicija KAT
kvadratura28 m2
klima NE
telefon NE
TV DA
satelitska TV DA
Internet (Wi-Fi) BESPLATNO
terasa DA
pogled na more NE
do mora (m)6000 m
do centra (m)0
kućni ljubimci DA
pristup kolicima NE
grijanje DA
KUPAONICA
perilica rublja DA
tuš / kada KADA
KUHINJA
hladnjak DA
štednjak DA
mikrovalna DA
aparat za kavu DA
roštilj vanjski DA
VLASTITI RESTORAN U OBJEKTU
DODATNA PONUDA
Restoran s izvrsnom gastro ponudom. Javni parking. Odlična pozicija za izlete u Pulu, Rovinj, Brijune...Unajmite cijelu kuću uz popust 10%!Otvoreni smo od 1.IV do 30.IX.
OPIS APARTMANA AS4
Uživajte u stoljetnim kamenim kućama, zelenom, prirodnom okruženju i nedirnutim plažama. Naš restoran ima izvrsnu gastro ponudu. Jazz u Kamenim pričama je višegodišnji projekt kojem poklanjamo posebnu pažnju. Odlično smo pozicionirani za izlete u Pulu, Brijune, Rovinj... Osiguran je javni parking
AS4CJENIK U EURO PO DANU ***
01.04.- 30.06.
01.07.- 31.08.
01.09.- 30.09.
60 EURO
70 EURO
60 EURO
NAPOMENA
U APARTMANU SU DVA ODVOJENA LEŽAJA (90X200 i 120x200 cm); IN THE APARTMENT THERE ARE TWO SINGLE BEDS (90X200, 120x200 cm)

POŠALJITE UPIT ZA AS4

Fiksni datumi

Želim primati novosti i ponude

ANTI SPAM 4+4=

NAPOMENE:

VLASNIK je pojedinac, obrtnik, trgovačko društvo ili zadruga koja u svom posjedu-vlasništvu ima pravo upravljanja smještajnim jedinicama, a putem ove internet stranice ih oglašava i/ili reklamira u svoju korist i za svoj račun. VLASNIK smještajnih jedinica garantira da je ispunio sve potrebne uvjete Zakona o ugostiteljskoj djelatnosti (NN 138/06, 152/08, 43/09 i 88/10), te preuzima na sebe svu odgovornost koja iz tog zakona proizlazi, sa naglaskom na "članak 3a" tog zakona. VLASNIK ima samostalni pristup administraciji svih podataka, te preuzima na sebe svu odgovornost o točnosti tj. istinitosti podataka o smještajnim jedinicama koje se prezentiraju na ovoj internet stranici. VLASNIK preuzima na sebe svu odgovornost i obveze prema osobama, koje su odlučile koristiti (konzumirati) smještajne jedinice VLASNIKA, a došle su putem ove internet stranice.

Ispunjavanjem online forme za slanje upita za rezervacijom, dajete svoj pristanak da Vaše osobne podatke sadržane u ovom formularu možemo obrađivati i/ili povjeriti obradu predmetnih osobnih podataka trećim osobama u interne svrhe. Svi posjetitelji koji popune online formu za slanje upita za rezervacijom daju svoj pristanak, da im se na navedene kontakt podatke mogu javiti vlasnik objekta ili njihov predstavnik, te ovlaštene osobe koje održavaju ovu internet stranicu.

Stranica Apartmani Hrvatska koristi tzv. kolačiće, cookies, male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na posjetiteljevom računalu. Koriste se za omogućavanje potpune funkcionalnosti stranice, te prilagodbu izgleda. U Vašem pregledniku možete mijenjati postavke za primanje kolačića, obrisati ih ili ih jednostavno odbiti primiti, čine će neke funkcionalnosti na stranici Apartmani Hrvatska postati nedostupne.