LABOR SLAVENKA

ŽDRELAC BB - GLADUŠAŽdrelac, Pašmanotok Pašman

Telefon: 00385-1-6551898; 00385-98-1604241, 00385-98-9078360

Vlasnici govore:

Pošaljite upit

  • POLOŽAJ NA KARTI
  • GALERIJA 1
broj osnovnih ležajeva4
broj pomoćnih ležajeva1
dječji krevetić NE
broj spavaćih soba2
dnevni boravak DA
br.pom. ležaja u boravku1
odvojeni boravak DA
pozicija KAT
kvadratura50 m2
klima DA
TV DA
satelitska TV DA
terasa DA
parking DA 4
vez DA
pogled na more DA
do mora (m)100 m
do centra (m)500 m
pristup kolicima NE
grijanje DA
KUPAONICA
perilica rublja DA
tuš / kada TUŠ
KUHINJA
hladnjak DA
pećnica DA
štednjak DA
aparat za kavu DA
roštilj vanjski DA
DODATNA PONUDA
IZLETI, RONJENJE, RIBARENJE,
AP-LABORCJENIK U EURO PO DANU ***
PRED SEZONA
SEZONA
POST SEZONA
40 EURO
60 EURO
35 EURO
NAPOMENA
AKONTACIJA 20 %, KORIŠTENJE KLIME - 5€ DAN / AC: 5€ DAY

POŠALJITE UPIT ZA AP-LABOR

Fiksni datumi

Želim primati novosti i ponude

ANTI SPAM 1+4=

PONUDA SMJEŠTAJA U BLIZINI
Smještaj u blizini: Ždrelac, Pašman
KRIZMANIĆ JOSIP
Ždrelac, Pašman
Smještaj u blizini: Ždrelac, Pašman
ČULJAT JOSIP
Ždrelac, Pašman

NAPOMENE:

VLASNIK je pojedinac, obrtnik, trgovačko društvo ili zadruga koja u svom posjedu-vlasništvu ima pravo upravljanja smještajnim jedinicama, a putem ove internet stranice ih oglašava i/ili reklamira u svoju korist i za svoj račun. VLASNIK smještajnih jedinica garantira da je ispunio sve potrebne uvjete Zakona o ugostiteljskoj djelatnosti (NN 138/06, 152/08, 43/09 i 88/10), te preuzima na sebe svu odgovornost koja iz tog zakona proizlazi, sa naglaskom na "članak 3a" tog zakona. VLASNIK ima samostalni pristup administraciji svih podataka, te preuzima na sebe svu odgovornost o točnosti tj. istinitosti podataka o smještajnim jedinicama koje se prezentiraju na ovoj internet stranici. VLASNIK preuzima na sebe svu odgovornost i obveze prema osobama, koje su odlučile koristiti (konzumirati) smještajne jedinice VLASNIKA, a došle su putem ove internet stranice.

Ispunjavanjem online forme za slanje upita za rezervacijom, dajete svoj pristanak da Vaše osobne podatke sadržane u ovom formularu možemo obrađivati i/ili povjeriti obradu predmetnih osobnih podataka trećim osobama u interne svrhe. Svi posjetitelji koji popune online formu za slanje upita za rezervacijom daju svoj pristanak, da im se na navedene kontakt podatke mogu javiti vlasnik objekta ili njihov predstavnik, te ovlaštene osobe koje održavaju ovu internet stranicu.

Stranica Apartmani Hrvatska koristi tzv. kolačiće, cookies, male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na posjetiteljevom računalu. Koriste se za omogućavanje potpune funkcionalnosti stranice, te prilagodbu izgleda. U Vašem pregledniku možete mijenjati postavke za primanje kolačića, obrisati ih ili ih jednostavno odbiti primiti, čine će neke funkcionalnosti na stranici Apartmani Hrvatska postati nedostupne.