UHODA BORIS

PUT UHODINIH 2CPrekootok Ugljan

Telefon: 00385-23-268496, 00385-51-673511; 00385-91-5476506

Vlasnici govore: D, EN

Pošaljite upit

broj osnovnih ležajeva4
dječji krevetić PO UPITU
broj spavaćih soba1
dnevni boravak DA
pozicija KAT
kvadratura50 m2
klima DA
telefon NE
TV DA
satelitska TV NE
terasa DA
parking DA
pogled na more DA
do mora (m)100 m
do centra (m)400 m
pristup kolicima DA
grijanje DA
KUPAONICA
perilica rublja NE
tuš / kada TUŠ
KUHINJA
hladnjak DA
pećnica DA
štednjak DA
aparat za kavu DA
roštilj vanjski DA
DODATNA PONUDA
SMOKVE, POVRĆE IZ VRTA,
AP1CJENIK U EURO PO DANU ***
III - IV
V - VI
VII- VIII
IX - X
XI - XII
35 EURA
45 EURA
60 EURA
45 EUR
35 EURA
NADOPLATA ZA POMOĆNI LEŽAJ (po osobi/dan)
5 EURA
7 EURA
8 EURA
7 EURA
5 EURA
DORUČAK
PO DOGOVORU
VEČERA
PO DOGOVORU
NAPOMENA
CIJENE SU SA NLIMOM, A BEZ KLIME 5 EURA MANJE I TURISTIĆ. TAKSA NIJE URAČUNATA

POŠALJITE UPIT ZA AP1

Fiksni datumi

Želim primati novosti i ponude

ANTI SPAM 4+4=

PONUDA SMJEŠTAJA U BLIZINI
Smještaj u blizini: Preko
APARTMANI MARIO
Preko

NAPOMENE:

VLASNIK je pojedinac, obrtnik, trgovačko društvo ili zadruga koja u svom posjedu-vlasništvu ima pravo upravljanja smještajnim jedinicama, a putem ove internet stranice ih oglašava i/ili reklamira u svoju korist i za svoj račun. VLASNIK smještajnih jedinica garantira da je ispunio sve potrebne uvjete Zakona o ugostiteljskoj djelatnosti (NN 138/06, 152/08, 43/09 i 88/10), te preuzima na sebe svu odgovornost koja iz tog zakona proizlazi, sa naglaskom na "članak 3a" tog zakona. VLASNIK ima samostalni pristup administraciji svih podataka, te preuzima na sebe svu odgovornost o točnosti tj. istinitosti podataka o smještajnim jedinicama koje se prezentiraju na ovoj internet stranici. VLASNIK preuzima na sebe svu odgovornost i obveze prema osobama, koje su odlučile koristiti (konzumirati) smještajne jedinice VLASNIKA, a došle su putem ove internet stranice.

Ispunjavanjem online forme za slanje upita za rezervacijom, dajete svoj pristanak da Vaše osobne podatke sadržane u ovom formularu možemo obrađivati i/ili povjeriti obradu predmetnih osobnih podataka trećim osobama u interne svrhe. Svi posjetitelji koji popune online formu za slanje upita za rezervacijom daju svoj pristanak, da im se na navedene kontakt podatke mogu javiti vlasnik objekta ili njihov predstavnik, te ovlaštene osobe koje održavaju ovu internet stranicu.

Stranica Apartmani Hrvatska koristi tzv. kolačiće, cookies, male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na posjetiteljevom računalu. Koriste se za omogućavanje potpune funkcionalnosti stranice, te prilagodbu izgleda. U Vašem pregledniku možete mijenjati postavke za primanje kolačića, obrisati ih ili ih jednostavno odbiti primiti, čine će neke funkcionalnosti na stranici Apartmani Hrvatska postati nedostupne.