MIŠETIĆ ROKO

Splitska Varoš III/ 7Splitska, Otok Bračotoci Brač i Šolta

Telefon: 00385 (0)21 632139; 00385 (0)98 1347788

Web:

Vlasnici govore: HR, EN, DE, IT

Pošaljite upit

OPIS MJESTA

Apartman-Sobe-Mišetić Nudimo apartman 6+2 , 2 x Soba 1/2 sa Tuš-WC, upotreba kuhinje; četiri AP studio sa kupatilom, wc, i kuhinjskom lođom. Veliki natkriveni prostor koristi kao dnevni boravak. Parking u dvorištu. Dvorište je puno mediteranskog raslinja. Potpuno opremljen roštilj se nalazi u vrtu.

OPIS OBJEKTA

Apartman-Sobe-Mišetić Nudimo apartman 6+2 , 2 x Soba 1/2 sa Tuš-WC, upotreba kuhinje; četiri AP studio sa kupatilom, wc, i kuhinjskom lođom. Veliki natkriveni prostor koristi kao dnevni boravak. Parking u dvorištu. Dvorište je puno mediteranskog raslinja. Potpuno opremljen roštilj se nalazi u vrtu.

  • POLOŽAJ NA KARTI
  • GALERIJA 1
broj osnovnih ležajeva6
broj pomoćnih ležajeva2
broj spavaćih soba3
dnevni boravak DA
odvojeni boravak DA
pozicija PRIZEMLJE
kvadratura100
TV DA
satelitska TV DA
Internet (Wi-Fi) DA
terasa DA
parking DA 6
vez PO UPITU
pogled na more DA
do mora (m)200 m
do centra (m)200 m
kućni ljubimci DA
grijanje NE
KUPAONICA
tuš / kada KADA
KUHINJA
hladnjak DA
pećnica DA
štednjak DA
aparat za kavu DA
roštilj vanjski DA
OPIS APARTMANA AP1
APARTMAN - 1/6 +2, Trosobni apartman do 8 osoba sa dva sanitarna cvora, kuhinjom, d. boravkom i velikim dvoristem, djelom natkrivenim, pogodno za blagovaonu I boravak, odakle se pruza lijep pogled na uvalu splitske i dio brackog kanala. Rostilj je u vrtu.
AP1CJENIK U EURO PO DANU ***
01.01 - 30.06
01.07. - 31.08.
01.09. - 31.12.
76 EURO
92 EURO
76 EURO

POŠALJITE UPIT ZA AP1

Fiksni datumi

Želim primati novosti i ponude

ANTI SPAM 1+1=

NAPOMENE:

VLASNIK je pojedinac, obrtnik, trgovačko društvo ili zadruga koja u svom posjedu-vlasništvu ima pravo upravljanja smještajnim jedinicama, a putem ove internet stranice ih oglašava i/ili reklamira u svoju korist i za svoj račun. VLASNIK smještajnih jedinica garantira da je ispunio sve potrebne uvjete Zakona o ugostiteljskoj djelatnosti (NN 138/06, 152/08, 43/09 i 88/10), te preuzima na sebe svu odgovornost koja iz tog zakona proizlazi, sa naglaskom na "članak 3a" tog zakona. VLASNIK ima samostalni pristup administraciji svih podataka, te preuzima na sebe svu odgovornost o točnosti tj. istinitosti podataka o smještajnim jedinicama koje se prezentiraju na ovoj internet stranici. VLASNIK preuzima na sebe svu odgovornost i obveze prema osobama, koje su odlučile koristiti (konzumirati) smještajne jedinice VLASNIKA, a došle su putem ove internet stranice.

Ispunjavanjem online forme za slanje upita za rezervacijom, dajete svoj pristanak da Vaše osobne podatke sadržane u ovom formularu možemo obrađivati i/ili povjeriti obradu predmetnih osobnih podataka trećim osobama u interne svrhe. Svi posjetitelji koji popune online formu za slanje upita za rezervacijom daju svoj pristanak, da im se na navedene kontakt podatke mogu javiti vlasnik objekta ili njihov predstavnik, te ovlaštene osobe koje održavaju ovu internet stranicu.

Stranica Apartmani Hrvatska koristi tzv. kolačiće, cookies, male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na posjetiteljevom računalu. Koriste se za omogućavanje potpune funkcionalnosti stranice, te prilagodbu izgleda. U Vašem pregledniku možete mijenjati postavke za primanje kolačića, obrisati ih ili ih jednostavno odbiti primiti, čine će neke funkcionalnosti na stranici Apartmani Hrvatska postati nedostupne.