PELJEŠAC APARTMANI – ORSULA Apartmani Pelješac

Kučište 109, KUČIŠTEOrebićPelješac

Telefon: 00385-98-9591255; 00385-98-9591255

Web:

Vlasnici govore: HR, EN, DE, PL, SK, CZ

Pošaljite upit

OPIS MJESTA

Kuciste pruža sve što je ljudima potrebno za idealan i miran odmor, čisto i toplo more, prometno povezan i mnoštvo aktivnosti od kojih je najpopularnije surfanje na dasci i posljednjih godina kitesurfi te ostali vodeni sportovi. Željea nam je dijeliti sa svima ovo prekrasno mjesto s njegovom prirodim fenomenima tako smo krenuli u iznajmljivanje. Provedite i Vi svoj odmor s nam u Kuciste!

OPIS OBJEKTA

Apartmani suncem obasjani pružaju lijep pogled sa velike tarace na more i otok Korčulu (Pelješki kanal). Apartmani se nalaze u mjestu Kućište. Čisto more je udaljeno samo 40 m. Radim sa turistima u domaćinstvu posljednjih 25 godina. Nadam se da cu zadovolji ljude koji taže miran i kvalitean odmor. U zapadnom djelu se nalazi crkva Sv.Trojstvo koja potječe iz 16. stoljća i spada među najljepše barokne spomenike u Dalmaciji. Nautičari mogu pristati uz rivu(40m). Vjetar koji najčešće puše ljeti je sjeverno-zapadni "maestral". Vrlo je pogodan za jedrenje na dasci. Svjetski kup u jedrenju na dasci održava se svake godine. Zaljubljenici u vodene sportove znaju nas pronaći.

broj osnovnih ležajeva6
broj pomoćnih ležajeva1
dječji krevetić NE
broj spavaćih soba4
dnevni boravak NE
pozicija KAT
kvadratura67
klima DA
TV DA
satelitska TV DA
Internet (Wi-Fi) DA
terasa DA
parking DA
pogled na more DA
do mora (m)35 m
do centra (m)100 m
kućni ljubimci DA
pristup kolicima NE
KUPAONICA
perilica rublja DA
tuš / kada TUŠ
KUHINJA
hladnjak DA
pećnica DA
mikrovalna DA
aparat za kavu DA
perilica suđa DA
roštilj vanjski DA
DODATNA PONUDA
MASLINOVO ULJE, LJUBIMCI 3 EUR/DAN PETS 3 EUR/DAY
OPIS APARTMANA AP2
Odlazak iz apartmana je do: 10.00 sati Dolazak u apartmana je od: 14.00 sati Djeca nemaju popust Kućni ljubimci dozvoljeni uz nalatu 3€ na dan Pušenje dozvoljeno
AP2CJENIK U EURO PO DANU ***
01.05.- 15.06
16.06.- 30.06.
01.07.- 20.08.
21.08.- 03.09.
04.09.- 01.10.
93 €
99 €
105€
99 €
93 €
NADOPLATA ZA POMOĆNI LEŽAJ (po osobi/dan)
13 €
13 €
14 €
13 €
13 €

POŠALJITE UPIT ZA AP2

Fiksni datumi

Želim primati novosti i ponude

ANTI SPAM 1+4=

NAPOMENE:

VLASNIK je pojedinac, obrtnik, trgovačko društvo ili zadruga koja u svom posjedu-vlasništvu ima pravo upravljanja smještajnim jedinicama, a putem ove internet stranice ih oglašava i/ili reklamira u svoju korist i za svoj račun. VLASNIK smještajnih jedinica garantira da je ispunio sve potrebne uvjete Zakona o ugostiteljskoj djelatnosti (NN 138/06, 152/08, 43/09 i 88/10), te preuzima na sebe svu odgovornost koja iz tog zakona proizlazi, sa naglaskom na "članak 3a" tog zakona. VLASNIK ima samostalni pristup administraciji svih podataka, te preuzima na sebe svu odgovornost o točnosti tj. istinitosti podataka o smještajnim jedinicama koje se prezentiraju na ovoj internet stranici. VLASNIK preuzima na sebe svu odgovornost i obveze prema osobama, koje su odlučile koristiti (konzumirati) smještajne jedinice VLASNIKA, a došle su putem ove internet stranice.

Ispunjavanjem online forme za slanje upita za rezervacijom, dajete svoj pristanak da Vaše osobne podatke sadržane u ovom formularu možemo obrađivati i/ili povjeriti obradu predmetnih osobnih podataka trećim osobama u interne svrhe. Svi posjetitelji koji popune online formu za slanje upita za rezervacijom daju svoj pristanak, da im se na navedene kontakt podatke mogu javiti vlasnik objekta ili njihov predstavnik, te ovlaštene osobe koje održavaju ovu internet stranicu.

Stranica Apartmani Hrvatska koristi tzv. kolačiće, cookies, male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na posjetiteljevom računalu. Koriste se za omogućavanje potpune funkcionalnosti stranice, te prilagodbu izgleda. U Vašem pregledniku možete mijenjati postavke za primanje kolačića, obrisati ih ili ih jednostavno odbiti primiti, čine će neke funkcionalnosti na stranici Apartmani Hrvatska postati nedostupne.