GORŠIĆ LJERKA I STJEPAN

TURANJ 70BKarlovacPlitvička jezera i Karlovac

Telefon: 00385-47-641330;

Vlasnici govore: D, EN, IT

Pošaljite upit

broj osnovnih ležajeva3
dječji krevetić NE
broj spavaćih soba1
dnevni boravak NE
odvojeni boravak NE
pozicija PRIZEMLJE
kvadratura30 m2
klima NE
telefon NE
TV DA
satelitska TV NE
terasa DA
parking DA 10
garaža DA
vez NE
pogled na more NE
do centra (m)5000 m
kućni ljubimci DA
pristup kolicima NE
grijanje DA
KUPAONICA
perilica rublja NE
tuš / kada TUŠ
KUHINJA
hladnjak DA
pećnica DA
štednjak DA
mikrovalna DA
roštilj vanjski DA
DODATNA PONUDA
PRŠUT, KOBASICE
S2 CJENIK U EURO PO OSOBI / DAN ***
PRED SEZONA
SEZONA
POST SEZONA
10 EURO/PERSON
10 EURO/PERSON
10 EURO/PERSON
NOĆENJE S DORUČKOM
PO UPITU
PO UPITU
PO UPITU
KALENDAR ZAUZETOSTI

POŠALJITE UPIT ZA S2

Fiksni datumi

Želim primati novosti i ponude

ANTI SPAM 1+1=

NAPOMENE:

VLASNIK je pojedinac, obrtnik, trgovačko društvo ili zadruga koja u svom posjedu-vlasništvu ima pravo upravljanja smještajnim jedinicama, a putem ove internet stranice ih oglašava i/ili reklamira u svoju korist i za svoj račun. VLASNIK smještajnih jedinica garantira da je ispunio sve potrebne uvjete Zakona o ugostiteljskoj djelatnosti (NN 138/06, 152/08, 43/09 i 88/10), te preuzima na sebe svu odgovornost koja iz tog zakona proizlazi, sa naglaskom na "članak 3a" tog zakona. VLASNIK ima samostalni pristup administraciji svih podataka, te preuzima na sebe svu odgovornost o točnosti tj. istinitosti podataka o smještajnim jedinicama koje se prezentiraju na ovoj internet stranici. VLASNIK preuzima na sebe svu odgovornost i obveze prema osobama, koje su odlučile koristiti (konzumirati) smještajne jedinice VLASNIKA, a došle su putem ove internet stranice.

Ispunjavanjem online forme za slanje upita za rezervacijom, dajete svoj pristanak da Vaše osobne podatke sadržane u ovom formularu možemo obrađivati i/ili povjeriti obradu predmetnih osobnih podataka trećim osobama u interne svrhe. Svi posjetitelji koji popune online formu za slanje upita za rezervacijom daju svoj pristanak, da im se na navedene kontakt podatke mogu javiti vlasnik objekta ili njihov predstavnik, te ovlaštene osobe koje održavaju ovu internet stranicu.

Stranica Apartmani Hrvatska koristi tzv. kolačiće, cookies, male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na posjetiteljevom računalu. Koriste se za omogućavanje potpune funkcionalnosti stranice, te prilagodbu izgleda. U Vašem pregledniku možete mijenjati postavke za primanje kolačića, obrisati ih ili ih jednostavno odbiti primiti, čine će neke funkcionalnosti na stranici Apartmani Hrvatska postati nedostupne.