MIRKO STANIČIĆ

MEDIĆI , Sv. Jurja 68BrelaMakarska rivijera

Telefon: 00385-21-619 063; 00385-98-603467

Web:

Vlasnici govore: D, EN, IT

Pošaljite upit

broj osnovnih ležajeva2
broj pomoćnih ležajeva2
dječji krevetić DA
broj spavaćih soba1
dnevni boravak DA
br.pom. ležaja u boravku2
odvojeni boravak DA
pozicija KAT
kvadratura60 m2
klima DA
TV DA
satelitska TV DA
terasa DA
parking DA
garaža DA
vez DA
pogled na more DA
do mora (m)2500 m
do centra (m)2500 m
kućni ljubimci DA
pristup kolicima NE
grijanje NE
KUPAONICA
perilica rublja NE
tuš / kada KADA
KUHINJA
hladnjak DA
pećnica DA
roštilj vanjski DA
OPIS APARTMANA AP1
Apartman u renoviranoj staroj kući sa okučnicom. Kuća se nalazi 2,5 km udaljena od centra Brela u predjelu Brela - Medići. ZA GOSTE KUĆE IMAMO PARKING UZ PLAŽU u blizini hotela Soline.U blizini kuće nalaze se dva restorana - konobe, " Katara" i "Galinac".
AP1CJENIK U EURO PO DANU ***
PRED SEZONA
SEZONA
POST SEZONA
35 EURO
50 EURO
35 EURO
NAPOMENA
Rezerviran parking u blizini plaze u ulici Biskupa Biankovica 1, za vrijeme boravka na plazi.

POŠALJITE UPIT ZA AP1

Fiksni datumi

Želim primati novosti i ponude

ANTI SPAM 3+3=

PONUDA SMJEŠTAJA U BLIZINI
Smještaj u blizini Brela
APARTMANI STIPAN
Brela
Smještaj u blizini: Brela
NOVAK IVAN (STIPUKIN)
Brela

NAPOMENE:

VLASNIK je pojedinac, obrtnik, trgovačko društvo ili zadruga koja u svom posjedu-vlasništvu ima pravo upravljanja smještajnim jedinicama, a putem ove internet stranice ih oglašava i/ili reklamira u svoju korist i za svoj račun. VLASNIK smještajnih jedinica garantira da je ispunio sve potrebne uvjete Zakona o ugostiteljskoj djelatnosti (NN 138/06, 152/08, 43/09 i 88/10), te preuzima na sebe svu odgovornost koja iz tog zakona proizlazi, sa naglaskom na "članak 3a" tog zakona. VLASNIK ima samostalni pristup administraciji svih podataka, te preuzima na sebe svu odgovornost o točnosti tj. istinitosti podataka o smještajnim jedinicama koje se prezentiraju na ovoj internet stranici. VLASNIK preuzima na sebe svu odgovornost i obveze prema osobama, koje su odlučile koristiti (konzumirati) smještajne jedinice VLASNIKA, a došle su putem ove internet stranice.

Ispunjavanjem online forme za slanje upita za rezervacijom, dajete svoj pristanak da Vaše osobne podatke sadržane u ovom formularu možemo obrađivati i/ili povjeriti obradu predmetnih osobnih podataka trećim osobama u interne svrhe. Svi posjetitelji koji popune online formu za slanje upita za rezervacijom daju svoj pristanak, da im se na navedene kontakt podatke mogu javiti vlasnik objekta ili njihov predstavnik, te ovlaštene osobe koje održavaju ovu internet stranicu.

Stranica Apartmani Hrvatska koristi tzv. kolačiće, cookies, male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na posjetiteljevom računalu. Koriste se za omogućavanje potpune funkcionalnosti stranice, te prilagodbu izgleda. U Vašem pregledniku možete mijenjati postavke za primanje kolačića, obrisati ih ili ih jednostavno odbiti primiti, čine će neke funkcionalnosti na stranici Apartmani Hrvatska postati nedostupne.