APARTMANI BARBARA

ŠETALIŠTE V. NAZORA 111CrikvenicaCrikvenička rivijera

Telefon: 00385-51-241464; 00385-91-5271201

Vlasnici govore: EN, IT, DE

Pošaljite upit

broj osnovnih ležajeva3
broj spavaćih soba1
dnevni boravak NE
pozicija KAT
kvadratura40m2
klima DA
TV DA
satelitska TV NE
Internet (Wi-Fi) DA
terasa DA
parking DA
pogled na more NE
do mora (m)30 m
do centra (m)600 m
kućni ljubimci DA
pristup kolicima DA
grijanje DA
KUPAONICA
perilica rublja PO UPITU
tuš / kada KADA
KUHINJA
hladnjak DA
pećnica NE
štednjak DA
roštilj vanjski DA
DODATNA PONUDA
SMOKVE, VRT. DOLAZAK IZA 14 H - ODLAZAK DO 10 H, besplatan WiFi Internet, free WiFi Internet
AP1CJENIK U EURO PO DANU ***
01.05.- 01.07.
01.07.- 01.09.
01.09.- 01.10.
50 EURO
PO UPITU
45 EURO
NAPOMENA
ARRIVALS AFTER 14, DEPTURES TILL 10 AM. ARRIVI DOPO 14, PARTENZE FINO LE 10. / MIKROVALNA PO UPITU

POŠALJITE UPIT ZA AP1

Fiksni datumi

Želim primati novosti i ponude

ANTI SPAM 1+4=

PONUDA SMJEŠTAJA U BLIZINI
Smještaj u blizini Crikvenica
MELEH IGOR
Crikvenica
Smještaj u blizini Crikvenica
JELENOVIĆ IVANA
Crikvenica

NAPOMENE:

VLASNIK je pojedinac, obrtnik, trgovačko društvo ili zadruga koja u svom posjedu-vlasništvu ima pravo upravljanja smještajnim jedinicama, a putem ove internet stranice ih oglašava i/ili reklamira u svoju korist i za svoj račun. VLASNIK smještajnih jedinica garantira da je ispunio sve potrebne uvjete Zakona o ugostiteljskoj djelatnosti (NN 138/06, 152/08, 43/09 i 88/10), te preuzima na sebe svu odgovornost koja iz tog zakona proizlazi, sa naglaskom na "članak 3a" tog zakona. VLASNIK ima samostalni pristup administraciji svih podataka, te preuzima na sebe svu odgovornost o točnosti tj. istinitosti podataka o smještajnim jedinicama koje se prezentiraju na ovoj internet stranici. VLASNIK preuzima na sebe svu odgovornost i obveze prema osobama, koje su odlučile koristiti (konzumirati) smještajne jedinice VLASNIKA, a došle su putem ove internet stranice.

Ispunjavanjem online forme za slanje upita za rezervacijom, dajete svoj pristanak da Vaše osobne podatke sadržane u ovom formularu možemo obrađivati i/ili povjeriti obradu predmetnih osobnih podataka trećim osobama u interne svrhe. Svi posjetitelji koji popune online formu za slanje upita za rezervacijom daju svoj pristanak, da im se na navedene kontakt podatke mogu javiti vlasnik objekta ili njihov predstavnik, te ovlaštene osobe koje održavaju ovu internet stranicu.

Stranica Apartmani Hrvatska koristi tzv. kolačiće, cookies, male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na posjetiteljevom računalu. Koriste se za omogućavanje potpune funkcionalnosti stranice, te prilagodbu izgleda. U Vašem pregledniku možete mijenjati postavke za primanje kolačića, obrisati ih ili ih jednostavno odbiti primiti, čine će neke funkcionalnosti na stranici Apartmani Hrvatska postati nedostupne.