JURČIĆ MILAN

RIBARSKA 35CrikvenicaCrikvenička rivijera

Telefon: 00385-51-781080;

Vlasnici govore: D

Pošaljite upit

OPIS OBJEKTA

Naša kuća se nalazi u jednoj vrlo mirnoj slijepoj ulici, sa terase se pruža prekrasan pogled na more i otok Krk. Svaki apartman ima vlastitu terasu i privatni parking. Do centra Crikvenice možete doći za nekoliko minuta pješice, a najbliža plaža udaljena je 300 metara od kuće. Zračna luka Rijeka nalazi se na otoku Krku i udaljena je oko 18 km. Od nas imate različite mogućnosti za izlete, npr. grad Rijeka s brojnim mogućnostima shoppinga, prekrasni grad Opatija, Plitvička jezera, razni otoci poput Krka, Malog Lošinja, Cresa itd. Drago bi nam bilo vas u našim 2 apartmanima ugostiti i jako nam je stalo da se naši gosti osjećaju ugodno i uživaju odmor.

broj osnovnih ležajeva2
broj pomoćnih ležajeva1
dječji krevetić DA
broj spavaćih soba1
pozicija PRIZEMLJE
kvadratura20 m2
klima DA
telefon NE
TV DA
satelitska TV DA
terasa DA
parking DA
pogled na more DA
do mora (m)300 m
do centra (m)600 m
pristup kolicima DA
grijanje DA
KUPAONICA
tuš / kada TUŠ
KUHINJA
hladnjak DA
štednjak DA
aparat za kavu DA
AP1CJENIK U EURO PO DANU
PRED SEZONA
SEZONA
POST SEZONA
40 EURO
50 EURO
40 EURO

POŠALJITE UPIT ZA AP1

Fiksni datumi

Želim primati novosti i ponude

ANTI SPAM 2+2=

PONUDA SMJEŠTAJA U BLIZINI
Smještaj u blizini: Crikvenica
Apartman Michael NADA IVANŠIĆ
Crikvenica
Smještaj u blizini Crikvenica
JELENOVIĆ IVANA
Crikvenica

NAPOMENE:

VLASNIK je pojedinac, obrtnik, trgovačko društvo ili zadruga koja u svom posjedu-vlasništvu ima pravo upravljanja smještajnim jedinicama, a putem ove internet stranice ih oglašava i/ili reklamira u svoju korist i za svoj račun. VLASNIK smještajnih jedinica garantira da je ispunio sve potrebne uvjete Zakona o ugostiteljskoj djelatnosti (NN 138/06, 152/08, 43/09 i 88/10), te preuzima na sebe svu odgovornost koja iz tog zakona proizlazi, sa naglaskom na "članak 3a" tog zakona. VLASNIK ima samostalni pristup administraciji svih podataka, te preuzima na sebe svu odgovornost o točnosti tj. istinitosti podataka o smještajnim jedinicama koje se prezentiraju na ovoj internet stranici. VLASNIK preuzima na sebe svu odgovornost i obveze prema osobama, koje su odlučile koristiti (konzumirati) smještajne jedinice VLASNIKA, a došle su putem ove internet stranice.

Ispunjavanjem online forme za slanje upita za rezervacijom, dajete svoj pristanak da Vaše osobne podatke sadržane u ovom formularu možemo obrađivati i/ili povjeriti obradu predmetnih osobnih podataka trećim osobama u interne svrhe. Svi posjetitelji koji popune online formu za slanje upita za rezervacijom daju svoj pristanak, da im se na navedene kontakt podatke mogu javiti vlasnik objekta ili njihov predstavnik, te ovlaštene osobe koje održavaju ovu internet stranicu.

Stranica Apartmani Hrvatska koristi tzv. kolačiće, cookies, male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na posjetiteljevom računalu. Koriste se za omogućavanje potpune funkcionalnosti stranice, te prilagodbu izgleda. U Vašem pregledniku možete mijenjati postavke za primanje kolačića, obrisati ih ili ih jednostavno odbiti primiti, čine će neke funkcionalnosti na stranici Apartmani Hrvatska postati nedostupne.