BUKLIJAŠ ROSANDA

OBALA FRANJE TUĐMANA 64OrebićPelješac

Telefon: 00385-20-713106; 00385-95-3906500

Vlasnici govore: DE, EN, IT, SLO, F

Pošaljite upit

OPIS OBJEKTA

Apartmai su u samostalnoj maloj kući s terasom od 40 m2, arhaičnog izgleda klasične stare gradnje, apartmani su idealni za dva para ili dvije obitelji koje se poznaju. Prvi red do mora, udaljenost od plaže 30 m. Ulaz u kuću je s dvorišne terase, sve u prizemlju , pogodno za djecu i kolica. Apartman je opremljen suvremenim namještajem i kućanskim aparatima. Klimatizacija, wi-fi, grill, vanjski tuš,.. Parking pred kućom, zaštićen. Apartman je udaljen od prometnice i buke, okružen mediteranskim raslinjem. Tiho, intimno i romantično okruženje. U hladovini zelenog vrta, rascvalog cvijeća Vaš boravak će biti nezaboravan doživljaj.

broj osnovnih ležajeva2
broj spavaćih soba1
dnevni boravak DA
pozicija PRIZEMLJE
kvadratura30 m2
klima DA
telefon NE
TV DA
satelitska TV DA
terasa DA
parking DA
vez NE
pogled na more DA
do mora (m)30 m
do centra (m)300 m
pristup kolicima DA
grijanje NE
KUPAONICA
perilica rublja NE
tuš / kada KADA
KUHINJA
hladnjak DA
štednjak DA
roštilj vanjski DA
DODATNA PONUDA
SMOKVE, DA
AP1CJENIK U EURO PO DANU ***
PRED SEZONA
SEZONA
POST SEZONA
PO UPITU
PO UPITU
PO UPITU

POŠALJITE UPIT ZA AP1

Fiksni datumi

Želim primati novosti i ponude

ANTI SPAM 1+4=

NAPOMENE:

VLASNIK je pojedinac, obrtnik, trgovačko društvo ili zadruga koja u svom posjedu-vlasništvu ima pravo upravljanja smještajnim jedinicama, a putem ove internet stranice ih oglašava i/ili reklamira u svoju korist i za svoj račun. VLASNIK smještajnih jedinica garantira da je ispunio sve potrebne uvjete Zakona o ugostiteljskoj djelatnosti (NN 138/06, 152/08, 43/09 i 88/10), te preuzima na sebe svu odgovornost koja iz tog zakona proizlazi, sa naglaskom na "članak 3a" tog zakona. VLASNIK ima samostalni pristup administraciji svih podataka, te preuzima na sebe svu odgovornost o točnosti tj. istinitosti podataka o smještajnim jedinicama koje se prezentiraju na ovoj internet stranici. VLASNIK preuzima na sebe svu odgovornost i obveze prema osobama, koje su odlučile koristiti (konzumirati) smještajne jedinice VLASNIKA, a došle su putem ove internet stranice.

Ispunjavanjem online forme za slanje upita za rezervacijom, dajete svoj pristanak da Vaše osobne podatke sadržane u ovom formularu možemo obrađivati i/ili povjeriti obradu predmetnih osobnih podataka trećim osobama u interne svrhe. Svi posjetitelji koji popune online formu za slanje upita za rezervacijom daju svoj pristanak, da im se na navedene kontakt podatke mogu javiti vlasnik objekta ili njihov predstavnik, te ovlaštene osobe koje održavaju ovu internet stranicu.

Stranica Apartmani Hrvatska koristi tzv. kolačiće, cookies, male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na posjetiteljevom računalu. Koriste se za omogućavanje potpune funkcionalnosti stranice, te prilagodbu izgleda. U Vašem pregledniku možete mijenjati postavke za primanje kolačića, obrisati ih ili ih jednostavno odbiti primiti, čine će neke funkcionalnosti na stranici Apartmani Hrvatska postati nedostupne.