ŠPANJOL IVICA

PALIT 287 ARabotok Rab

Telefon: 00385-51-771434; 00385-98-9222897

Vlasnici govore: EN

Pošaljite upit

  • POLOŽAJ NA KARTI
  • GALERIJA 1
broj osnovnih ležajeva4
broj pomoćnih ležajeva1
dječji krevetić PO UPITU
broj spavaćih soba2
dnevni boravak DA
br.pom. ležaja u boravku1
odvojeni boravak DA
pozicija KAT
kvadratura75 m2
klima DA
telefon NE
TV DA
satelitska TV DA
Internet (Wi-Fi) DA
terasa DA
parking DA 3
garaža NE
vez DA
pogled na more DA
do mora (m)20 m
do centra (m)1000 m
kućni ljubimci DA
pristup kolicima NE
grijanje DA
KUPAONICA
perilica rublja NE
tuš / kada TUŠ
KUHINJA
hladnjak DA
pećnica NE
štednjak DA
mikrovalna DA
aparat za kavu DA
roštilj vanjski DA
AP1CJENIK U EURO PO DANU **
PRED SEZONA
SEZONA
POST SEZONA
65 EURO
75 EURO
65 EURO
NADOPLATA ZA POMOĆNI LEŽAJ (po osobi/dan)
10
10
10

POŠALJITE UPIT ZA AP1

Fiksni datumi

Želim primati novosti i ponude

ANTI SPAM 3+3=

PONUDA SMJEŠTAJA U BLIZINI
Smještaj u blizini Rab
GRCE IVANA
Rab
Smještaj u blizini Rab
VLADIMIR MARIJAN
Rab

NAPOMENE:

VLASNIK je pojedinac, obrtnik, trgovačko društvo ili zadruga koja u svom posjedu-vlasništvu ima pravo upravljanja smještajnim jedinicama, a putem ove internet stranice ih oglašava i/ili reklamira u svoju korist i za svoj račun. VLASNIK smještajnih jedinica garantira da je ispunio sve potrebne uvjete Zakona o ugostiteljskoj djelatnosti (NN 138/06, 152/08, 43/09 i 88/10), te preuzima na sebe svu odgovornost koja iz tog zakona proizlazi, sa naglaskom na "članak 3a" tog zakona. VLASNIK ima samostalni pristup administraciji svih podataka, te preuzima na sebe svu odgovornost o točnosti tj. istinitosti podataka o smještajnim jedinicama koje se prezentiraju na ovoj internet stranici. VLASNIK preuzima na sebe svu odgovornost i obveze prema osobama, koje su odlučile koristiti (konzumirati) smještajne jedinice VLASNIKA, a došle su putem ove internet stranice.

Ispunjavanjem online forme za slanje upita za rezervacijom, dajete svoj pristanak da Vaše osobne podatke sadržane u ovom formularu možemo obrađivati i/ili povjeriti obradu predmetnih osobnih podataka trećim osobama u interne svrhe. Svi posjetitelji koji popune online formu za slanje upita za rezervacijom daju svoj pristanak, da im se na navedene kontakt podatke mogu javiti vlasnik objekta ili njihov predstavnik, te ovlaštene osobe koje održavaju ovu internet stranicu.

Stranica Apartmani Hrvatska koristi tzv. kolačiće, cookies, male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na posjetiteljevom računalu. Koriste se za omogućavanje potpune funkcionalnosti stranice, te prilagodbu izgleda. U Vašem pregledniku možete mijenjati postavke za primanje kolačića, obrisati ih ili ih jednostavno odbiti primiti, čine će neke funkcionalnosti na stranici Apartmani Hrvatska postati nedostupne.