Villa Frida

Vladimira Gortana 27Nerezineotoci Cres i Lošinj

Telefon: 00385-51-237300; 00385-099-7925108

Web:

Vlasnici govore: EN, DE

Pošaljite upit

broj osnovnih ležajeva2
dječji krevetić NE
broj spavaćih soba1
odvojeni boravak NE
pozicija KAT
kvadratura50 m2
klima NE
TV DA
satelitska TV DA
Internet (Wi-Fi) DA
terasa DA
parking DA
pogled na more NE
do mora (m)200
do centra (m)250
pristup kolicima NE
grijanje DA
KUPAONICA
perilica rublja NE
tuš / kada TUŠ
KUHINJA
hladnjak DA
pećnica NE
štednjak DA
aparat za kavu DA
perilica suđa DA
AP1CJENIK U EURO PO DANU ***
01.05.- 31.05.
01.06.- 30.09.
01.10.- 31.10.
40
50
40
NAPOMENA
završno čišćenje: 40EURO

POŠALJITE UPIT ZA AP1

Fiksni datumi

Želim primati novosti i ponude

ANTI SPAM 4+3=

PONUDA SMJEŠTAJA U BLIZINI
Smještaj u blizini Nerezine
APARTMANI KAJTNA
Nerezine
Smještaj u blizini Nerezine
FILIPAS MANUELA
Nerezine

NAPOMENE:

VLASNIK je pojedinac, obrtnik, trgovačko društvo ili zadruga koja u svom posjedu-vlasništvu ima pravo upravljanja smještajnim jedinicama, a putem ove internet stranice ih oglašava i/ili reklamira u svoju korist i za svoj račun. VLASNIK smještajnih jedinica garantira da je ispunio sve potrebne uvjete Zakona o ugostiteljskoj djelatnosti (NN 138/06, 152/08, 43/09 i 88/10), te preuzima na sebe svu odgovornost koja iz tog zakona proizlazi, sa naglaskom na "članak 3a" tog zakona. VLASNIK ima samostalni pristup administraciji svih podataka, te preuzima na sebe svu odgovornost o točnosti tj. istinitosti podataka o smještajnim jedinicama koje se prezentiraju na ovoj internet stranici. VLASNIK preuzima na sebe svu odgovornost i obveze prema osobama, koje su odlučile koristiti (konzumirati) smještajne jedinice VLASNIKA, a došle su putem ove internet stranice.

Ispunjavanjem online forme za slanje upita za rezervacijom, dajete svoj pristanak da Vaše osobne podatke sadržane u ovom formularu možemo obrađivati i/ili povjeriti obradu predmetnih osobnih podataka trećim osobama u interne svrhe. Svi posjetitelji koji popune online formu za slanje upita za rezervacijom daju svoj pristanak, da im se na navedene kontakt podatke mogu javiti vlasnik objekta ili njihov predstavnik, te ovlaštene osobe koje održavaju ovu internet stranicu.

Stranica Apartmani Hrvatska koristi tzv. kolačiće, cookies, male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na posjetiteljevom računalu. Koriste se za omogućavanje potpune funkcionalnosti stranice, te prilagodbu izgleda. U Vašem pregledniku možete mijenjati postavke za primanje kolačića, obrisati ih ili ih jednostavno odbiti primiti, čine će neke funkcionalnosti na stranici Apartmani Hrvatska postati nedostupne.