CURL JASENKA

MELIN V / 10Cresotoci Cres i Lošinj

Telefon: 00385-51-571994;

Vlasnici govore: IT, EN

Pošaljite upit

broj osnovnih ležajeva2
pozicija KAT
klima PO UPITU
telefon NE
TV NE
satelitska TV NE
terasa DA
parking DA 3
pogled na more DA
do mora (m)200 m
do centra (m)500 m
kućni ljubimci DA
pristup kolicima DA
grijanje DA
KUPAONICA
KUHINJA
hladnjak DA
pećnica DA
aparat za kavu DA
roštilj vanjski DA
DODATNA PONUDA
VETERINARSKA AMBULANTA. KUĆNI LJUBIMCI / PETS = 3 EURO/DAY
AP2CJENIK U EURO PO DANU
NAPOMENA
cijena na upit

POŠALJITE UPIT ZA AP2

Fiksni datumi

Želim primati novosti i ponude

ANTI SPAM 2+2=

PONUDA SMJEŠTAJA U BLIZINI
Smještaj u blizini Cres
APARTMAN VRABAC
Cres
Smještaj u blizini Cres
RAKOČEVIĆ NOVICA
Cres

NAPOMENE:

VLASNIK je pojedinac, obrtnik, trgovačko društvo ili zadruga koja u svom posjedu-vlasništvu ima pravo upravljanja smještajnim jedinicama, a putem ove internet stranice ih oglašava i/ili reklamira u svoju korist i za svoj račun. VLASNIK smještajnih jedinica garantira da je ispunio sve potrebne uvjete Zakona o ugostiteljskoj djelatnosti (NN 138/06, 152/08, 43/09 i 88/10), te preuzima na sebe svu odgovornost koja iz tog zakona proizlazi, sa naglaskom na "članak 3a" tog zakona. VLASNIK ima samostalni pristup administraciji svih podataka, te preuzima na sebe svu odgovornost o točnosti tj. istinitosti podataka o smještajnim jedinicama koje se prezentiraju na ovoj internet stranici. VLASNIK preuzima na sebe svu odgovornost i obveze prema osobama, koje su odlučile koristiti (konzumirati) smještajne jedinice VLASNIKA, a došle su putem ove internet stranice.

Ispunjavanjem online forme za slanje upita za rezervacijom, dajete svoj pristanak da Vaše osobne podatke sadržane u ovom formularu možemo obrađivati i/ili povjeriti obradu predmetnih osobnih podataka trećim osobama u interne svrhe. Svi posjetitelji koji popune online formu za slanje upita za rezervacijom daju svoj pristanak, da im se na navedene kontakt podatke mogu javiti vlasnik objekta ili njihov predstavnik, te ovlaštene osobe koje održavaju ovu internet stranicu.

Stranica Apartmani Hrvatska koristi tzv. kolačiće, cookies, male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na posjetiteljevom računalu. Koriste se za omogućavanje potpune funkcionalnosti stranice, te prilagodbu izgleda. U Vašem pregledniku možete mijenjati postavke za primanje kolačića, obrisati ih ili ih jednostavno odbiti primiti, čine će neke funkcionalnosti na stranici Apartmani Hrvatska postati nedostupne.