SOKOLIĆ ANITA

MARINCULIĆEVA 5Nerezineotoci Cres i Lošinj

Telefon: 00385 99 30 30 730;

Vlasnici govore: ENG, ITA, DE

Pošaljite upit

  • POLOŽAJ NA KARTI
  • GALERIJA 1
broj osnovnih ležajeva2
broj spavaćih soba1
pozicija KAT
klima DA
telefon PO UPITU
TV DA
satelitska TV DA
Internet (Wi-Fi) DA
parking DA 6
garaža DA
do mora (m)200 m
do centra (m)100 m
pristup kolicima NE
grijanje DA
KUPAONICA
perilica rublja PO UPITU
tuš / kada TUŠ
KUHINJA
hladnjak DA
pećnica DA
štednjak DA
DODATNA PONUDA
MASLINOVO ULJE, SMOKVE, POVRĆE IZ VRTA, VOĆE,
AP1CJENIK U EURO PO DANU ***
01.01. - 18.05.
19.05. - 22.06.
23.06. - 24.08.
25.08. - 14.09.
15.09. - 31.12.
40
45
55
45
40

POŠALJITE UPIT ZA AP1

Fiksni datumi

Želim primati novosti i ponude

ANTI SPAM 4+4=

PONUDA SMJEŠTAJA U BLIZINI
Smještaj u blizini Nerezine
APARTMANI KAJTNA
Nerezine
Smještaj u blizini Nerezine
SATALIĆ MARKO
Nerezine

NAPOMENE:

VLASNIK je pojedinac, obrtnik, trgovačko društvo ili zadruga koja u svom posjedu-vlasništvu ima pravo upravljanja smještajnim jedinicama, a putem ove internet stranice ih oglašava i/ili reklamira u svoju korist i za svoj račun. VLASNIK smještajnih jedinica garantira da je ispunio sve potrebne uvjete Zakona o ugostiteljskoj djelatnosti (NN 138/06, 152/08, 43/09 i 88/10), te preuzima na sebe svu odgovornost koja iz tog zakona proizlazi, sa naglaskom na "članak 3a" tog zakona. VLASNIK ima samostalni pristup administraciji svih podataka, te preuzima na sebe svu odgovornost o točnosti tj. istinitosti podataka o smještajnim jedinicama koje se prezentiraju na ovoj internet stranici. VLASNIK preuzima na sebe svu odgovornost i obveze prema osobama, koje su odlučile koristiti (konzumirati) smještajne jedinice VLASNIKA, a došle su putem ove internet stranice.

Ispunjavanjem online forme za slanje upita za rezervacijom, dajete svoj pristanak da Vaše osobne podatke sadržane u ovom formularu možemo obrađivati i/ili povjeriti obradu predmetnih osobnih podataka trećim osobama u interne svrhe. Svi posjetitelji koji popune online formu za slanje upita za rezervacijom daju svoj pristanak, da im se na navedene kontakt podatke mogu javiti vlasnik objekta ili njihov predstavnik, te ovlaštene osobe koje održavaju ovu internet stranicu.

Stranica Apartmani Hrvatska koristi tzv. kolačiće, cookies, male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na posjetiteljevom računalu. Koriste se za omogućavanje potpune funkcionalnosti stranice, te prilagodbu izgleda. U Vašem pregledniku možete mijenjati postavke za primanje kolačića, obrisati ih ili ih jednostavno odbiti primiti, čine će neke funkcionalnosti na stranici Apartmani Hrvatska postati nedostupne.