ĆAVAR MARKO

BANJOL 421Rab, Banjolotok Rab

Telefon: 00385-958651239; 00385-958651239

Web:

Vlasnici govore: D, EN

Pošaljite upit

OPIS MJESTA

Apartmani Ćavar su novi i moderno opremljeni apartmani koji se nalaze u mirnom mjesto. U blizini kuće nalaze se dvije pješčane plaže 5 min pješice. Restorani, kafići, marketi sve je na 5 -10 min pješice.

  • POLOŽAJ NA KARTI
  • GALERIJA 1
broj osnovnih ležajeva4
broj pomoćnih ležajeva1
broj spavaćih soba1
dnevni boravak DA
pozicija KAT
klima DA
telefon DA
TV DA
satelitska TV DA
Internet (Wi-Fi) DA
terasa DA
parking DA
garaža DA
pogled na more DA
do mora (m)150 m
do centra (m)300 m
grijanje DA
KUPAONICA
perilica rublja PO UPITU
tuš / kada TUŠ
KUHINJA
hladnjak DA
pećnica DA
štednjak DA
aparat za kavu DA
OPIS APARTMANA 5 PERSONE
Nov i moderno uređen apartman za obitelj sa 2 ili 3 djece. Apartman sadrži hodnik, veliku spavaću sobu s kinderbetom, veliki dnevni boravak sa 3 ležaja, kupaonicu, kuhinju i veliku terasu sa pogledom na more. U apartmanu se nalazi klima uređaja, internet WiFi, SAT- TV. Dobit ćete parking ili garažu za Vaše auto.
5 PERSONECJENIK U EURO PO DANU ***

POŠALJITE UPIT ZA 5 PERSONE

Fiksni datumi

Želim primati novosti i ponude

ANTI SPAM 2+2=

PONUDA SMJEŠTAJA U BLIZINI
Smještaj u blizini Rab, Banjol
KEKO MARINA
Rab, Banjol
Smještaj u blizini Rab, Banjol
IVIĆ TOMISLAV
Rab, Banjol

NAPOMENE:

VLASNIK je pojedinac, obrtnik, trgovačko društvo ili zadruga koja u svom posjedu-vlasništvu ima pravo upravljanja smještajnim jedinicama, a putem ove internet stranice ih oglašava i/ili reklamira u svoju korist i za svoj račun. VLASNIK smještajnih jedinica garantira da je ispunio sve potrebne uvjete Zakona o ugostiteljskoj djelatnosti (NN 138/06, 152/08, 43/09 i 88/10), te preuzima na sebe svu odgovornost koja iz tog zakona proizlazi, sa naglaskom na "članak 3a" tog zakona. VLASNIK ima samostalni pristup administraciji svih podataka, te preuzima na sebe svu odgovornost o točnosti tj. istinitosti podataka o smještajnim jedinicama koje se prezentiraju na ovoj internet stranici. VLASNIK preuzima na sebe svu odgovornost i obveze prema osobama, koje su odlučile koristiti (konzumirati) smještajne jedinice VLASNIKA, a došle su putem ove internet stranice.

Ispunjavanjem online forme za slanje upita za rezervacijom, dajete svoj pristanak da Vaše osobne podatke sadržane u ovom formularu možemo obrađivati i/ili povjeriti obradu predmetnih osobnih podataka trećim osobama u interne svrhe. Svi posjetitelji koji popune online formu za slanje upita za rezervacijom daju svoj pristanak, da im se na navedene kontakt podatke mogu javiti vlasnik objekta ili njihov predstavnik, te ovlaštene osobe koje održavaju ovu internet stranicu.

Stranica Apartmani Hrvatska koristi tzv. kolačiće, cookies, male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na posjetiteljevom računalu. Koriste se za omogućavanje potpune funkcionalnosti stranice, te prilagodbu izgleda. U Vašem pregledniku možete mijenjati postavke za primanje kolačića, obrisati ih ili ih jednostavno odbiti primiti, čine će neke funkcionalnosti na stranici Apartmani Hrvatska postati nedostupne.