MATOHANAC DAVORKA

Pino Budicin 7 FažanaIstra

Telefon: 00385-52-521515; 00385-91-8874699

Web:

Vlasnici govore: D, EN, IT

Pošaljite upit

OPIS MJESTA

Imamo 3 apartmana na različitim lokacijama u Fažani. Apartman OLIVA, 70m2 sa pogledom na more, udaljen je od plaže samo 50m, a od centra 100m. Potpuno je adaptiran, vrlo lijepo i moderno opremljen. Sastoji se od 2 spavaće sobe, dnevnog boravka, kuhinje, 2 balkona, kupatilo sa tušem. Apartman DADY (NoviAp), 48 m2 nalazi se u mirnoj ulici, 300m od mora i centra. Sastoji se od 2 spavaće sobe, dnevnog boravka sa blagavaonom i kuhinjom, veliko terasom i kupatilo sa tušem. U ovom apartmanu dozvoljeni su kućni ljubimci. Apartman Amfora 90 m2, novoadaptiran, sa pogledom na more, za 4 osobe, 400m od plaže, 200m od centra

OPIS OBJEKTA

Apartmani se nalaze u Fažani, poznatom turističkom naselju samo nekoliko kilometara od antičkog grada Pule. Apartman Dady za 2+2 osobe, nalazi se u mirnoj ulici, udaljen 300m od centra i 300m od plaže i dozvoljeni su kućni ljubimci. Drugi apartman Oliva je za 4 osobe i nalazi se na samoj plaži, udaljenost svega 50m, ali tu kućni ljubimci nisu dopušteni. Potpuno je nov, vrlo lijepo i moderno uređen. Oba apartmana dostupni su tijekom cijele godine.

broj osnovnih ležajeva4
dječji krevetić DA
broj spavaćih soba2
dnevni boravak DA
odvojeni boravak DA
pozicija KAT
kvadratura50
klima DA
telefon NE
TV DA
satelitska TV DA
Internet (Wi-Fi) BESPLATNO
terasa DA
parking DA 1
garaža NE
vez NE
pogled na more NE
do mora (m)300
do centra (m)100
pristup kolicima NE
grijanje DA
KUPAONICA
perilica rublja DA
tuš / kada TUŠ
KUHINJA
hladnjak DA
pećnica NE
štednjak DA
mikrovalna DA
aparat za kavu DA
OPIS APARTMANA Ap2
Apartman se nalazi u mirnoj ulici. Prikladan je za odmor obitelji s djecom. Dozvoljeno je držanje kućnih ljubimaca . Udaljenost od mora oko 300m, kao i od centra.
Ap2CJENIK U EURO PO DANU ***
PRED SEZONA
SEZONA
POST SEZONA
40-70
80
40-70
NADOPLATA ZA POMOĆNI LEŽAJ (po osobi/dan)
10
10
10

POŠALJITE UPIT ZA Ap2

Fiksni datumi

Želim primati novosti i ponude

ANTI SPAM 2+2=

PONUDA SMJEŠTAJA U BLIZINI
Smještaj u blizini Fažana
PARIS LUCIANO
Fažana

NAPOMENE:

VLASNIK je pojedinac, obrtnik, trgovačko društvo ili zadruga koja u svom posjedu-vlasništvu ima pravo upravljanja smještajnim jedinicama, a putem ove internet stranice ih oglašava i/ili reklamira u svoju korist i za svoj račun. VLASNIK smještajnih jedinica garantira da je ispunio sve potrebne uvjete Zakona o ugostiteljskoj djelatnosti (NN 138/06, 152/08, 43/09 i 88/10), te preuzima na sebe svu odgovornost koja iz tog zakona proizlazi, sa naglaskom na "članak 3a" tog zakona. VLASNIK ima samostalni pristup administraciji svih podataka, te preuzima na sebe svu odgovornost o točnosti tj. istinitosti podataka o smještajnim jedinicama koje se prezentiraju na ovoj internet stranici. VLASNIK preuzima na sebe svu odgovornost i obveze prema osobama, koje su odlučile koristiti (konzumirati) smještajne jedinice VLASNIKA, a došle su putem ove internet stranice.

Ispunjavanjem online forme za slanje upita za rezervacijom, dajete svoj pristanak da Vaše osobne podatke sadržane u ovom formularu možemo obrađivati i/ili povjeriti obradu predmetnih osobnih podataka trećim osobama u interne svrhe. Svi posjetitelji koji popune online formu za slanje upita za rezervacijom daju svoj pristanak, da im se na navedene kontakt podatke mogu javiti vlasnik objekta ili njihov predstavnik, te ovlaštene osobe koje održavaju ovu internet stranicu.

Stranica Apartmani Hrvatska koristi tzv. kolačiće, cookies, male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na posjetiteljevom računalu. Koriste se za omogućavanje potpune funkcionalnosti stranice, te prilagodbu izgleda. U Vašem pregledniku možete mijenjati postavke za primanje kolačića, obrisati ih ili ih jednostavno odbiti primiti, čine će neke funkcionalnosti na stranici Apartmani Hrvatska postati nedostupne.