VUČETA IVAN

RASTOKE 21,RASTOKESlunjPlitvička jezera i Karlovac

Telefon: 00385-47-777730;

Vlasnici govore: D, EN

Pošaljite upit

OPIS MJESTA

VLASNIKE MOŽETE KONTAKTIRATI I NA E-MAIL: mario.jurcevic@ka.t-com.hr

OPIS OBJEKTA

Naša kuća smještena je na vodi rijeke Slunjčice u Rastokama (Slunj) udaljena od Plitvičkih jezera 30 km.

broj osnovnih ležajeva4
broj spavaćih soba1
pozicija KAT
klima NE
telefon PO UPITU
TV NE
satelitska TV NE
Internet (Wi-Fi) BESPLATNO
terasa DA
parking DA 5
pogled na more NE
do centra (m)500 m
kućni ljubimci DA
pristup kolicima NE
grijanje DA
KUPAONICA
perilica rublja DA
tuš / kada TUŠ
KUHINJA
roštilj vanjski DA
DODATNA PONUDA
MED, DORUČAK JE DOMAĆI: ŠUNKA, KOBASICE, PALAČINKE, DOMAĆI PEKMEZ OD ŠLJIVA, A ZA GRUPE SE RADI I DOMAĆI KRUH,KOD KARLOVCA SE SILAZI S AUTOCESTE , NASTAVLJA SE CESTOM D1 PREMA PLITVIČKIM JEZERIMA
OPIS APARTMANA S1
u sobi se nalazi 1 veliki krevet za 2 osobe i 2 mala odvojena kreveta za po 1 osobu. Vlastita kupaonica. Imamo i dobar doručak sa mnogo domaćih specijaliteta.
S1CJENIK U EURO PO OSOBI / DAN ***
PRED SEZONA
SEZONA
POST SEZONA
PO UPITU
PO UPITU
PO UPITU
NOĆENJE S DORUČKOM
PO UPITU
PO UPITU
PO UPITU
DORUČAK
PO UPITU

POŠALJITE UPIT ZA S1

Fiksni datumi

Želim primati novosti i ponude

ANTI SPAM 1+4=

NAPOMENE:

VLASNIK je pojedinac, obrtnik, trgovačko društvo ili zadruga koja u svom posjedu-vlasništvu ima pravo upravljanja smještajnim jedinicama, a putem ove internet stranice ih oglašava i/ili reklamira u svoju korist i za svoj račun. VLASNIK smještajnih jedinica garantira da je ispunio sve potrebne uvjete Zakona o ugostiteljskoj djelatnosti (NN 138/06, 152/08, 43/09 i 88/10), te preuzima na sebe svu odgovornost koja iz tog zakona proizlazi, sa naglaskom na "članak 3a" tog zakona. VLASNIK ima samostalni pristup administraciji svih podataka, te preuzima na sebe svu odgovornost o točnosti tj. istinitosti podataka o smještajnim jedinicama koje se prezentiraju na ovoj internet stranici. VLASNIK preuzima na sebe svu odgovornost i obveze prema osobama, koje su odlučile koristiti (konzumirati) smještajne jedinice VLASNIKA, a došle su putem ove internet stranice.

Ispunjavanjem online forme za slanje upita za rezervacijom, dajete svoj pristanak da Vaše osobne podatke sadržane u ovom formularu možemo obrađivati i/ili povjeriti obradu predmetnih osobnih podataka trećim osobama u interne svrhe. Svi posjetitelji koji popune online formu za slanje upita za rezervacijom daju svoj pristanak, da im se na navedene kontakt podatke mogu javiti vlasnik objekta ili njihov predstavnik, te ovlaštene osobe koje održavaju ovu internet stranicu.

Stranica Apartmani Hrvatska koristi tzv. kolačiće, cookies, male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na posjetiteljevom računalu. Koriste se za omogućavanje potpune funkcionalnosti stranice, te prilagodbu izgleda. U Vašem pregledniku možete mijenjati postavke za primanje kolačića, obrisati ih ili ih jednostavno odbiti primiti, čine će neke funkcionalnosti na stranici Apartmani Hrvatska postati nedostupne.