APARTMENTS P & Z

PALIT 183Rab, Palitotok Rab

Telefon: 00385-51-725164; 00385-98-9948380

Vlasnici govore: EN, DE, IT, SLO

Pošaljite upit

OPIS OBJEKTA

Imamo više od 30 godina iskustva u najmu apartmana. Radujemo se svakom turistu. Većina kuće je ručni rad samog vlasnika, koji je posebnu pažnju posvetio kamenim detaljima (vanjski zidovi kuće, bunar isl.) Posebne su i velike terase s pogledom na uređeno zelenilo vrta. U dvorištu kuće se nalazi parkiralište koje se može zatvoriti. Kućni ljubimci 10 €, vez za brod 15 €.

broj osnovnih ležajeva4
broj pomoćnih ležajeva1
dječji krevetić PO UPITU
broj spavaćih soba2
dnevni boravak NE
odvojeni boravak NE
pozicija PRIZEMLJE
kvadratura62 m2
klima DA
telefon NE
TV DA
satelitska TV DA
Internet (Wi-Fi) BESPLATNO
terasa DA
parking DA 1
garaža NE
vez DA
pogled na more NE
do mora (m)50 m
do centra (m)200 m
kućni ljubimci DA
pristup kolicima NE
grijanje DA
KUPAONICA
perilica rublja PO UPITU
tuš / kada TUŠ
KUHINJA
hladnjak DA
pećnica DA
štednjak DA
aparat za kavu DA
roštilj vanjski DA
DODATNA PONUDA
BICIKL, IZLETI, TENIS, MASLINOVO ULJE, Ponuda privatnog maslinovog ulja
OPIS APARTMANA AP1
Apartman za 4 osobe s pomoćnim ležajem. Nalazi se u prizemlju kuće. Ima pogled na uređeni vrt s natkrivene terase u obliku slova L. Tako vam može pružiti užitak dok spremate doručak ili se opuštate u poslijepodnevnim ili večernjim satima.
AP1 CJENIK U EURO ****
1.6.- 28.6.
29.6.- 4.7.
5.7.- 24.8.
25.8.- 3.9.
4.9.- 13.9.
100
120
130
120
100
NADOPLATA ZA POMOĆNI LEŽAJ (po osobi/dan)
10
10
15
10
10
BANKOVNI RAČUN ZA UPLATU REZERVACIJE
IBAN: HR6523400093110502909 SWIFT adresa (BIC): Privredna banka Zagreb d.d., PBZGHR2X
NAPOMENA
Kućni ljubimci 10 €, vez za brod 15 €. Nadoplata za završno čišćenje 45€
KALENDAR ZAUZETOSTI

POŠALJITE UPIT ZA AP1

Fiksni datumi

Želim primati novosti i ponude

ANTI SPAM 2+2=

PONUDA SMJEŠTAJA U BLIZINI
Smještaj u blizini Rab, Palit
KRSTAČIĆ ZLATKO
Rab, Palit
Smještaj u blizini Rab, Palit
ANTEŠIĆ SANDRA
Rab, Palit

NAPOMENE:

VLASNIK je pojedinac, obrtnik, trgovačko društvo ili zadruga koja u svom posjedu-vlasništvu ima pravo upravljanja smještajnim jedinicama, a putem ove internet stranice ih oglašava i/ili reklamira u svoju korist i za svoj račun. VLASNIK smještajnih jedinica garantira da je ispunio sve potrebne uvjete Zakona o ugostiteljskoj djelatnosti (NN 138/06, 152/08, 43/09 i 88/10), te preuzima na sebe svu odgovornost koja iz tog zakona proizlazi, sa naglaskom na "članak 3a" tog zakona. VLASNIK ima samostalni pristup administraciji svih podataka, te preuzima na sebe svu odgovornost o točnosti tj. istinitosti podataka o smještajnim jedinicama koje se prezentiraju na ovoj internet stranici. VLASNIK preuzima na sebe svu odgovornost i obveze prema osobama, koje su odlučile koristiti (konzumirati) smještajne jedinice VLASNIKA, a došle su putem ove internet stranice.

Ispunjavanjem online forme za slanje upita za rezervacijom, dajete svoj pristanak da Vaše osobne podatke sadržane u ovom formularu možemo obrađivati i/ili povjeriti obradu predmetnih osobnih podataka trećim osobama u interne svrhe. Svi posjetitelji koji popune online formu za slanje upita za rezervacijom daju svoj pristanak, da im se na navedene kontakt podatke mogu javiti vlasnik objekta ili njihov predstavnik, te ovlaštene osobe koje održavaju ovu internet stranicu.

Stranica Apartmani Hrvatska koristi tzv. kolačiće, cookies, male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na posjetiteljevom računalu. Koriste se za omogućavanje potpune funkcionalnosti stranice, te prilagodbu izgleda. U Vašem pregledniku možete mijenjati postavke za primanje kolačića, obrisati ih ili ih jednostavno odbiti primiti, čine će neke funkcionalnosti na stranici Apartmani Hrvatska postati nedostupne.