PLJEŠA MARIJA

KRALJA ZVONIMIRA 93Novi VinodolskiCrikvenička rivijera

Telefon: 00385-51-244583;

Vlasnici govore: D, IT

Pošaljite upit

  • POLOŽAJ NA KARTI
  • GALERIJA 1
broj osnovnih ležajeva2
broj pomoćnih ležajeva1
broj spavaćih soba1
dnevni boravak DA
br.pom. ležaja u boravku1
pozicija PRIZEMLJE
kvadratura35 m2
klima DA
telefon PO UPITU
TV DA
satelitska TV DA
terasa6 m2
parking DA 6
vez DA
pogled na more NE
do mora (m)400 m
do centra (m)1000 m
kućni ljubimci DA
pristup kolicima DA
grijanje NE
KUPAONICA
perilica rublja PO UPITU
tuš / kada TUŠ
KUHINJA
hladnjak DA
pećnica DA
roštilj vanjski DA
DODATNA PONUDA
ČAMAC, RIBARENJE, MASLINOVO ULJE, SMOKVE, PRŠUT, VEZ POGODAN ZA MANJU BRODICU
AP1CJENIK U EURO PO DANU ***
PRED SEZONA
SEZONA
POST SEZONA
PO UPITU
PO UPITU
PO UPITU
DORUČAK
5 EURO

POŠALJITE UPIT ZA AP1

Fiksni datumi

Želim primati novosti i ponude

ANTI SPAM 4+4=

PONUDA SMJEŠTAJA U BLIZINI
Smještaj u blizini Novi Vinodolski
ANDRETIĆ ŽELJKO
Novi Vinodolski
Smještaj u blizini Novi Vinodolski
BUTKOVIĆ VESNA
Novi Vinodolski

NAPOMENE:

VLASNIK je pojedinac, obrtnik, trgovačko društvo ili zadruga koja u svom posjedu-vlasništvu ima pravo upravljanja smještajnim jedinicama, a putem ove internet stranice ih oglašava i/ili reklamira u svoju korist i za svoj račun. VLASNIK smještajnih jedinica garantira da je ispunio sve potrebne uvjete Zakona o ugostiteljskoj djelatnosti (NN 138/06, 152/08, 43/09 i 88/10), te preuzima na sebe svu odgovornost koja iz tog zakona proizlazi, sa naglaskom na "članak 3a" tog zakona. VLASNIK ima samostalni pristup administraciji svih podataka, te preuzima na sebe svu odgovornost o točnosti tj. istinitosti podataka o smještajnim jedinicama koje se prezentiraju na ovoj internet stranici. VLASNIK preuzima na sebe svu odgovornost i obveze prema osobama, koje su odlučile koristiti (konzumirati) smještajne jedinice VLASNIKA, a došle su putem ove internet stranice.

Ispunjavanjem online forme za slanje upita za rezervacijom, dajete svoj pristanak da Vaše osobne podatke sadržane u ovom formularu možemo obrađivati i/ili povjeriti obradu predmetnih osobnih podataka trećim osobama u interne svrhe. Svi posjetitelji koji popune online formu za slanje upita za rezervacijom daju svoj pristanak, da im se na navedene kontakt podatke mogu javiti vlasnik objekta ili njihov predstavnik, te ovlaštene osobe koje održavaju ovu internet stranicu.

Stranica Apartmani Hrvatska koristi tzv. kolačiće, cookies, male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na posjetiteljevom računalu. Koriste se za omogućavanje potpune funkcionalnosti stranice, te prilagodbu izgleda. U Vašem pregledniku možete mijenjati postavke za primanje kolačića, obrisati ih ili ih jednostavno odbiti primiti, čine će neke funkcionalnosti na stranici Apartmani Hrvatska postati nedostupne.