LAZARIĆ VALTER

EPULONOVA 17NovigradIstra

Telefon: 00385-52-757993; 00385-98-1976189

Vlasnici govore: D, EN, IT, SLO

Pošaljite upit

OPIS OBJEKTA

Ova kamena kuća, građena u tradicionalnom istarskom stilu, nalazi se u slikovitom gradiću Novigradu, na sjeverozapadnoj obali Istre. Smještaj se sastoji od prostrane, tradicionalno opremljene kuhinje s kaminom, velikim stolom, kaučem i TV sat, WI-FI. Izlaz iz blagovaonice vodi do natkrivene terase, opremljene stolom, gdje možete uživati u sjeni, kao i pogledu na zeleni travnjak i vrt. Stubište pored blagovaonice vodi dolje u donju etažu koja se sastoji od prostrane sobe s velikim bračnim krevetom i krevetom za jednu osobu + dodatni ležaj - kauč. Soba je namještena u starinskom stilu. Tu je i kupaonica s WC-om i tušem. Kuća je udaljena samo 200 metara od mora, u neposrednoj blizini marine Novigrad i plaže. Ima parkirno mjesto u dvorištu, kao i roštilj. Radujemo se vašem dolasku!

broj osnovnih ležajeva2
pozicija KAT
klima NE
telefon NE
TV NE
satelitska TV NE
terasa DA
parking NE
garaža NE
pogled na more DA
do mora (m)200 m
do centra (m)200 m
pristup kolicima NE
grijanje NE
KUPAONICA
perilica rublja NE
tuš / kada TUŠ
KUHINJA
hladnjak DA
pećnica NE
roštilj vanjski DA
DODATNA PONUDA
APARTMAN -ANTONIA-
AP1CJENIK U EURO PO DANU ***
31.05. - 20.06.
21.06. - 18.07.
19.07. - 15.08.
16.08 - 29.08
30.08.- 30.09.
65 EURO
77 EURO
90 EURO
77 EURO
65
NADOPLATA ZA POMOĆNI LEŽAJ (po osobi/dan)
8
8
8
8
8

POŠALJITE UPIT ZA AP1

Fiksni datumi

Želim primati novosti i ponude

ANTI SPAM 2+1=

PONUDA SMJEŠTAJA U BLIZINI
Smještaj u blizini Novigrad
APARTMANI MARKO VL. DUSAN I MARKO TONCIC
Novigrad

NAPOMENE:

VLASNIK je pojedinac, obrtnik, trgovačko društvo ili zadruga koja u svom posjedu-vlasništvu ima pravo upravljanja smještajnim jedinicama, a putem ove internet stranice ih oglašava i/ili reklamira u svoju korist i za svoj račun. VLASNIK smještajnih jedinica garantira da je ispunio sve potrebne uvjete Zakona o ugostiteljskoj djelatnosti (NN 138/06, 152/08, 43/09 i 88/10), te preuzima na sebe svu odgovornost koja iz tog zakona proizlazi, sa naglaskom na "članak 3a" tog zakona. VLASNIK ima samostalni pristup administraciji svih podataka, te preuzima na sebe svu odgovornost o točnosti tj. istinitosti podataka o smještajnim jedinicama koje se prezentiraju na ovoj internet stranici. VLASNIK preuzima na sebe svu odgovornost i obveze prema osobama, koje su odlučile koristiti (konzumirati) smještajne jedinice VLASNIKA, a došle su putem ove internet stranice.

Ispunjavanjem online forme za slanje upita za rezervacijom, dajete svoj pristanak da Vaše osobne podatke sadržane u ovom formularu možemo obrađivati i/ili povjeriti obradu predmetnih osobnih podataka trećim osobama u interne svrhe. Svi posjetitelji koji popune online formu za slanje upita za rezervacijom daju svoj pristanak, da im se na navedene kontakt podatke mogu javiti vlasnik objekta ili njihov predstavnik, te ovlaštene osobe koje održavaju ovu internet stranicu.

Stranica Apartmani Hrvatska koristi tzv. kolačiće, cookies, male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na posjetiteljevom računalu. Koriste se za omogućavanje potpune funkcionalnosti stranice, te prilagodbu izgleda. U Vašem pregledniku možete mijenjati postavke za primanje kolačića, obrisati ih ili ih jednostavno odbiti primiti, čine će neke funkcionalnosti na stranici Apartmani Hrvatska postati nedostupne.