JURIČIĆ IVA

PUT ZA PALERU 16MedulinIstra

Telefon: 00385-52-386997; 00385-98-625048, 00385-98-653810

Vlasnici govore: DE, EN, IT

Pošaljite upit

OPIS MJESTA

Ližnjan je malo primorsko naselje gdje uistinu možete uživati u miru i tišini. U Ližnjanu postoji jedna uređena plaža sa tratinom i kafićima, a ostatak obale nudi tzv. DIVLJE plaže do kojih se dolazi bijelim cestama, a koje su pogodne prvenstveno ukoliko želite posjećivati plaže koje nisu prenapučene ljudima. Zračnom linijom je more udaljeno otprilike 600 m od apartmana, no ako do plaža želite ići autom, do mora ćete se voziti oko 1 km. Iz Ližnjana vozi i jedan taxi čamac do Levana - to je pješčani otok na udaljenosti od 5 minuta vožnje čamcem od obale, a nudi pješčanu plažu sa kafićima. Ližnjan je udaljen 5 minuta vožnje od Medulina, gdje ima veći izbor raznih plaža sa kafićima kao i dvije pješčane plaže. U Medulinu ima i uređeno šetalište sa kafićima i dvije diskoteke, tako da na svega 5 minuta autom od apartmana imate bogatiju ponudu noćnog života. Najveći istarski grad Pula udaljen je od apartmana 10 minuta autom

OPIS OBJEKTA

Apartman je površine 59 m2, ima terasu od 10 m2 sa stolom i stolicama, s koje se pruža direktan pogled na more, sa stolom i stolicama, ležaljkom, suncobranom i grillom. Apartman se sastoji od 1 spavaće sobe sa bračnim krevetom, 1 spavaće sobe sa dva zasebna kreveta, plus jedan dodatni krevet. Ima prostrani dnevni boravak sa kaučom za 6 osoba, SAT TV i DVD/CD player, Netflix, klima-uređajem, blagovaonicu i potpuno opremljenu kuhinju – pećnica, stroj za pranje suđa... Kupatilo je opremljeno kadom, bojlerom, grijalicom i strojem za pranje rublja.

broj osnovnih ležajeva4
broj pomoćnih ležajeva1
broj spavaćih soba2
dnevni boravak DA
br.pom. ležaja u boravku1
odvojeni boravak DA
pozicija KAT
kvadratura64 m2
klima DA
telefon NE
TV DA
satelitska TV DA
Internet (Wi-Fi) BESPLATNO
terasa DA
parking DA 2
pogled na more DA
do mora (m)1000 m
do centra (m)300 m
pristup kolicima NE
grijanje DA
KUPAONICA
perilica rublja DA
tuš / kada KADA
KUHINJA
hladnjak DA
pećnica DA
štednjak DA
aparat za kavu DA
perilica suđa DA
roštilj vanjski DA
DODATNA PONUDA
MASLINOVO ULJE,
AP1CJENIK U EURO PO DANU ***
01.06.- 28.06.
29.06.- 19.07.
20.07.- 30.08.
31.08.- 06.09.
07.09.- 13.09.
85 EURO
100 EURO
150 EURO
100 EURO
85 EURO

POŠALJITE UPIT ZA AP1

Fiksni datumi

Želim primati novosti i ponude

ANTI SPAM 3+2=

NAPOMENE:

VLASNIK je pojedinac, obrtnik, trgovačko društvo ili zadruga koja u svom posjedu-vlasništvu ima pravo upravljanja smještajnim jedinicama, a putem ove internet stranice ih oglašava i/ili reklamira u svoju korist i za svoj račun. VLASNIK smještajnih jedinica garantira da je ispunio sve potrebne uvjete Zakona o ugostiteljskoj djelatnosti (NN 138/06, 152/08, 43/09 i 88/10), te preuzima na sebe svu odgovornost koja iz tog zakona proizlazi, sa naglaskom na "članak 3a" tog zakona. VLASNIK ima samostalni pristup administraciji svih podataka, te preuzima na sebe svu odgovornost o točnosti tj. istinitosti podataka o smještajnim jedinicama koje se prezentiraju na ovoj internet stranici. VLASNIK preuzima na sebe svu odgovornost i obveze prema osobama, koje su odlučile koristiti (konzumirati) smještajne jedinice VLASNIKA, a došle su putem ove internet stranice.

Ispunjavanjem online forme za slanje upita za rezervacijom, dajete svoj pristanak da Vaše osobne podatke sadržane u ovom formularu možemo obrađivati i/ili povjeriti obradu predmetnih osobnih podataka trećim osobama u interne svrhe. Svi posjetitelji koji popune online formu za slanje upita za rezervacijom daju svoj pristanak, da im se na navedene kontakt podatke mogu javiti vlasnik objekta ili njihov predstavnik, te ovlaštene osobe koje održavaju ovu internet stranicu.

Stranica Apartmani Hrvatska koristi tzv. kolačiće, cookies, male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na posjetiteljevom računalu. Koriste se za omogućavanje potpune funkcionalnosti stranice, te prilagodbu izgleda. U Vašem pregledniku možete mijenjati postavke za primanje kolačića, obrisati ih ili ih jednostavno odbiti primiti, čine će neke funkcionalnosti na stranici Apartmani Hrvatska postati nedostupne.