HAIN NEVIA

SVETI JAKOV BBMali Lošinjotoci Cres i Lošinj

Telefon: ; 00385 91 795 4948 / 00385 99 208 0550

Vlasnici govore: EN, IT

Pošaljite upit

OPIS MJESTA

hrvatski,talijanski i engleski Akontacija se plača 30% od ukupnog iznosa. Razlika računa plača se pri ulasku u apartmanu.

OPIS OBJEKTA

Apartman u objektu sa još 4 stana.Svaki ima poseban ulaz i vlastiti parking, Apartman NEVIA je veliki 56 m2 na prvom katu. Velika terasa 13 m2 sa prekrasnim pogledom na more i zelenilo. Spavača soba 16 m2 sa bračnim krevetom i jednom foteljom na razvlačenje. Soba ima izlaz na terasu. Kuhinja, blagavaona i dnevni boravak u jednoj prostoriji od 20 m2 sa izlazom na terasu. Ima dvosjed i kut na razvlačenje,sa nočnim ormaričem, televizijom, klimom i sve za kuhinju (štednjak,mikrovalna,kuhalo za vodu i ostale potrepštine). Veliko kupatilo cca 8 m2 sa veš mašinom. U cijenu uračunato SVE osim kučnih ljubimaca. U blizini objekta nalazi se igralište za djecu.

broj osnovnih ležajeva4
broj pomoćnih ležajeva1
dječji krevetić PO UPITU
broj spavaćih soba1
dnevni boravak DA
br.pom. ležaja u boravku2
pozicija KAT
kvadratura56,6 m2
klima DA
telefon NE
TV DA
satelitska TV DA
Internet (Wi-Fi) BESPLATNO
terasa DA
parking DA
vez NE
pogled na more DA
do mora (m)300 m
do centra (m)50 m
kućni ljubimci DA
pristup kolicima DA
grijanje DA
KUPAONICA
perilica rublja DA
tuš / kada TUŠ
KUHINJA
hladnjak DA
pećnica NE
mikrovalna DA
aparat za kavu DA
roštilj vanjski DA
DODATNA PONUDA
RIBARENJE, KUĆNI LJUBIMCI=po dogovoru. SV. JAKOV UDALJEN OD MALOG LOŠINJA 14 KM. /// SVJEŽE RIBE.!
OPIS APARTMANA AP1
hrvatski,talijanski i engleski
AP1CJENIK U EURO PO DANU ***
PRED SEZONA
SEZONA
POST SEZONA
48-55 EURO
65-75 EURO
48-55 EURO
BANKOVNI RAČUN ZA UPLATU REZERVACIJE
AKONTACIJA SE PLAČA 30% OD UKUPNOG IZNOSA, Ostali dio računa plača se pri ulasku u apartman.
NAPOMENA
PRICES ARE NEGOTIABLE! PETS=when asked. FRESH FISH, FISHING. SV.JAKOV 12 KM AWAY FROM MALI LOSINJ.

POŠALJITE UPIT ZA AP1

Fiksni datumi

Želim primati novosti i ponude

ANTI SPAM 2+2=

PONUDA SMJEŠTAJA U BLIZINI
Smještaj u blizini Mali Lošinj
VANDA GOLEŠ
Mali Lošinj
Smještaj u blizini Mali Lošinj
APARTMANI VEMA vl. GORDANA PUŠKARIĆ
Mali Lošinj

NAPOMENE:

VLASNIK je pojedinac, obrtnik, trgovačko društvo ili zadruga koja u svom posjedu-vlasništvu ima pravo upravljanja smještajnim jedinicama, a putem ove internet stranice ih oglašava i/ili reklamira u svoju korist i za svoj račun. VLASNIK smještajnih jedinica garantira da je ispunio sve potrebne uvjete Zakona o ugostiteljskoj djelatnosti (NN 138/06, 152/08, 43/09 i 88/10), te preuzima na sebe svu odgovornost koja iz tog zakona proizlazi, sa naglaskom na "članak 3a" tog zakona. VLASNIK ima samostalni pristup administraciji svih podataka, te preuzima na sebe svu odgovornost o točnosti tj. istinitosti podataka o smještajnim jedinicama koje se prezentiraju na ovoj internet stranici. VLASNIK preuzima na sebe svu odgovornost i obveze prema osobama, koje su odlučile koristiti (konzumirati) smještajne jedinice VLASNIKA, a došle su putem ove internet stranice.

Ispunjavanjem online forme za slanje upita za rezervacijom, dajete svoj pristanak da Vaše osobne podatke sadržane u ovom formularu možemo obrađivati i/ili povjeriti obradu predmetnih osobnih podataka trećim osobama u interne svrhe. Svi posjetitelji koji popune online formu za slanje upita za rezervacijom daju svoj pristanak, da im se na navedene kontakt podatke mogu javiti vlasnik objekta ili njihov predstavnik, te ovlaštene osobe koje održavaju ovu internet stranicu.

Stranica Apartmani Hrvatska koristi tzv. kolačiće, cookies, male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na posjetiteljevom računalu. Koriste se za omogućavanje potpune funkcionalnosti stranice, te prilagodbu izgleda. U Vašem pregledniku možete mijenjati postavke za primanje kolačića, obrisati ih ili ih jednostavno odbiti primiti, čine će neke funkcionalnosti na stranici Apartmani Hrvatska postati nedostupne.