PRODANOVSKI DARIJA

MIROSLAVA KRLEŽE 26RovinjIstra

Telefon: 00385-98-607504; 00385-98-607504

Vlasnici govore: DE, EN, RUS

Pošaljite upit

broj osnovnih ležajeva4
broj pomoćnih ležajeva2
dječji krevetić DA
broj spavaćih soba2
dnevni boravak DA
br.pom. ležaja u boravku2
odvojeni boravak DA
pozicija KAT
kvadratura80 m2
klima DA
telefon NE
TV DA
satelitska TV DA
Internet (Wi-Fi) BESPLATNO
terasa DA
parking DA 2
pogled na more NE
do mora (m)100 m
do centra (m)2000 m
kućni ljubimci DA
pristup kolicima NE
grijanje DA
KUPAONICA
perilica rublja NE
tuš / kada TUŠ
KUHINJA
hladnjak DA
pećnica DA
štednjak DA
mikrovalna DA
aparat za kavu DA
roštilj vanjski DA
AP2 CJENIK U EURO PO DANU ***
PRED SEZONA
SEZONA
POST SEZONA
120EURO
140 EURO
120 EURO
NADOPLATA ZA POMOĆNI LEŽAJ (po osobi/dan)
18 EURO
21 EURO
18EURO
NAPOMENA
Završno čišćenje- JEDNOKRATNO - U sezoni 35 EURO, van sezone 30 EURO : KUČNI LJUBIMCI: Mali pas 5 EURO, Veliki pas 10 EURO po danu
KALENDAR ZAUZETOSTI

POŠALJITE UPIT ZA AP2

Fiksni datumi

Želim primati novosti i ponude

ANTI SPAM 4+3=

PONUDA SMJEŠTAJA U BLIZINI
Smještaj u blizini Rovinj
MODRUŠAN APARTMENTS
Rovinj
Smještaj u blizini Rovinj
APARTMANI ALBA VL. INES POROPAT
Rovinj

NAPOMENE:

VLASNIK je pojedinac, obrtnik, trgovačko društvo ili zadruga koja u svom posjedu-vlasništvu ima pravo upravljanja smještajnim jedinicama, a putem ove internet stranice ih oglašava i/ili reklamira u svoju korist i za svoj račun. VLASNIK smještajnih jedinica garantira da je ispunio sve potrebne uvjete Zakona o ugostiteljskoj djelatnosti (NN 138/06, 152/08, 43/09 i 88/10), te preuzima na sebe svu odgovornost koja iz tog zakona proizlazi, sa naglaskom na "članak 3a" tog zakona. VLASNIK ima samostalni pristup administraciji svih podataka, te preuzima na sebe svu odgovornost o točnosti tj. istinitosti podataka o smještajnim jedinicama koje se prezentiraju na ovoj internet stranici. VLASNIK preuzima na sebe svu odgovornost i obveze prema osobama, koje su odlučile koristiti (konzumirati) smještajne jedinice VLASNIKA, a došle su putem ove internet stranice.

Ispunjavanjem online forme za slanje upita za rezervacijom, dajete svoj pristanak da Vaše osobne podatke sadržane u ovom formularu možemo obrađivati i/ili povjeriti obradu predmetnih osobnih podataka trećim osobama u interne svrhe. Svi posjetitelji koji popune online formu za slanje upita za rezervacijom daju svoj pristanak, da im se na navedene kontakt podatke mogu javiti vlasnik objekta ili njihov predstavnik, te ovlaštene osobe koje održavaju ovu internet stranicu.

Stranica Apartmani Hrvatska koristi tzv. kolačiće, cookies, male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na posjetiteljevom računalu. Koriste se za omogućavanje potpune funkcionalnosti stranice, te prilagodbu izgleda. U Vašem pregledniku možete mijenjati postavke za primanje kolačića, obrisati ih ili ih jednostavno odbiti primiti, čine će neke funkcionalnosti na stranici Apartmani Hrvatska postati nedostupne.