NONO MIKO

Strossmayerovo Šetalište 4CrikvenicaCrikvenička rivijera

Telefon: +385 51 289 481; +385 98 496 216

Web:

Vlasnici govore: Engleski

Pošaljite upit

broj osnovnih ležajeva4
broj pomoćnih ležajeva2
dječji krevetić DA
broj spavaćih soba2
dnevni boravak DA
br.pom. ležaja u boravku2
odvojeni boravak DA
pozicija KAT
kvadratura60 m2
klima DA
TV DA
satelitska TV DA
Internet (Wi-Fi) DA
terasa DA
parking PO UPITU
pogled na more DA
do mora (m)40
do centra (m)50
pristup kolicima NE
grijanje DA
KUPAONICA
perilica rublja DA
tuš / kada TUŠ
KUHINJA
hladnjak DA
pećnica DA
štednjak DA
mikrovalna DA
aparat za kavu DA
perilica suđa DA
VLASTITI RESTORAN U OBJEKTU
DODATNA PONUDA
PARKING - 6€ DAN / 6€ DAY
AP1CJENIK U EURO PO DANU ***
9.6.- 29.06.
30.06.- 13.07.
14.07.- 17.08.
18.08.- 31.8.
01.09.- 30.9.
NAPOMENA
AKONTACIJA - 30% od ukupnog iznosa;Ostatak na dan preuzimanja apartmana / advance payment: 30% of the full amoun ;The rest-paid on the day of arrival

POŠALJITE UPIT ZA AP1

Fiksni datumi

Želim primati novosti i ponude

ANTI SPAM 1+1=

PONUDA SMJEŠTAJA U BLIZINI
Smještaj u blizini Crikvenica
SOBE KLARA
Crikvenica
Smještaj u blizini: Crikvenica
Apartman Michael NADA IVANŠIĆ
Crikvenica

NAPOMENE:

VLASNIK je pojedinac, obrtnik, trgovačko društvo ili zadruga koja u svom posjedu-vlasništvu ima pravo upravljanja smještajnim jedinicama, a putem ove internet stranice ih oglašava i/ili reklamira u svoju korist i za svoj račun. VLASNIK smještajnih jedinica garantira da je ispunio sve potrebne uvjete Zakona o ugostiteljskoj djelatnosti (NN 138/06, 152/08, 43/09 i 88/10), te preuzima na sebe svu odgovornost koja iz tog zakona proizlazi, sa naglaskom na "članak 3a" tog zakona. VLASNIK ima samostalni pristup administraciji svih podataka, te preuzima na sebe svu odgovornost o točnosti tj. istinitosti podataka o smještajnim jedinicama koje se prezentiraju na ovoj internet stranici. VLASNIK preuzima na sebe svu odgovornost i obveze prema osobama, koje su odlučile koristiti (konzumirati) smještajne jedinice VLASNIKA, a došle su putem ove internet stranice.

Ispunjavanjem online forme za slanje upita za rezervacijom, dajete svoj pristanak da Vaše osobne podatke sadržane u ovom formularu možemo obrađivati i/ili povjeriti obradu predmetnih osobnih podataka trećim osobama u interne svrhe. Svi posjetitelji koji popune online formu za slanje upita za rezervacijom daju svoj pristanak, da im se na navedene kontakt podatke mogu javiti vlasnik objekta ili njihov predstavnik, te ovlaštene osobe koje održavaju ovu internet stranicu.

Stranica Apartmani Hrvatska koristi tzv. kolačiće, cookies, male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na posjetiteljevom računalu. Koriste se za omogućavanje potpune funkcionalnosti stranice, te prilagodbu izgleda. U Vašem pregledniku možete mijenjati postavke za primanje kolačića, obrisati ih ili ih jednostavno odbiti primiti, čine će neke funkcionalnosti na stranici Apartmani Hrvatska postati nedostupne.