ŽAMIĆ MARTA

Šćit 34BrelaMakarska rivijera

Telefon: 00385-21-618 305, 00385-95-815 8060; 00385-21-618 305, 00385-95-815 8060

Web:

Vlasnici govore: EN

Pošaljite upit

OPIS OBJEKTA

Kuća se nalazi u mirnom okruženju, plaža je udaljena oko 45 metara. U blizini kuće je dućan za opskrbu s namirnicama, a na plaži mali restoran. Centar mjesta je udaljen oko 1600 metara šetnje uz more.

broj osnovnih ležajeva3
broj spavaćih soba1
odvojeni boravak NE
pozicija PRIZEMLJE
kvadratura25 m2
klima DA
telefon NE
TV DA
satelitska TV DA
Internet (Wi-Fi) BESPLATNO
terasa DA
parking DA 1
pogled na more NE
do mora (m)45
do centra (m)1600
pristup kolicima NE
grijanje DA
KUPAONICA
perilica rublja NE
tuš / kada TUŠ
KUHINJA
hladnjak DA
pećnica DA
štednjak DA
AP1CJENIK U EURO PO DANU ***
PRED SEZONA
SEZONA
POST SEZONA
PO UPITU
PO UPITU
PO UPITU

POŠALJITE UPIT ZA AP1

Fiksni datumi

Želim primati novosti i ponude

ANTI SPAM 3+3=

PONUDA SMJEŠTAJA U BLIZINI
Smještaj u blizini Brela
APARTMANI STANIČIĆ MIRKO vl. STANIČIĆ MIRKO
Brela
Smještaj u blizini: Brela
NOVAK IVAN (STIPUKIN)
Brela

NAPOMENE:

VLASNIK je pojedinac, obrtnik, trgovačko društvo ili zadruga koja u svom posjedu-vlasništvu ima pravo upravljanja smještajnim jedinicama, a putem ove internet stranice ih oglašava i/ili reklamira u svoju korist i za svoj račun. VLASNIK smještajnih jedinica garantira da je ispunio sve potrebne uvjete Zakona o ugostiteljskoj djelatnosti (NN 138/06, 152/08, 43/09 i 88/10), te preuzima na sebe svu odgovornost koja iz tog zakona proizlazi, sa naglaskom na "članak 3a" tog zakona. VLASNIK ima samostalni pristup administraciji svih podataka, te preuzima na sebe svu odgovornost o točnosti tj. istinitosti podataka o smještajnim jedinicama koje se prezentiraju na ovoj internet stranici. VLASNIK preuzima na sebe svu odgovornost i obveze prema osobama, koje su odlučile koristiti (konzumirati) smještajne jedinice VLASNIKA, a došle su putem ove internet stranice.

Ispunjavanjem online forme za slanje upita za rezervacijom, dajete svoj pristanak da Vaše osobne podatke sadržane u ovom formularu možemo obrađivati i/ili povjeriti obradu predmetnih osobnih podataka trećim osobama u interne svrhe. Svi posjetitelji koji popune online formu za slanje upita za rezervacijom daju svoj pristanak, da im se na navedene kontakt podatke mogu javiti vlasnik objekta ili njihov predstavnik, te ovlaštene osobe koje održavaju ovu internet stranicu.

Stranica Apartmani Hrvatska koristi tzv. kolačiće, cookies, male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na posjetiteljevom računalu. Koriste se za omogućavanje potpune funkcionalnosti stranice, te prilagodbu izgleda. U Vašem pregledniku možete mijenjati postavke za primanje kolačića, obrisati ih ili ih jednostavno odbiti primiti, čine će neke funkcionalnosti na stranici Apartmani Hrvatska postati nedostupne.