aparmani Duda

Havišće 36JadranovoCrikvenička rivijera

Telefon: ; +385(0)98 260 505

Vlasnici govore: EN, DE, RU

Pošaljite upit

OPIS MJESTA

OPČENITO Najstariji tragovi naselja na području Jadranova potječu iz mlađeg kamenog doba. Arheološki lokalitet Lokvišće, smješten u uvali Lokvišće, kojeg svakako valja posjetiti, iz rimskog je doba s restauriranim ostacima zgrada i to je najstariji spomenik kulture u Jadranovu. Na lokalitetu je pronađen velik broj razbijenih amfora, što ukazuje na postojanje male luke i skladišta. U uvali Lokvišće nalazi se i jedan prirodni fenomen – ljekovito blato koje ima balneološke kvalitete i koristi se za ublažavanje reumatskih tegoba. U 8. i 9. stoljeću područje naseljavaju Hrvati iz Dalmacije. Mjesto je na karti iz 1426. godine označeno kao Sveti Jakov. Gradić ima to ime sve do 1954. godine, kada se građani na referendumu (komunistički), birajući između 5 ponuđenih imena, odlučuju za ime Jadranovo. KRATKI OPIS MJESTA JADRANOVO Jadranovo je mali ribarski gradić u blizini poznatog turističkog grada Crikvenica (8km), 4 km udaljen od zračne luke Rijeka na mostom povezanom otoku Krk. Mjesto je okruženo prirodnom šumom s dobro očuvanom prirodom. Šuma je ispresjecana stazama za pješačenje i šetnju (sa psom ili bez) i jogging. Prostor oko kuće je tih i miran bez prometa s lijepom plažom na obali. Idealno mjesto za odmor i dječju igru. U okolici ima puno destinacija za zanimljive jednodnevne izlete i zabavu (unutar radiusa 10-30 km) kao npr.: Island Krk, peninsula Istria(30km), port/town Rijeka(18km), well-known summer resort Opatija(20km), mountains of Gorski Kotar(30km), etc. MOGUĆNOSTI KRATKIH IZLETA U OKOLICU: http://en.wikipedia.org/wiki/Adriatic_Sea, www.crikvenica.net , www.tzm-jadranovo.hr www.tz-rijeka.hr , www.appleby.net/cityrijeka.htlm , www.krk.hr , www.tz-krk.hr, www.krkinfo.com , www.vinodol.org, www.gorski-kotar.com.hr/en , www.visitopatija.net/hr/atrakcije , www.np-plitvicka-jezera.hr/en , or simple on Googl and klick : Opatija-Croatia, Krk-Croatia, Gorski Kotar-Croatia, Plitvice-Croatia (Plitvicka jezera, Plitvice lakes), Istria-Croatia ect Kvarner-Croatia. www.krk.hr, www.tz-krk.hr, www.krkinfo.com, www.vinodol.org, www.gorski-kotar.com.hr/en, www.visitopatija.net/hr/atrakcije, www.np-plitvicka-jezera.hr/en, Или просто нажмите в Google: Опатия, остров Крк, Горски Котар, Плитвицкие озера, полуостров Истрия, Кварнер, Винодол и т. д.

OPIS OBJEKTA

OPIS APARTMANA U kući su dva apartmana na prvom katu. Apartmani su potpuno identični, AP1 prema moru (na jugozapad), drugi AP2 okrenut na suprotnu stranu (na sjeveroistok) veličine cca 35 m2 svaki. Na kat se dolazi vanjskim odvojenim stepenicama i posebnim ulazom. Apartmani su na suprotnim stranama kuće i potpuno odvojeni. Svaki apartman ima oko 6 m balkona i lođu cca 4x2m (s tendom). AP1 apartman ima pogled na more, a AP2 pogled na uređeni vrt (dvorište), stražnju ulicu te u pozadini planinski lanac Gorskog Kotara. Svaki apartman sastoji se od dnevnog boravka veličine cca 20 m2 s kuhinjom u jednom uglu, zatim spavaće sobe, te kupaone s WC-om. U dnevnom boravku su dva kauča na razvlačenje sa klupskim stolićem, stol i stolci za blagovanje, te regal s televizorom i radioaparatom. Dnevni boravak ima staklenu kliznu stijenu za izlazak na lođu i balkon. Kuhinja je potpuno opremljena: plinsko-električni štednjak s napom, hladnjak, zamrzivač, kafe aparat, toster, grijač vode, mikrovalna, kompletno suđe za pripremu hrane te tanjuri, zdjelice , čaše, šalice i pribor za jelo, kuhinjske krpe, sve za 6 osoba. U spavaćoj sobi je bračni krevet s noćnim ormarićima, ugrađenim četvero krilnim ormarom, te toaletnim stolićem s ogledalom i ladicama. Kupaona ima tuš kabinu, ormariće za higijenski pribor, lavabo s ogledalom. Postoji neophodni pribor za održavanje higijene, ručnici, fen i sl. Apartmani imaju klima uređaj, satelitski TV program i centralno grijanje (priprema tople vode je također centralna s neograničenim količinama). Svaki apartman ima svoj parking, na upotrebu stoji pokretni gril koji se može koristiti na lođi (odnosno balkonu). Dozvoljeni su kućni ljubimci (uz nadoplatu). Udaljenost do mora 70m, do prve trgovine 200m, do nekoliko restorana cca 250m Ronilački centri i teniska igrališta se nalaze u gradu Crikvenica Veliki trgovački centri su u gradu Crikvenica Postoji mogućnost jednodnevnih individualnih izleta automobilom, kao i organizirani jednodnevni izleti manjim brodovima iz grada Crikvenice. U Crikvenici postoji boat rental, bike rental i sl.

broj osnovnih ležajeva2
broj pomoćnih ležajeva2
dječji krevetić PO UPITU
broj spavaćih soba1
dnevni boravak DA
br.pom. ležaja u boravku2
pozicija KAT
kvadratura35
klima DA
TV DA
satelitska TV DA
Internet (Wi-Fi) BESPLATNO
terasa DA
parking DA 3
vez DA
pogled na more DA
do mora (m)70
do centra (m)1000
kućni ljubimci DA
grijanje DA
KUPAONICA
tuš / kada TUŠ
KUHINJA
hladnjak DA
pećnica DA
štednjak DA
mikrovalna DA
aparat za kavu DA
roštilj vanjski DA
DODATNA PONUDA
ČAMAC, IZLETI, RONJENJE, TENIS, SMOKVE, Pets allowed(additional payment 6 €/day). The air conditionin is payed depending on the days used(6 €/day).
OPIS APARTMANA AP1
Dozvoljeni su kućni ljubimci (uz nadoplatu).
AP1 CJENIK U EURO PO DANU ***
15.6.- 28.6. 2024.
29.6.- 23.8. 2024.
24.8..- 30.8. 2024
31.8.- 14.9. 2024.
55
70
60
45
KALENDAR ZAUZETOSTI

POŠALJITE UPIT ZA AP1

Fiksni datumi

Želim primati novosti i ponude

ANTI SPAM 1+4=

PONUDA SMJEŠTAJA U BLIZINI
Smještaj u blizini Jadranovo
KUKULJAN MARIJA
Jadranovo

NAPOMENE:

VLASNIK je pojedinac, obrtnik, trgovačko društvo ili zadruga koja u svom posjedu-vlasništvu ima pravo upravljanja smještajnim jedinicama, a putem ove internet stranice ih oglašava i/ili reklamira u svoju korist i za svoj račun. VLASNIK smještajnih jedinica garantira da je ispunio sve potrebne uvjete Zakona o ugostiteljskoj djelatnosti (NN 138/06, 152/08, 43/09 i 88/10), te preuzima na sebe svu odgovornost koja iz tog zakona proizlazi, sa naglaskom na "članak 3a" tog zakona. VLASNIK ima samostalni pristup administraciji svih podataka, te preuzima na sebe svu odgovornost o točnosti tj. istinitosti podataka o smještajnim jedinicama koje se prezentiraju na ovoj internet stranici. VLASNIK preuzima na sebe svu odgovornost i obveze prema osobama, koje su odlučile koristiti (konzumirati) smještajne jedinice VLASNIKA, a došle su putem ove internet stranice.

Ispunjavanjem online forme za slanje upita za rezervacijom, dajete svoj pristanak da Vaše osobne podatke sadržane u ovom formularu možemo obrađivati i/ili povjeriti obradu predmetnih osobnih podataka trećim osobama u interne svrhe. Svi posjetitelji koji popune online formu za slanje upita za rezervacijom daju svoj pristanak, da im se na navedene kontakt podatke mogu javiti vlasnik objekta ili njihov predstavnik, te ovlaštene osobe koje održavaju ovu internet stranicu.

Stranica Apartmani Hrvatska koristi tzv. kolačiće, cookies, male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na posjetiteljevom računalu. Koriste se za omogućavanje potpune funkcionalnosti stranice, te prilagodbu izgleda. U Vašem pregledniku možete mijenjati postavke za primanje kolačića, obrisati ih ili ih jednostavno odbiti primiti, čine će neke funkcionalnosti na stranici Apartmani Hrvatska postati nedostupne.