BUBNIĆ VALTER

ZEMLJORADNIČKA 21UmagIstra

Telefon: ; 00385-98-874560

Web:

Vlasnici govore: DE, EN,IT,SLO,

Pošaljite upit

OPIS OBJEKTA

ljubimci uz nadoplatu 12 euro/dan

broj osnovnih ležajeva4
dječji krevetić NE
broj spavaćih soba2
dnevni boravak DA
odvojeni boravak NE
pozicija PRIZEMLJE
kvadratura41,3
klima NE
TV DA
satelitska TV DA
Internet (Wi-Fi) BESPLATNO
terasa DA
parking DA 1
garaža NE
vez NE
pogled na more NE
do mora (m)1200
do centra (m)1000
kućni ljubimci DA
pristup kolicima DA
grijanje DA
KUPAONICA
perilica rublja DA
tuš / kada TUŠ
KUHINJA
hladnjak DA
pećnica NE
štednjak DA
mikrovalna DA
aparat za kavu DA
roštilj vanjski DA
DODATNA PONUDA
POVRĆE IZ VRTA, valterbuba@inet.hr
AP1 ZELENICJENIK U EURO PO DANU ***
PRED SEZONA
SEZONA
POST SEZONA
45
60
40

POŠALJITE UPIT ZA AP1 ZELENI

Fiksni datumi

Želim primati novosti i ponude

ANTI SPAM 1+1=

PONUDA SMJEŠTAJA U BLIZINI
Smještaj u blizini Umag
ŠVERKO SONJA
Umag
Smještaj u blizini Umag
BUBNIĆ DANICA
Umag

NAPOMENE:

VLASNIK je pojedinac, obrtnik, trgovačko društvo ili zadruga koja u svom posjedu-vlasništvu ima pravo upravljanja smještajnim jedinicama, a putem ove internet stranice ih oglašava i/ili reklamira u svoju korist i za svoj račun. VLASNIK smještajnih jedinica garantira da je ispunio sve potrebne uvjete Zakona o ugostiteljskoj djelatnosti (NN 138/06, 152/08, 43/09 i 88/10), te preuzima na sebe svu odgovornost koja iz tog zakona proizlazi, sa naglaskom na "članak 3a" tog zakona. VLASNIK ima samostalni pristup administraciji svih podataka, te preuzima na sebe svu odgovornost o točnosti tj. istinitosti podataka o smještajnim jedinicama koje se prezentiraju na ovoj internet stranici. VLASNIK preuzima na sebe svu odgovornost i obveze prema osobama, koje su odlučile koristiti (konzumirati) smještajne jedinice VLASNIKA, a došle su putem ove internet stranice.

Ispunjavanjem online forme za slanje upita za rezervacijom, dajete svoj pristanak da Vaše osobne podatke sadržane u ovom formularu možemo obrađivati i/ili povjeriti obradu predmetnih osobnih podataka trećim osobama u interne svrhe. Svi posjetitelji koji popune online formu za slanje upita za rezervacijom daju svoj pristanak, da im se na navedene kontakt podatke mogu javiti vlasnik objekta ili njihov predstavnik, te ovlaštene osobe koje održavaju ovu internet stranicu.

Stranica Apartmani Hrvatska koristi tzv. kolačiće, cookies, male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na posjetiteljevom računalu. Koriste se za omogućavanje potpune funkcionalnosti stranice, te prilagodbu izgleda. U Vašem pregledniku možete mijenjati postavke za primanje kolačića, obrisati ih ili ih jednostavno odbiti primiti, čine će neke funkcionalnosti na stranici Apartmani Hrvatska postati nedostupne.