ŠKAPUL GORAN

LOPAR 470Loparotok Rab

Telefon: 00385-51-775089 ; 00385-98-800224 ,,,00385998322052

Web:

Vlasnici govore: D, EN, SLO, CZ

Pošaljite upit

OPIS MJESTA

Mobil : 00385 998322052

broj osnovnih ležajeva2
broj pomoćnih ležajeva1
dječji krevetić DA
broj spavaćih soba1
dnevni boravak NE
pozicija PRIZEMLJE
kvadratura45 m2
klima DA
TV DA
satelitska TV DA
Internet (Wi-Fi) DA
terasa DA
parking DA
garaža DA
vez DA
pogled na more DA
do mora (m)100 m
do centra (m)100 m
pristup kolicima DA
grijanje DA
KUPAONICA
tuš / kada TUŠ
KUHINJA
hladnjak DA
štednjak DA
mikrovalna DA
aparat za kavu DA
roštilj vanjski DA
DODATNA PONUDA
ČAMAC, IZLETI, RONJENJE, RIBARENJE, TENIS, MASLINOVO ULJE, SMOKVE, POVRĆE IZ VRTA, FRIZERSKI SALON
AP1CJENIK U EURO PO DANU ***
PRED SEZONA
SEZONA
POST SEZONA
50 EURO
80 EURO
50 EURO

POŠALJITE UPIT ZA AP1

Fiksni datumi

Želim primati novosti i ponude

ANTI SPAM 4+4=

PONUDA SMJEŠTAJA U BLIZINI
Smještaj u blizini Lopar
ANDREŠKIĆ IVAN
Lopar
Smještaj u blizini Lopar
PIRIĆ SLAVICA
Lopar

NAPOMENE:

VLASNIK je pojedinac, obrtnik, trgovačko društvo ili zadruga koja u svom posjedu-vlasništvu ima pravo upravljanja smještajnim jedinicama, a putem ove internet stranice ih oglašava i/ili reklamira u svoju korist i za svoj račun. VLASNIK smještajnih jedinica garantira da je ispunio sve potrebne uvjete Zakona o ugostiteljskoj djelatnosti (NN 138/06, 152/08, 43/09 i 88/10), te preuzima na sebe svu odgovornost koja iz tog zakona proizlazi, sa naglaskom na "članak 3a" tog zakona. VLASNIK ima samostalni pristup administraciji svih podataka, te preuzima na sebe svu odgovornost o točnosti tj. istinitosti podataka o smještajnim jedinicama koje se prezentiraju na ovoj internet stranici. VLASNIK preuzima na sebe svu odgovornost i obveze prema osobama, koje su odlučile koristiti (konzumirati) smještajne jedinice VLASNIKA, a došle su putem ove internet stranice.

Ispunjavanjem online forme za slanje upita za rezervacijom, dajete svoj pristanak da Vaše osobne podatke sadržane u ovom formularu možemo obrađivati i/ili povjeriti obradu predmetnih osobnih podataka trećim osobama u interne svrhe. Svi posjetitelji koji popune online formu za slanje upita za rezervacijom daju svoj pristanak, da im se na navedene kontakt podatke mogu javiti vlasnik objekta ili njihov predstavnik, te ovlaštene osobe koje održavaju ovu internet stranicu.

Stranica Apartmani Hrvatska koristi tzv. kolačiće, cookies, male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na posjetiteljevom računalu. Koriste se za omogućavanje potpune funkcionalnosti stranice, te prilagodbu izgleda. U Vašem pregledniku možete mijenjati postavke za primanje kolačića, obrisati ih ili ih jednostavno odbiti primiti, čine će neke funkcionalnosti na stranici Apartmani Hrvatska postati nedostupne.