1. Apartmani Hrvatska
 2. Šibenska rivijera
 3. Apartmani Vodice

Apartmani Vodice – privatni smještaj u Vodicama

Apartmani Vodice - Smještaj kod privatnih iznajmljivača u Vodicama, jednom od najpopularnijih turističkih odredišta na Jadranu, kuće za odmor, sobe i apartmani. Vodice su omiljena destinacija osobito među mladima, zahvaljujući bogatom noćnom životu, no duga turistička tradicija, čiji početak seže još u pedesete godine prošlog stoljeća, jamstvo je vrhunske turističke ponude za svačiji ukus.

Vodice su sjevernodalmatinski grad s više od 6700 stanovnika, smješten na obali uvale Vrulje, na središnjem dijelu hrvatske obale. Jugoistočno se na Vodice nastavlja Srima s nešto više od 800 stanovnika. Od županijskog središta, Šibenika, Vodice su cestom udaljene 13 km i dobro povezane brodskim i autobusnim linijama. More pred Vodicama krase tri otoka, Prvić, Logorun i Tijat.

Osobe Ljubimci Internet Klima
Apartmani Vodice HORVAT IVICA
HORVAT IVICA
Apartmani Vodice ERGIĆ STEVAN
ERGIĆ STEVAN
1
Apartmani Vodice MARKOČ VERA
MARKOČ VERA
2
Apartmani Vodice STORIĆ MIRKO
STORIĆ MIRKO
3
Apartmani Vodice Villa Bilogora & Apartments*** Obitelj Vašak
Villa Bilogora & Apartments*** Obitelj Vašak
4
Apartmani Vodice STORIĆ ANTE
STORIĆ ANTE
5
1 23 Sljedeća

Privatni smještaj Vodice, apartmani za Vaš idealan odmor

Iznajmljujete apartmane u Vodicama? Oglasite ih na portalu Apartmani Hrvatska!

Zašto oglašavati smještaj na portalu Apartmani Hrvatska?

 • Izravni kontakt s gostom, bez agencijske provizije, jamči konkurentu cijenu, koju, dakako, sami određujete i možete je mijenjati po volji
 • Mogućnost samostalne administracije smještajnih jedinica
 • Za nesklone tehničkim stvarima i samostalnoj administraciji tu su naši administratori, koji će sve obaviti za Vas
 • Apartmani Hrvatska jedan je od najstarijih kataloga privatnog smještaja, na Internetu od 2001. godine
 • Apartmani Hrvatska kontinuirano unaprjeđuje stranice u tehničkom i sadržajnom smislu
 • Naš je cilj stvaranje partnerskog odnosa s iznajmljivačima, pa ćemo uvijek rado saslušati probleme i pomoći savjetom
 • Rado ćemo čuti i kritike ili prijedloge, te nastojati bolje predstaviti Vaš smještaj na Internetu
 • Naši su fotografi na terenu kada god su povoljni vremenski uvjeti za fotografiranje. Doći će i do Vas, te napraviti profesionalne fotografije Vaše kuće i apartmana

Više informacija možete pronaći na stranici Oglašavanje apartmana, zatražiti e-mailom ili na telefon 01/4818 818. Uz prethodnu telefonsku najavu, posjetiti nas možete u našem uredu u Zagrebu.

Ponuda smještaja u Vodicama je raznolika i bogata, uostalom kao i cjelokupna turistička ponuda Vodica. Bez sumnje će svatko u Vodicama pronaći smještaj baš po svom ukusu.

Tu je nekoliko hotela visoke kategorije s bogatom ponudom dodatnih sadržaja, ljubitelji života u prirodi odabrat će kamp, naći ćete tu i hostele, no svakako najbrojnije smještajne kapacitete u Vodicama predstavljaju apartmani, sobe i kuće za odmor privatnih iznajmljivača.

Bez obzira je li Vaš glavni kriterij pri odabiru apartmana povoljna cijena, najviši luksuz ili nešto drugo, u Vodicama ćete pronaći idealan apartman za Vas. Na portalu Apartmani Hrvatska predstavljamo Vam apartmane i druge smještajne kapacitete privatnih iznajmljivača u Vodicama od onih cjenovno najpovoljnijih, pa do najluksuznijih vila. Izravni kontakt s iznajmljivačem omogućuje najpovoljniju cijenu, bez agencijske provizije.

Opremljenost i uređenost apartmana u Vodicama jedino će nadmašiti nadaleko poznata ljubaznost i gostoljubivost vodičkih iznajmljivača. Tražite li mjesto za Vaš idealan odmor, ne treba dalje tražiti - tu su Vodice.

Znamenitosti Vodica

Povijest Vodica i okolice je duga, burna i sadržajna, pa je ovdje mnogo zanimljivih kulturno-povijesnih znamenitosti koje svakako treba vidjeti.

Što vidjeti u Vodicama?

 • Crkva Sv. Križa
 • Čorićev turanj
 • Župna crkva Našašća sv. Križa
 • Bunari u Vodicama
 • Stara gradska jezgra
 • Akvarij i muzej pomorske tradicije
 • Velika Mrdakovica - Arauzona i antička cisterna
 • Rašina bunja
 • Ostaci dvojne starokršćanske bazilike Srima-Prižba
 • Rakitnica - Gradina, crkva Sv. Ivana Krstitelja i antička opekarska peć
 • Crkvica Sv. Ilije Proroka, Pišća

Više informacija potražite na stranici Povijest i znamenitosti Vodica.

Aktivni odmor i plaže u Vodicama

Kako i priliči turističkom odredištu s ugledom kakav imaju Vodice, svima koji odmor ovdje žele provesti aktivno dostupne su brojne mogućnosti i sadržaji - razni sportski tereni, uređene šetnice i biciklističke staze, teretane i fitness centri, ronilački klubovi, kvalitetno opremljena marina...

Vodice su izvrsno polazište za razne izlete. U neposrednoj su blizini dva nacionalna parka fascinantne ljepote, tu je mnoštvo lijepih i zanimljivih otoka i otočića, gradovi s dugom poviješću i brojnim znamenitostima, zanimljivi arheološki lokaliteti. Bez obzira izaberete li neki izlet iz široke ponude vodičkih agencija, ili Vaš izlet organizirate sami, sigurno nećete pogriješiti.

Plaže se u Vodicama prostiru duž cijele obale, uz izuzetak dijela gdje je smještena marina. Ponuda raznih dodatnih sadržaja na svim vodičkim plažama izuzetno je bogata. Malo koje mjesto na Jadranu se po tome može s Vodicama mjeriti.

Više možete saznati na stranici Plaže u Vodicama.

Zabava i noćni život u Vodicama

Svatko će u raznolikoj i bogatoj turističkoj ponudi Vodica pronaći nešto baš po svom ukusu. Kada bismo ocjenjivali turističku ponudu Vodica, svaki bismo njen segment ocijenili izvrsnim. Takav je i noćni život, te mogućnosti zabave u Vodicama.

Upravo zbog toga danas su Vodice osobito popularno turističko odredište među mladima, željnim dobre zabave i uzbudljivog noćnog života.

Vodice obiluju zanimljivim događanjima i manifestacijama, osobito tijekom sezone, kada se u Vodicama svakodnevno događa nešto zanimljivo. Uz pučke fešte, festivale i koncerte, kulturne, zabavne, edukativne i gastronomske priredbe u Vodicama nikome neće biti dosadno.

Više o noćnom životu, zabavi i događanjima u Vodicama, kao i gastronomskoj ponudi Vodica, naći ćete ovdje: Zabava, noćni život i događanja u Vodicama.

Kako doći u Vodice?

Organizirate prijevoz do Vodica?

Nudite prijevoz do Vodica, transfere iz zračne luke ili slično?

Predstavite Vašu uslugu na pravom mjestu, onima koji traže upravo to što Vi nudite!

Za sve informacije i uvjete kontaktirajte nas e-mailom ili na telefon 01/4818 818.

U Vodice automobilom možete stići autocestom A1 ili Jadranskom magistralom, koja uz grad prolazi. Dolazite li autocestom, izađite na čvoru Pirovac, ili, ako dolazite iz smjera Splita, na čvoru Šibenik.

Sve brojnije vlasnike električnih automobila sigurno će zanimati, u Vodicama danas postoji punionica za električna vozila, čije je korištenje za sada besplatno.

Međugradskim autobusnim linijama Vodice su povezane sa svim većim hrvatskim gradovima. Ovih je linija više tijekom sezone, kada se u Vodice može stići i nekim međunarodnim linijama. Vodice sa Šibenikom povezuje i autobus lokalnog javnog prijevoza, koji vozi vrlo često.

Vodice su smještene između dvije međunarodne zračne luke – zadarska je udaljena nešto više od 60 km, a splitska oko 70 km. Iz obje zračne luke možete organiziranom prijevozom stići do Zadra, odnosno Splita, a odatle autobusom do Vodica. U zračnim lukama možete unajmiti automobil, ili pak organiziranim transferom stići izravno u Vodice. U obje ove zračne luke tijekom sezone leti i nekoliko niskotarifnih zrakoplovnih prijevoznika, povezujući ih s brojnim europskim gradovima.

Smještaj u Vodicama u ponudi Apartmani Hrvatska

Apartmani Hrvatska Vam s osobitim zadovoljstvom mogu ponuditi smještaj u Vodicama. U našoj su ponudi apartmani, sobe, vile i kuće za odmor kod privatnih iznajmljivača.

Bez obzira tražite li najviši i beskompromisni luksuz ili Vam je cijena važan čimbenik u odabiru smještaja, u našoj širokoj ponudi, uvjereni smo, naći će se apartmani i druge smještajne jedinice upravo po Vašem ukusu i Vašoj mjeri.

Vodice su vrlo popularno i traženo mjesto, stoga je naš savjet – ne čekajte zadnji čas, rezervirajte Vaš apartman na vrijeme.

U blizini Vam smještaj možemo ponuditi u Pirovcu, Tribunju, Srimi, Jadriji, Zatonu, te na Zlarinu. U svim su ovim mjestima također na raspolaganju apartmani kod privatnih iznajmljivača.

Smještaj u blizini Vodica

Pretraga po karti

Pretraga smještaja u regiji Šibenska rivijera
Apartmani Šibenik Apartmani Murter Apartmani Betina Apartmani Tisno Apartmani Jezera Apartmani Pirovac Apartmani Tribunj Apartmani Vodice Apartmani Srima Apartmani Zaton, Šibenik Apartmani Jadrija Apartmani Brodarica Apartmani Žaborić Apartmani Rogoznica Apartmani Primošten Apartmani Grebaštica Apartmani Zlarin Apartmani Prvić Luka Apartmani Drage Apartmani Pakoštane Apartmani Vrlika
Na vrh stranice