RAUKAR ANTON

TRAVNIČKA 7Crni LugGorski kotar

Telefon: 00385-51-836205; 00385-98-439580

Vlasnici govore: EN, IT

Pošaljite upit

dječji krevetić DA
broj spavaćih soba1
dnevni boravak DA
br.pom. ležaja u boravku1
odvojeni boravak DA
pozicija KAT
kvadratura38
klima NE
telefon NE
TV DA
satelitska TV DA
Internet (Wi-Fi) BESPLATNO
terasa DA
parking DA 4
garaža NE
vez NE
pogled na more NE
do centra (m)CENTAR
pristup kolicima NE
grijanje DA
KUPAONICA
perilica rublja NE
tuš / kada KADA
KUHINJA
hladnjak DA
pećnica NE
štednjak DA
mikrovalna DA
roštilj vanjski DA
DODATNA PONUDA
BICIKL, IZLETI, RIBARENJE, TENIS, PRŠUT, NP RISNJAK 1000 m I PO UPITU
OPIS APARTMANA NoviAp
U obiteljskoj kući pored dosadašnjeg kapaciteta od dvije sobe, iznajmljuje se apartman za dvije odnosno tri osobe na II katu.
NoviApCJENIK U EURO PO DANU ***
PRED SEZONA
SEZONA
POST SEZONA
50
50
50
DJECA POPUST
30%
Boravišna pristojba za odrasle (EURO/DAN)
5
5
5
BANKOVNI RAČUN ZA UPLATU REZERVACIJE
HR9723400093170145305

POŠALJITE UPIT ZA NoviAp

Fiksni datumi

Želim primati novosti i ponude

ANTI SPAM 4+3=

PONUDA SMJEŠTAJA U BLIZINI
Smještaj u blizini Crni Lug
GRUBEŠIĆ OLGA
Crni Lug
Smještaj u blizini: Crni Lug
DRAGIČEVIĆ TOMISLAV
Crni Lug

NAPOMENE:

VLASNIK je pojedinac, obrtnik, trgovačko društvo ili zadruga koja u svom posjedu-vlasništvu ima pravo upravljanja smještajnim jedinicama, a putem ove internet stranice ih oglašava i/ili reklamira u svoju korist i za svoj račun. VLASNIK smještajnih jedinica garantira da je ispunio sve potrebne uvjete Zakona o ugostiteljskoj djelatnosti (NN 138/06, 152/08, 43/09 i 88/10), te preuzima na sebe svu odgovornost koja iz tog zakona proizlazi, sa naglaskom na "članak 3a" tog zakona. VLASNIK ima samostalni pristup administraciji svih podataka, te preuzima na sebe svu odgovornost o točnosti tj. istinitosti podataka o smještajnim jedinicama koje se prezentiraju na ovoj internet stranici. VLASNIK preuzima na sebe svu odgovornost i obveze prema osobama, koje su odlučile koristiti (konzumirati) smještajne jedinice VLASNIKA, a došle su putem ove internet stranice.

Ispunjavanjem online forme za slanje upita za rezervacijom, dajete svoj pristanak da Vaše osobne podatke sadržane u ovom formularu možemo obrađivati i/ili povjeriti obradu predmetnih osobnih podataka trećim osobama u interne svrhe. Svi posjetitelji koji popune online formu za slanje upita za rezervacijom daju svoj pristanak, da im se na navedene kontakt podatke mogu javiti vlasnik objekta ili njihov predstavnik, te ovlaštene osobe koje održavaju ovu internet stranicu.

Stranica Apartmani Hrvatska koristi tzv. kolačiće, cookies, male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na posjetiteljevom računalu. Koriste se za omogućavanje potpune funkcionalnosti stranice, te prilagodbu izgleda. U Vašem pregledniku možete mijenjati postavke za primanje kolačića, obrisati ih ili ih jednostavno odbiti primiti, čine će neke funkcionalnosti na stranici Apartmani Hrvatska postati nedostupne.