APARTMANI JOZEF

KATARINE ZRINSKE 15VodiceŠibenska rivijera

Telefon: 00385-22-441191; 00385-95-5510893

Vlasnici govore: EN

Pošaljite upit

OPIS OBJEKTA

Apartmani Jozef,maksimalni kapacitet do 6 osoba, smješteni na mirnoj lokaciji, 500 metara od uređene plaze i centra Vodica. Trgovine prehrambenih proizvoda na 150 metara udaljene od objekta. Apartmani su klimatizirani sa potpuno opremljenim kuhinjama. Besplatni WiFi i parkiralište. Na zahtjev gostiju organiziramo izlazak na more vlastitom brodicom. Obilazak otoka i pristupacnih mjesta za kupanje i suncanje.

broj osnovnih ležajeva2
broj pomoćnih ležajeva1
dječji krevetić PO UPITU
broj spavaćih soba1
dnevni boravak DA
br.pom. ležaja u boravku1
odvojeni boravak DA
pozicija PRIZEMLJE
kvadratura64 m2
klima DA
telefon PO UPITU
TV DA
Internet (Wi-Fi) BESPLATNO
terasa DA
parking DA 1
pogled na more NE
do mora (m)500
do centra (m)500
pristup kolicima NE
grijanje DA
KUPAONICA
perilica rublja DA
tuš / kada TUŠ
KUHINJA
hladnjak DA
pećnica DA
štednjak DA
aparat za kavu DA
roštilj vanjski DA
DODATNA PONUDA
ČAMAC, IZLETI, RIBARENJE, Za sve opširnije informacije molimo obratite se na nasu e-mail adresu josefcico@gmail.com ili na telefon 095 551 0893.
AP1CJENIK U EURO PO DANU ***
PRED SEZONA
SEZONA
POST SEZONA
45 EURO
55EURO
45EURO

POŠALJITE UPIT ZA AP1

Fiksni datumi

Želim primati novosti i ponude

ANTI SPAM 4+4=

PONUDA SMJEŠTAJA U BLIZINI
Smještaj u blizini Vodice
MARKOČ VERA
Vodice
Smještaj u blizini: Vodice
STANČIĆ ZDRAVKO
Vodice

NAPOMENE:

VLASNIK je pojedinac, obrtnik, trgovačko društvo ili zadruga koja u svom posjedu-vlasništvu ima pravo upravljanja smještajnim jedinicama, a putem ove internet stranice ih oglašava i/ili reklamira u svoju korist i za svoj račun. VLASNIK smještajnih jedinica garantira da je ispunio sve potrebne uvjete Zakona o ugostiteljskoj djelatnosti (NN 138/06, 152/08, 43/09 i 88/10), te preuzima na sebe svu odgovornost koja iz tog zakona proizlazi, sa naglaskom na "članak 3a" tog zakona. VLASNIK ima samostalni pristup administraciji svih podataka, te preuzima na sebe svu odgovornost o točnosti tj. istinitosti podataka o smještajnim jedinicama koje se prezentiraju na ovoj internet stranici. VLASNIK preuzima na sebe svu odgovornost i obveze prema osobama, koje su odlučile koristiti (konzumirati) smještajne jedinice VLASNIKA, a došle su putem ove internet stranice.

Ispunjavanjem online forme za slanje upita za rezervacijom, dajete svoj pristanak da Vaše osobne podatke sadržane u ovom formularu možemo obrađivati i/ili povjeriti obradu predmetnih osobnih podataka trećim osobama u interne svrhe. Svi posjetitelji koji popune online formu za slanje upita za rezervacijom daju svoj pristanak, da im se na navedene kontakt podatke mogu javiti vlasnik objekta ili njihov predstavnik, te ovlaštene osobe koje održavaju ovu internet stranicu.

Stranica Apartmani Hrvatska koristi tzv. kolačiće, cookies, male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na posjetiteljevom računalu. Koriste se za omogućavanje potpune funkcionalnosti stranice, te prilagodbu izgleda. U Vašem pregledniku možete mijenjati postavke za primanje kolačića, obrisati ih ili ih jednostavno odbiti primiti, čine će neke funkcionalnosti na stranici Apartmani Hrvatska postati nedostupne.