CASA DEL MAR

OBALA NEREZINSKIH POMORACA 10Nerezineotoci Cres i Lošinj

Telefon: 00385-51-274969; 00385-91-7914277

Web:

Vlasnici govore: D, EN, IT

Pošaljite upit

broj osnovnih ležajeva4
broj pomoćnih ležajeva1
broj spavaćih soba2
dnevni boravak DA
br.pom. ležaja u boravku1
odvojeni boravak DA
pozicija KAT
kvadratura70 m2
klima NE
telefon NE
TV DA
satelitska TV NE
Internet (Wi-Fi) NE
terasa DA
parking PO UPITU
garaža NE
vez NE
pogled na more DA
do mora (m)UZ MORE
do centra (m)50 m
pristup kolicima DA
grijanje NE
KUPAONICA
perilica rublja NE
tuš / kada TUŠ
KUHINJA
hladnjak DA
pećnica DA
štednjak DA
AP1CJENIK U EURO PO DANU ***
PRED SEZONA
SEZONA
POST SEZONA
60-70 EURO
80-100 EURO
60-70 EURO
Boravišna pristojba za odrasle (EURO/DAN)
1 eur
1 eur
1 eur
NAPOMENA
Navedene su cijene za 4 osobe. Dodatna osoba 10 eur/dan

POŠALJITE UPIT ZA AP1

Fiksni datumi

Želim primati novosti i ponude

ANTI SPAM 4+4=

PONUDA SMJEŠTAJA U BLIZINI
Smještaj u blizini Nerezine
SATALIĆ MARKO
Nerezine
Smještaj u blizini Nerezine
FILIPAS MANUELA
Nerezine

NAPOMENE:

VLASNIK je pojedinac, obrtnik, trgovačko društvo ili zadruga koja u svom posjedu-vlasništvu ima pravo upravljanja smještajnim jedinicama, a putem ove internet stranice ih oglašava i/ili reklamira u svoju korist i za svoj račun. VLASNIK smještajnih jedinica garantira da je ispunio sve potrebne uvjete Zakona o ugostiteljskoj djelatnosti (NN 138/06, 152/08, 43/09 i 88/10), te preuzima na sebe svu odgovornost koja iz tog zakona proizlazi, sa naglaskom na "članak 3a" tog zakona. VLASNIK ima samostalni pristup administraciji svih podataka, te preuzima na sebe svu odgovornost o točnosti tj. istinitosti podataka o smještajnim jedinicama koje se prezentiraju na ovoj internet stranici. VLASNIK preuzima na sebe svu odgovornost i obveze prema osobama, koje su odlučile koristiti (konzumirati) smještajne jedinice VLASNIKA, a došle su putem ove internet stranice.

Ispunjavanjem online forme za slanje upita za rezervacijom, dajete svoj pristanak da Vaše osobne podatke sadržane u ovom formularu možemo obrađivati i/ili povjeriti obradu predmetnih osobnih podataka trećim osobama u interne svrhe. Svi posjetitelji koji popune online formu za slanje upita za rezervacijom daju svoj pristanak, da im se na navedene kontakt podatke mogu javiti vlasnik objekta ili njihov predstavnik, te ovlaštene osobe koje održavaju ovu internet stranicu.

Stranica Apartmani Hrvatska koristi tzv. kolačiće, cookies, male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na posjetiteljevom računalu. Koriste se za omogućavanje potpune funkcionalnosti stranice, te prilagodbu izgleda. U Vašem pregledniku možete mijenjati postavke za primanje kolačića, obrisati ih ili ih jednostavno odbiti primiti, čine će neke funkcionalnosti na stranici Apartmani Hrvatska postati nedostupne.