VILLA VANILLA

POTOČNICA 195Potočnica, Otok Pagotok Pag

Telefon: ; 00385 91 3818 660

Vlasnici govore: EN, IT, SLO

Pošaljite upit

OPIS OBJEKTA

Apartman 85m2 sa 2 spavaće sobe i velikim boravkom, pogodan za obiteljski odmor. Nalazi se u obiteljskoj vili sa 400 m2 okućnice i mediteranskim vrtom. Dvije terase od kojih jedna gleda na more, druga na Velebit.

broj osnovnih ležajeva4
broj pomoćnih ležajeva2
broj spavaćih soba2
dnevni boravak DA
odvojeni boravak DA
pozicija KAT
kvadratura85 m2
klima DA
TV DA
Internet (Wi-Fi) DA
terasa DA
parking DA 2
pogled na more DA
do mora (m)100
do centra (m)8000 (NOVALJA)
pristup kolicima NE
grijanje DA
KUPAONICA
tuš / kada TUŠ
KUHINJA
hladnjak DA
pećnica DA
štednjak DA
aparat za kavu DA
roštilj vanjski DA
DODATNA PONUDA
BICIKL,
AP1CJENIK U EURO PO DANU ***
PRED SEZONA
SEZONA
POST SEZONA
69
89
69

POŠALJITE UPIT ZA AP1

Fiksni datumi

Želim primati novosti i ponude

ANTI SPAM 3+3=

NAPOMENE:

VLASNIK je pojedinac, obrtnik, trgovačko društvo ili zadruga koja u svom posjedu-vlasništvu ima pravo upravljanja smještajnim jedinicama, a putem ove internet stranice ih oglašava i/ili reklamira u svoju korist i za svoj račun. VLASNIK smještajnih jedinica garantira da je ispunio sve potrebne uvjete Zakona o ugostiteljskoj djelatnosti (NN 138/06, 152/08, 43/09 i 88/10), te preuzima na sebe svu odgovornost koja iz tog zakona proizlazi, sa naglaskom na "članak 3a" tog zakona. VLASNIK ima samostalni pristup administraciji svih podataka, te preuzima na sebe svu odgovornost o točnosti tj. istinitosti podataka o smještajnim jedinicama koje se prezentiraju na ovoj internet stranici. VLASNIK preuzima na sebe svu odgovornost i obveze prema osobama, koje su odlučile koristiti (konzumirati) smještajne jedinice VLASNIKA, a došle su putem ove internet stranice.

Ispunjavanjem online forme za slanje upita za rezervacijom, dajete svoj pristanak da Vaše osobne podatke sadržane u ovom formularu možemo obrađivati i/ili povjeriti obradu predmetnih osobnih podataka trećim osobama u interne svrhe. Svi posjetitelji koji popune online formu za slanje upita za rezervacijom daju svoj pristanak, da im se na navedene kontakt podatke mogu javiti vlasnik objekta ili njihov predstavnik, te ovlaštene osobe koje održavaju ovu internet stranicu.

Stranica Apartmani Hrvatska koristi tzv. kolačiće, cookies, male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na posjetiteljevom računalu. Koriste se za omogućavanje potpune funkcionalnosti stranice, te prilagodbu izgleda. U Vašem pregledniku možete mijenjati postavke za primanje kolačića, obrisati ih ili ih jednostavno odbiti primiti, čine će neke funkcionalnosti na stranici Apartmani Hrvatska postati nedostupne.