Apartmani Potočnica: privatni smještaj u mjestu Potočnica na otoku Pagu

Apartmani Potočnica - kod privatnih iznajmljivača na raspolaganju su apartmani. Potočnica je malo mirno naselje kao stvoreno za obiteljski turizam.

Potočnica je maleno naselje na otoku Pagu sa kvalitetno uređenim apartmanima. Smještaj možete pronaći isključivo kod privatnih iznajmljivača ...

Privatunterkunft Appartements und Zimmer POTOČNICA - OTOK PAG Kroatien

pretraga apartmana po karti za mjesto POTOČNICA - OTOK PAG:

Apartmani Hrvatska - pretraga apartmana za mjesto POTOČNICA - OTOK PAG

 

pretraga apartmana po karti za mjesto POTOČNICA - OTOK PAG:

Apartmani Hrvatska - pretraga apartmana za mjesto POTOČNICA - OTOK PAG

 

Potočnica - turistička ponuda, smještaj, plaže

U Potočnici smještaj je moguće pronaći samo u apartmanima i sobama privatnih iznajmljivača.

Potočnica se nalazi na sjeverozapadnom dijelu otoka Paga na pola puta između mjesta Novalje i Luna. Od ukupno 70-tak kuća u mjestu Potočnica samo nekoliko njih nudi smještaj u apartmanima. Upravo zbog toga mjesto Potočnica je idealno mjesto za obitelji koje žele provesti odmor u miru i tišini. Ovaj dio otoka Paga ima bujnu vegetaciju, za razliku od istočnog dijela koji je gotovo bez i jednog stabla.

Potočnica je mjesto uz more, pa su i smještajni kapaciteti vrlo blizu mora. U Potočnici se nalaze dvije uvale. Jedna je južno od mjesta a druga sjeverno. Svaka uvala ima plažu na kojima se da uhvatiti i pravog prirodnog hlada. Zbog plitkog mora, ove plaže se čine idealne za obitelji sa malom dijecom.

Apartmani koji se nalaze u neposrednoj blizini mora imaju i svoj vlastiti prilaz moru. U zadnje vrijeme je sve više turista koji su zainteresirani za boravak u ovako malim mjestima.

Dolazak u Potočnicu

U Potočnicu možete automobilom doći na dva načina. Otok Pag je na južnoj strani s kopnom povezan mostom, a na sjevernoj trajektnom linijom Prizna – Žigljen. Dolazite li s južne strane, most je logičan izbor, no dolazite li sa sjevera jadranskom magistralom predlažemo trajekt. Trajekt na liniji Prizna – Žigljen u ljetnim mjesecima vozi svakih 15-30 minuta.

Ako ste se odlučili doći autobusom, redovne linije iz svih većih hrvatskih gradova voze do Novalje. Potočnica je od Novalje udaljena samo 10 km, pa predlažemo da iz Novalje dođete taksijem.

Najbliže međunarodna zračna luka je u Zadru, kamo leti i nekoliko niskotarifnih avioprijevoznika iz brojnih europskih gradova. U zračnoj luci možete unajmiti automobil, ili pak autobusom stići do zadarskog autobusnog kolodvora, a zatim redovnom autobusnom linijom do Novalje. Moguća je organizacija transfera do Potočnice, kako iz zadarske zračne luke, tako i iz riječke, splitske ili zagrebačke

Smještaj u mjestu Potočnici u ponudi Apartmani Hrvatska

Apartmani Potočnica - kod privatnih iznajmljivača na raspolaganju su apartmani. Potočnica je malo mirno naselje kao stvoreno za obiteljski turizam.

U mjestima u blizini su Vam na raspolaganju apartmani: grad Pag, Novalja , Mandre , Stara Novalja , Povljana , Vlašići , Dinjiška , Šimuni , Zubovići , Kustići, Caska.

apartmani Pag apartmani Stara Novalja apartmani Lun apartmani Jakišnica apartmani Novalja apartmani Metajna apartmani Zubovici apartmani Mandre apartmani Šimuni apartmani Košljun apartmani Povljana apartmani Dinjiška apartmani apartmani Smokvica otok Pag apartmani Vlašici otok Pag VIR RIBARICA LUKOVO ŠUGARJE PRIVLAKA NIN OLIB SILBA