Apartmani Kustići: privatni smještaj u mjestu Kustići na otoku Pagu

Apartmani Kustići - kod privatnih iznajmljivača na raspolaganju su apartmani. Kustići su omiljeni nautičarima jer iz apartmana imaju pogled na svoju jahtu.

Kustići je maleno naselje s oko 130 stanovnika, smještena na sjevernoistočnom dijelu otoka Paga ...

Privatunterkunft Appartements und Zimmer Kustići Kroatien

pretraga apartmana po karti za mjesto Kustići:

Apartmani Hrvatska - pretraga apartmana za mjesto Kustići

 

PONUDA SMJEŠTAJA U BLIZINI:

PRETRAGA PO KARTI

Apartmani Hrvatska - pretraga apartmana po karti za mjesto Kustići i otok Pag

Turistička ponuda, smještaj, plaže

U Kustićima smještaj je moguće pronaći u brojnim apartmanima i sobama privatnih iznajmljivača.

Kustići su mirno mjesto, idealano za potpuno opuštanje.

Vlasnici apartmana su se potrudili uz vrhunski smještaj, na najposebniji način upotpuniti ponudu raznim dodatnim sadržajima.
Zamislite ovaj idealan prizor: Vlasnik ste jahte. Za privatni mol, koji je namjenjen samo Vama, vežete svog nautičkog ljubimca. Izlazite sa jahte, kad na molu "roštilj" na kojem se peče paška janjetina ili riba koju ste upravo ulovili. To ima samo u Kustićima.

Kustići su maleno mjesto uz more. Mještani posvećuju puno pažnje održavanju čistoće na svojim plažama, jer se te plaže nalaze upravo ispred njihovih kuća tj. apartmana. Ovdje su apartmani doslovno uz more. Rijetko koji apartman će biti udaljen tek 200-tinjak metara od plaže.

Zabava

U večernjim satima zabavu u Kustićima možete potražiti u jednom od kafića. Terase uz more su najljepše kad sunce zalazi. Tijekom ljetnih mjeseci organiziraju se razne manifestacije i fešte, na kojima ćete se dobro zabaviti i fino najesti.

Dolazak u Kustiće

U Kustiće i ostala mjesta Barbata automobilom možete doći na dva načina. Na južnoj je strani otok Pag povezan s kopnom mostom, a na sjevernoj trajektnom linijom Prizna – Žigljen. Dolazite li s južne strane, most je logičan izbor, no dolazite li sa sjevera, osobito autocestom A1, tada valja dobro razmisliti. Odlučite li se za most, produljit ćete putovanje za oko 100 km. Trajekt na liniji Prizna – Žigljen u ljetnim mjesecima vozi danonoćno, a plovidba traje tek 15 minuta, no ipak se često stvore kolone, pa ponekad dugo treba čekati na ulazak u trajekt.

Do Novalje voze redovne autobusne linije iz svih većih hrvatskih gradova, a također je povezana s Rijekom svakodnevnom katamaranskom linijom. Kustići su od Novalje udaljeni 8 km, pa predlažemo da iz Novalje dođete taksijem.

Najbliže međunarodna zračna luka je u Zadru, kamo leti i nekoliko niskotarifnih avioprijevoznika iz brojnih europskih gradova. U zračnoj luci možete unajmiti automobil, ili pak autobusom stići do zadarskog autobusnog kolodvora, a zatim redovnom autobusnom linijom do Novalje. Moguća je organizacija transfera do Kustića, kako iz zadarske zračne luke, tako i iz riječke, splitske ili zagrebačke

Smještaj u mjestu Kustićima u ponudi Apartmani Hrvatska

Apartmani Kustići - kod privatnih iznajmljivača na raspolaganju su apartmani. Kustići su omiljeni nautičarima jer iz apartmana imaju pogled na svoju jahtu.

U mjestima u blizini su Vam na raspolaganju apartmani: grad Pag , Novalja , Mandre , Stara Novalja , Povljana , Vlašići , Dinjiška , Šimuni i Zubovići .

apartmani Pag apartmani Stara Novalja apartmani Lun apartmani Jakišnica apartmani Novalja apartmani Metajna apartmani Zubovici apartmani Mandre apartmani Šimuni apartmani Košljun apartmani Povljana apartmani Dinjiška apartmani apartmani Smokvica otok Pag apartmani Vlašici otok Pag VIR RIBARICA LUKOVO ŠUGARJE PRIVLAKA NIN OLIB SILBA