Apartmani Vidalići: privatni smještaj u mjestu Vidalići na otoku Pagu

Apartmani Vidalići - kod privatnih iznajmljivača na raspolaganju su apartmani. Vidalići su naselje sa prelijepom plažom i kvalitetnim apartmanima.

Ako pitate mještane i stalne posjetitelje Vidalića što je najinteresantnije u njihovom mjestu, oni će Vam odgovoriti: plaža u Vidalićima !

Privatunterkunft Appartements und Zimmer Vidalići Kroatien

pretraga apartmana po karti za mjesto Vidalići:

Apartmani Hrvatska - pretraga apartmana za mjesto Vidalići

 

PONUDA SMJEŠTAJA U BLIZINI:

PRETRAGA PO KARTI

Apartmani Hrvatska - pretraga apartmana po karti za mjesto Vidalići i otok Pag

Vidalići - turistička ponuda, smještaj, plaže

U Vidalićima smještaj je moguće pronaći samo u apartmanima i sobama privatnih iznajmljivača.

Vidalići se nalaze na sjeveroistočnom dijelu paškog zaljeva. Vidalići su novo turističko naselje s tek 20-tak stalnih stanovnika.

Vidalići su mjesto uz more tj. uz plažu, pa su i smještajni kapaciteti vrlo blizu mora. Kad pogledate sliku Vidalića, shvatiti ćete da je upravo ova prekrasna plaža motivirala ljude da izgrade ove prekrasne apartmane. Iz apartmana koji se nalaze u neposrednoj blizini mora, može se izravno pristupiti do plaže.

Mora se priznati da veliki broj gostiju, nakon noćnog života sa plaže Zrće, dolazi u Vidaliće na cjelodnevno spavanje.

Nekoliko stotina metara od Vidalića, na brdu Velo tusto čelo, nalazi se fenomen osobito interesantan ljubiteljima NLO-a i intergalaktičkih misterija. To je megalitski otisak poznat pod imenom Paški trokut. Otisak je u obliku jednakokračnog trokuta, s osnovicom duljine 22 metra i kracima duljine 32 metra. Struktura kamenja u trokutu drugačija je od onoga izvan trokuta. Istraživanja su pokazala da je fenomen nastao prije 12.000 godina, te da je kamenje unutar trokuta bilo izloženo izuzetno visokim temperaturama. Službenih objašnjenja nema, neslužbena kažu da je ovo mjesto gdje se spustio NLO ili da je djelo neke visokorazvijene civilizacije koja je davno na Zemlji živjela. Otok Pag poznat je po čestim dojavama o viđenjima NLO-a, još od 60-tih godina prošlog stoljeća. Većinu je lako odbaciti, no baš sve… Evo našeg prijedloga – svatko voli dobru zabavu, pa zasigurno i vanzemaljci. Organizirajte jednu stvarno dobru zabavu na ovom brdu, možda se pridruže. Višegodišnja istraživanja na plaži Zrće pokazala su da vanzemaljci nisu ljubitelji ritmova moderne elektronske glazbe. Probajte s dobrim starim rockom. Evo koordinata: ( 44°33'19.2" N 14°57'28.8" E ) ( 44.555386, 14.958010 )

Dolazak u Vidaliće

U Vidaliće i ostala mjesta Barbata automobilom možete doći na dva načina. Na južnoj je strani otok Pag povezan s kopnom mostom, a na sjevernoj trajektnom linijom Prizna – Žigljen. Dolazite li s južne strane, most je logičan izbor, no dolazite li sa sjevera, osobito autocestom A1, tada valja dobro razmisliti. Odlučite li se za most, produljit ćete putovanje za oko 100 km. Trajekt na liniji Prizna – Žigljen u ljetnim mjesecima vozi danonoćno. Svakih 30 minuta polazi trajekt.

Do Novalje voze redovne autobusne linije iz svih većih hrvatskih gradova, a također je povezana s Rijekom svakodnevnom katamaranskom linijom. Vidalići su od Novalje udaljeni 7 km, pa iz Novalje možete doći taksijem.

Najbliže međunarodna zračna luka je u Zadru, kamo leti i nekoliko niskotarifnih avioprijevoznika iz brojnih europskih gradova. U zračnoj luci možete unajmiti automobil, ili pak autobusom stići do zadarskog autobusnog kolodvora, a zatim redovnom autobusnom linijom do Novalje. Moguća je organizacija transfera do Zubovića i ostalih mjesta, kako iz zadarske zračne luke, tako i iz riječke, splitske ili zagrebačke

Smještaj u mjestu Vidalići u ponudi Apartmani Hrvatska

Apartmani Vidalići - kod privatnih iznajmljivača na raspolaganju su apartmani. Vidalići su naselje sa prelijepom plažom i kvalitetnim apartmanima.

U mjestima u blizini su Vam na raspolaganju apartmani: grad Pag, Novalja , Mandre , Stara Novalja , Povljana , Vlašići , Dinjiška , Šimuni , Zubovići , Kustići, Caska.

apartmani Pag apartmani Stara Novalja apartmani Lun apartmani Jakišnica apartmani Novalja apartmani Metajna apartmani Zubovici apartmani Mandre apartmani Šimuni apartmani Košljun apartmani Povljana apartmani Dinjiška apartmani apartmani Smokvica otok Pag apartmani Vlašici otok Pag VIR RIBARICA LUKOVO ŠUGARJE PRIVLAKA NIN OLIB SILBA